Mate Tattoo?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Máte tetovanie?

Áno
90
10%
Nie
275
31%
Nie, ale chcem
390
44%
Nie, ani nechcem
128
14%

Celkom hlasov: 883

pryja
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Mate Tattoo?

Príspevok od používateľa pryja »

Tak mne sa zadarilo uz v sedemnastich. Dotycny sa len spytal, ci som mala uz osemnast, ja ze ano a islo sa na vec :)
Este som nasla par sialenosti, co je clovek schopny na seba dat, aj ked musim uznat, ze ten Fredy je majstrovske dielo.
Prílohy
l_efdb846a74dd41db83a86d646f8f98fejpg.jpeg
tommytattoo7jpg.jpeg
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

to jerry
sry ale mne sa tie tattoos moc nepacia. Take haky-baky s nulovou vypovednou hodnotou. ked si na seba nieco dat, a mat to tam cely zivot, tak nech to pre mna aj nieco znamena. nie len nejaka carbanica, aby som bol "in".
Ale nechcem ti diktovat co si mas dat a co nie. Proti gustu ziaden disputat...
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

pryja.. nie je to miesto ktore sa dost roztiahne ked budes mat brusko? myslim ked budes tehotna.. nemoze kerka popukat? v takom pripade? minimalne nejako stratit na kvalite?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Mozem potvrdit, na brusku to nie je zrovna spravna volba pokial planujes deti. Segra olutovala, mala zeriava a teraz vyzera ako stary prefajceny kohut :-)
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

Skolacik napísal:to jerry
sry ale mne sa tie tattoos moc nepacia. Take haky-baky s nulovou vypovednou hodnotou. ked si na seba nieco dat, a mat to tam cely zivot, tak nech to pre mna aj nieco znamena. nie len nejaka carbanica, aby som bol "in".
Ale nechcem ti diktovat co si mas dat a co nie. Proti gustu ziaden disputat...

Veď každý ma slobodu vyjadriť sa ku danej veci prejaviť svoj názor, mne sa takéto tattoo páčia na ruke :oops: každý ma iný vkus.

Ale chcel by som sa ešte spýtať keď si dám dajme tomu tattoo na ruku, no cvičením mi ruka priberá na objeme neroztiahne sa potom to tattoo ?
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

no ked sa na to pozreme s tazkou vedeckou logikou, tak asi ked svalova hmota nabera na objeme, tak sa koza musi natiahnut aby nepopraskala a zaroven stale svaly obalovala.... a teda ano, logicky sa s kozou natiahne aj tetovanie.... preto je najlepsie davat tetovania tam podla mojho nazoru, kde sa ta koza az tak nenatahuje
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

TO MAKI: No logicky ma to napadlo ale neviem ako to je prakticky či sa natiahne aj tattoo tak som sa radšej spýtal keď sa to tattoo potom natiahne dá sa to ešte nejak opraviť ?
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

tak keby si cital uz tu bolo spominane ze mi-čauova sestra ked bola tehotna ze sa jej tetovanie na bruchu hnusne natiahlo a teraz vyzera blbo...

ci sa to da opravit? neviem - zaruka pri tetovani sa povacsine tyka nejakeho mechanickeho poskodenia a tak... ci ti dokaze z roztahaneho tetovania nieco vykuzlit tater este to je otazne
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Maki napísal:ci sa to da opravit? neviem - zaruka pri tetovani sa povacsine tyka nejakeho mechanickeho poskodenia a tak...
ked ti odfajci celu ruku tak ti vratia peniaze :lol: nie, tak ale segra porodila (viem, neuveritelne) a brucho splaslo, ale ak mlady planuje mat napumpovae ruky cely zivot je to ine. S roztiahnutym tetovanim sa nieco spravit da, ale s roztiahnutym a potom splasnutym uz vela nenarobis.
Mušiak a este raz mi napis mi-čau a z tej sprostej hlavy ti odhryznem.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Point napísal:pryja.. nie je to miesto ktore sa dost roztiahne ked budes mat brusko? myslim ked budes tehotna.. nemoze kerka popukat? v takom pripade? minimalne nejako stratit na kvalite?
Nechcem to priamo na brucho, ale viac na boku, tak kde je na tom obrazku ten vycnievajuci sval a bude sa tahat az smerom na chrbat. Ked sa aj trochu natiahne, snad nie az do stadia prefajceneho kohuta. :-D
bia
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bia »

tetovanie určite chcem, už sa len na financie čaká :D Mám vybrané dva obrázky, no neviem sa vôbec rozhodnúť ktorý... Ten prvý by šiel dozadu na krk ale trochu nižšie alebo ak ten druhý, tak ten by šiel niekam do oblasti lavej lopatky... Neviem sa však rozhodnúť ktorý, ale ak by som sa rozhodla pre ten prvý asi by som ho chcela trochu jednoduchší, je dosť zložitý a tmavý... fakt neviem... Ktorý sa vám viac pozdáva? :)
Prílohy
vlk1.jpg
vlk2.gif
(16.75 KiB) 1153 stiahnutí
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

