Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
demovic_svk
Medium Star
Medium Star

Re: Posilovanie

Príspevok od používateľa demovic_svk »

aj ja som si to myslel:D lebo akoze neni som najchudsi a chcem schudnut a vyrysovat sa:D ,.,.ale kebyze zacnem sypat tak ze budem jak hovado velky .,.,to by som necel
maj.kl
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa maj.kl »

definuj slovo "sypať"....!! resp. čo si predstavuješ pod tým sypať?? ...zdá sa mi, že nemáš vôbec ponatie v akom spojení sa to používa
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

demovic_svk napísal:aj ja som si to myslel:D lebo akoze neni som najchudsi a chcem schudnut a vyrysovat sa:D ,.,.ale kebyze zacnem sypat tak ze budem jak hovado velky .,.,to by som necel
Jedna injekcia Colemana nerobi ;) . AS treba vediet brat s rozumom ;)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Podľa niektorých (laických) názorov je "sypač" aj ten, čo si dá po tréningu 30 g glukózy, len preto, lebo je to v sáčku a musí sa to nasypať do nejakej nádoby. Z toho následne vyplývajú aj naivné predstavy typu: Nechcem sypať, lebo by som bol "jak hovado veľký". (to "určite")

"Sypač" je samozrejme ten, ktorý užíva anabolické steroidy.
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

AKý máte názor na tento proteín ?

BSN Syntha 6
hughito
Redeemer
Redeemer

jukel napísal:AKý máte názor na tento proteín ?

BSN Syntha 6
Celkom dražoba, nie ?

Proteín by som odporučil hľadať taký, čo sa nehonosí nejakou veľkou (hlavne americkou) značkou, lebo to sú len peniaze navyše za nič. V proteíne ide o bielkoviny a nie o nejaké iné pridané pomocné látky, takže aj na to treba pozerať, ak je dôležitá cena.

Dajú sa nájsť aj dobre proteíny čo sa týka pomeru cena/množstvo. Napríklad tento vyzerá zaujímavo: http://www.protein.sk/davok-whey-maxx-p-471.html
janciny
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa janciny »

BSN Syntha 6

Minimalne dobry protein - mal som ho, banan aj cokolada chutia skromne povedane vyborne, zlozenie je tam dobre hlavne ako nocny protein v objemovke - kedze ma trochu viac sacharidov. Chuti ako koktejl aj s vodou aj s mliekom, ta cena je sice vyssia ale podla mna treba vyskusat, aby si urcil kazdy sam, ci mu to za to stoji. Mne to za tie peniaze stalo ;)

Toto je asi naj pomer cena/kvalita , aky som zatial nasiel/mal http://www.protein.sk/elite-whey-protei ... p-620.html
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Janciny presne ten mám teraz :) Som celkom spokojný lenže som cez zimu kvôli zraneniu necvičil takže neviem či už nieje "po záruke" majú aj proteiny dobu trvanlivosti ? Mám zneho ešte 1.5 KG
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

jukel napísal:Janciny presne ten mám teraz :) Som celkom spokojný lenže som cez zimu kvôli zraneniu necvičil takže neviem či už nieje "po záruke" majú aj proteiny dobu trvanlivosti ? Mám zneho ešte 1.5 KG
ved vyskusaj, ked sa z neho nepo****s tak mu asi nic nebude :D
hughito
Redeemer
Redeemer

jukel: Neboj sa zožer ho. :)

janciny: To ako si myslel s tým nočným proteínom ? To je blbosť, hentaký proteín je zbytočné dávať na noc.
To by musel byť nejaký takýto: http://www.protein.sk/hodinovy-protein- ... p-470.html
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

elite 12 hour som si prave kupil na noc skvely protak.

