pasy na monitore

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

pasy na monitore

Príspevok od používateľa 3-mato-3 »

tak mam novy pc kupil som ho pred troma tyzdnami a od včera mi behaju pasy na monitore ale monitor je novy aj kabel je novy.Dal som monitor zo stareho pc aj kabel a toto iste
nieje nahodou zla grafika?
3PO
Medium Professional
Medium Professional

Re: pasy na monitore

Príspevok od používateľa 3PO »

popis zostavy, operacny system, co si robil predtym ako sa to zjavilo ... ci opat mam tahat vestecku gulu ?
Sapo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sapo »

Pokial mas graficku kartu rady HD58xx alebo HD57xx tak si musis stiahnut hotfix. btw
http://www.pc.sk/modules.php?name=quick ... ad&id=2273
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

tu je zostava ak to bude pokračovat tak to dam reklamovat
Procesor AMD Athlon II X2 240 2,8 GHz
Chipset NVIDIA nForce 630 (Asus, Gigabyte)
Grafická karta on board
pevný disk 320 GB 7200rpm SATA 2
pamäť 2 GB DDR2
čítačka pamäťových kariet
DVD/RW Dual double layer napalovačka
Zvuková karta 5.1 audio
10/100 LAN, USB 2.0,
Skrinka Antler 375 400W
Klávesnica SK, optická myš
a mam nainštalovany win7 home premium
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Sapo napísal:Pokial mas graficku kartu rady HD58xx alebo HD57xx tak si musis stiahnut hotfix. btw
http://www.pc.sk/modules.php?name=quick ... ad&id=2273
Hotfix je len pre Cypress.
Daniel9911
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Cavko aj pri zapinani PC mas pasiky ???? na PC ak hej tak mas vypalenu grafiku bo ja som mal tiez to iste pred 4 mesiacmi
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

ano behaju mi pasiky a ty maš taku istu zostavu??či inu
Daniel9911
Professional
Professional

no ako zostavu nemam taku istu ak ty mam o nieco slabsiu ale mne sa to stalo a som ho zobral do servisu a tam mi povedali ze je vypalena grafika bo ja som mal grafiku 8500GT a uz mi zisla zaruka a ked som ju doniesol uz zo servisu tak mi vymenili grafiku za 9800GT a ked zapinam PC tak dobre a po restarte to ise som mal pasiky a zobral som naspat a odslali aj dosku aj grafiku na reklmaciu a ked mi prisla naspat tak vysvitlo ze doska bola dobra a grafiku mi vymenil a potom som si kupil druhy napajaci kabel z elektriny do zdroja a od vtedy nemam problem mozno ze tam bol problem alebo nie ale to sa uz asi nedozviem :)
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

no dufam ze ja taky problem mat nebudem! aky si mal ty, uz som mal dost problemy na predoslom pc s hardiskom!!!som si myslel ze pc vyhodim do bedne.
3PO
Medium Professional
Medium Professional

nevyhoda skladaciek
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

akych sladaciek??to myslis skadany pc?
Daniel9911
Professional
Professional

no kamo ja som si tiez skladal PC a ked som kupoval komponenty tak ked mi to prislo som sa tesil a ked som poskladal tak som zistil ze mam pokazenu dosku bo nie vzdy sa zapinal tak som to poslal vsetko na reklamaciu a po pol roku som im volal ze co a ako a oni ze nedostali nic a potom som uz volal majitelovi a ten ze nasli a ze tam nebol papier ze v com bola chyba tak sa s tim ani ne zaoberali ale tam bol papier a bolo na nom napisana chyba . a potom o tyzden mi to prislo naspat a ze s doskou neni problem a som poskladal a to iste tak som to zobral do ineho PC obchodu tam sa nato pozreli a ze tam sa nieco prehrieva a tak som si kupil novu dosku a teraz mi slape PC ako ma a pred mesiacom mi zas odisiel 1TB HDD nie ze odisiel ale pri zapini PC sa zasekava takze som to poslal na reklamacou. NO asi sme ten typ ludi ktory ma smolu zo vsetkym co si kupi :) jaj a ten obchod z ktoreho som kupil PC bol Karman a uz ani neexistuje bo skrachoval :) od vtedy nakupujem v Salldacomputer a Datacom-ke.sk
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

no ja som si nikdy neskladal pc!a ani sa nechystam,ja si radšej kupim čisto novy a mam vyriesene
dnes si idem kupit novy monitor lebo mam dva pc,tak uvidim ci na novym budu behat pasy.
3PO
Medium Professional
Medium Professional

3-mato-3 napísal:akych sladaciek??to myslis skadany pc?
skladacka je pocitac postaveny zakaznikom alebo predajcom komponentov. potom existuju ucelene riesenia od vyrobocov ( napr. Compaq).Ono su to tiez skladacky ale odtestovane, relativne nemenne konfiguracie.
Pri skladackah sa castejsie stane, ze po kupe nieco nefunguje ako ma. Ale na druhu stranu skladacka je lacnejsia
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

ano rozumiem ti
risko1
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa risko1 »

mne toto robilo ked som mal prehriatu grafickú kartu vyriešil som to tak že som si stiahol program fanspeed a nastavil som rýchlosť ventilátora z povodnej 0 otáčok za minútu na max vyskúšaj to

//autoeditácia príspevku (10 Feb 2010, 18:34)
Niekedy nemusia k sebe ani komponenty pasovať to už musíš potom prebrať s nejakým profíkom
Sapo
Addict
Addict

Niekedy nemusia k sebe ani komponenty pasovať to už musíš potom prebrať s nejakým profíkom
LOL... Nemusia pasovat k sebe komponenty? Ved aj 12 rocne dieta vie ze ked mam zakladnu dosku zo socketom LGA775 tak do nej nekupim procesor zo socketom LGA1366. Ked mam AGP slot na grafike tak urcite do nej nekupim grafiku s rozhranim PCI-E. Tak ako si to teraz myslel ze "nemusia k sebe pasovat komponenty" A aky profik? :D LOL
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

nehadajte sa,problem mam vyrieseny dal som reklamovat a grafiku mi vymenili a vsetko ide ok tak ako ma
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Sapo napísal: LOL... Nemusia pasovat k sebe komponenty? Ved aj 12 rocne dieta vie ze ked mam zakladnu dosku zo socketom LGA775 tak do nej nekupim procesor zo socketom LGA1366. Ked mam AGP slot na grafike tak urcite do nej nekupim grafiku s rozhranim PCI-E. Tak ako si to teraz myslel ze "nemusia k sebe pasovat komponenty" A aky profik? :D LOL
Tzv. kompatibilita.Napisem jeden priklad-RAM ukazuje polovicnu velkost vo Windowse aj v Biose.Ina RAM na tej istej MB je OK.Ta ista RAM,ale na inej MB tiez OK...
Sapo
Addict
Addict

Taketo problemy riesi flash biosu

EDIT: A taketo problemy boli len zo starymi doskami, vecsinou to vyriesil uz spominany flash. V dnesnej dobe KAZDA doska podporuje 8/16GB RAM a takmer pri kazdej mas Support list.
Napísať odpoveď