Ten prvy ale ako sama pises o dost ho zjednodusit bo z dialky to bude vyzerat ako machula :P
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

Skolacik napísal:ja sa pohravam s myslienkou dat si na lavy triceps nieco ako ciarovy kod, s tym ze namiestu tych cisle by bol datum mojho narodenia, krvna skupina atd... :?

mam tak rodne cislo.. ked som si ho daval v roku 99 ako prve moje tetovanie, nemal to skoro nik. No v tom roku nebolo vela potetovanych ludi, dnes ma take tatto vela ludi, na zaujimavych miestach... krk, zapestie a i.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Maki napísal:no ked sa na to pozreme s tazkou vedeckou logikou, tak asi ked svalova hmota nabera na objeme, tak sa koza musi natiahnut aby nepopraskala a zaroven stale svaly obalovala.... a teda ano, logicky sa s kozou natiahne aj tetovanie.... preto je najlepsie davat tetovania tam podla mojho nazoru, kde sa ta koza az tak nenatahuje
Ako si mam predstavovat tattoo na penise? :D To musi byt zaujimave...zatial som take nevidel, ale myslis si zeby to museli tetovat iba na postavenom? :P
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Lub0$:

Dvaja chlapi na malej potrebe : Počúvaj , prečo máš na ňom vytetované "W" a "A" ?
- No to sú moje iniciály,keď sa mi postaví, mám na ňom "WILL ATE"
Na druhý deň príde k danému chlapíkovi s tetovaním na penise černoch. Začnú močiť a v tom si chlapík všimne ze černoch má na ňom tiež tetovanie,tiež "W" a "A". A tak sa ho pýta: Hej černoch,aj ty tam máš svoje iniciály? A černoch mu na to : Nie ,keď sa mi postaví mam na ňom vytetované "WELCOME TO JAMAICA" :D

//hojko: To je stasne stary vtip a vzdy som ho pocul len vo verzii: Welcome to the Jamaica and happy holiday ;)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

No uz pracujem na navrhu svojho, len este zohnat tatera, ktory to zvladne... nebude to nic jednoduche, myslim ze aj na take tri posedenia cize mozem pocitat aj dakych 500eur...
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Najgycovejsie tetovacky, co si kto moze dat su cinske bludy, ktore skoro nikto nevie rozlustit a moze sa vam stat, ze sa z vas pingpongovia v cinaku budu smiat, potom kdejake ihly, pichliace a pichlave kraky alebo co predstavuju tie ostne. Taktiez mena hercov, udalosti, znacky, rozne napisy ako "zijem svoj zivot", "lubim teple mlieko", "som zahusteny reper" a podobne kraviny. To vsetko svedci iba o nevkuse, tuctovosti a nulovej fantazii dotycneho.

Co sa mi nepaci, su vselijake bludne tetovacky na zenach, najma co vyzeraju z dialky ako machule. Zenska je pekna tak, ako sa narodila, nie taka, ze sa zaserie farebnymi flekmi.

Akekolvek tetovanie je vsak dobre na identifikaciu pri nejakej udalosti, tak kto chce byt oznackovany, nech sa paci :) Najlepsie si dat vytetovat OP a zdravotnu kartu, nech to clovek nemusi nosit so sebou :D
ryder
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ryder »

moje tetovanie
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

Co to je?

Edit: alebo radsej neodpovedaj, nechcem rypat :P
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

ja rozmyslam nad niecim malym, decentnym no chyba mi este trochu odvahy a financii :D

miesto by bolo na lopatke alebo medzi lopatkami kusok pod krkom

ked by som sa rozhodol pre to posledne tak tie ciary by boli urcite hrubsie, (tu ruzovu farbu si nevsimajte ciernu som nenasiel),
Prílohy
aries33t.gif
(3.79 KiB) 886 stiahnutí
Aries_by_al305sr.jpg
Aries_by_al305sr.jpg (18.48 KiB) 1582 zobrazení
horo_01_ariesLRG.gif
(19.99 KiB) 885 stiahnutí
Aries_Glyph.jpg
Napísať odpoveď