i ked podla najnovsich prieskumov dymatize neobsahuje tolko bielkovin kolko pise pozor nato
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja jem na noc 275 g tvarohu (pomalá bielkovina) a proteín cez deň (rýchla bielkovina).
Inak, ten Elite 12 hour som mal aj ja, v pohode.
janciny
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa janciny »

hughito: "Na rozdiel od obyčajného jedla a bežných proteínových koncentrátov, Syntha 6 dodáva tie najlepšie aminokyseliny Vašim svalom dlhodobo - po celých 7 hodín."
Je to citovane z http://www.protein.sk/syntha-1320-p-31.html (odstavec nad tretim obrazkom zhora) - kedze sa uvolnuje az 7 hodin, tak je to nocny protein ako vysity ;)
Inak - momentalne aj ja ficim pred spanim na tvarohu :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Áno, ospravedlňujem sa, popis som nečítal, myslel som si, že je to klasický proteín.
V tom prípade dávať pred spaním, ale po tréningu je zbytočný a v priebehu dňa viac-menej zbytočný.
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

ja prave som uz tyzden na sacharidovych vlnach a zaujimalo by ma ze vlastne ako sa ten spaleny tuk dostane von z tela v akej podobe?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito napísal:Áno, ospravedlňujem sa, popis som nečítal, myslel som si, že je to klasický proteín.
V tom prípade dávať pred spaním, ale po tréningu je zbytočný a v priebehu dňa viac-menej zbytočný.
Nedavno sa mi dostal do ruk muscle fitness a tam bola studia tvrdiaca ze pocas dna je efektivnejsie uzivat srvatkovo kazeinovi protein hlavne koli tomu ze kazein sa pomalsie vstrebava a udrziava sa dlhodobejsie prisun bielkovin. Muscle a fitness sa moc neriadim hlavne co sa tyka treningov tam pisu strasne blbosti ale vo vyzive az tak moc nie a tato studia sa mi zda byt celkom logicka.

A viac menej tento clanok tomu aj dava za pravdu http://new.biomag.sk/show_article.php?id=53

A zaujimavy je aj tento clanok http://new.biomag.sk/show_article.php?id=166
hughito
Redeemer
Redeemer

No tomu by som ani tak neveril, tých štúdií sú stovky a platia si ich výrobcovia suplementov. Jeden tvrdí to a druhý ono. Logicky, po tréningu potrebuješ prijať čo najrýchlejšie čo najviac bielkovín, takže jedna dávka ihneď po tréningu, ďalšia 45 min až 60 min po tréningu, potom ešte nejaký tuniak alebo cottages. Takto to robím ja. Potom večera a nakoniec pred spaním tvaroh. Telo má bielkovín dostatok.
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

hughito napísal:No tomu by som ani tak neveril, tých štúdií sú stovky a platia si ich výrobcovia suplementov. Jeden tvrdí to a druhý ono. Logicky, po tréningu potrebuješ prijať čo najrýchlejšie čo najviac bielkovín, takže jedna dávka ihneď po tréningu, ďalšia 45 min až 60 min po tréningu, potom ešte nejaký tuniak alebo cottages. Takto to robím ja. Potom večera a nakoniec pred spaním tvaroh. Telo má bielkovín dostatok.
po treningu potrebujes hlavne rychle cukry potom protak a potom jedlo
a davat protein po treningu a dalsi o hodinu je blbost pretoze telo vsetko nevyuzije (teda podla toho o aku davku sa jedna)
hughito
Redeemer
Redeemer

Neo-M napísal:
po treningu potrebujes hlavne rychle cukry potom protak a potom jedlo
a davat protein po treningu a dalsi o hodinu je blbost pretoze telo vsetko nevyuzije (teda podla toho o aku davku sa jedna)
Blbosť to určite nie je, samozrejme, tá dávka má okolo 25 g bielkoviny. A to, že po tréningu treba rýchle cukry nikto nepopiera.
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

Čo k tomu povedať, kazeín sa dáva najmä na noc, lebo sa dlhšie vstrebáva. Inak by som v ostatných prípadoch asi volil klasický srvátkový protein.
Napísať odpoveď