Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Pozrete si tento film s dabingom?

Ano
103
46%
Nie
75
33%
Aj s dabingom aj bez
46
21%

Celkom hlasov: 224

Indigo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Avatar

Príspevok od používateľa Indigo »

No tak ja som bol napriklad na Beowulfovi a prislo mi to ako velky rozdiel, ked som v podstate nevidel okraje platna a cele ma to pohltilo. Aj ten sposob sedenia ako keby vo vyske ma vela do seba. Este taka Praha je cesta minimum, sa to da stale spojit s prijemnym vyletom v Prahe takze to je jedno. Ten cesky dabing by ma ale sral a na mail mi stale neodpovedali, ci to vysielaju aj po anglicky. Ide len o to, ze to asi v originali fakt bude o kusok lepsie a skusat dake dalsie dabingy proste nechcem. Po slovensky to nebolo zle, len to bolo take ... neviem, chybalo tomu nieco proste, nieco co proste slovencina nevie, lebo ten jazyk je zvucne niekde inde.
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

Kdo zastaví 3D šílenství?
Asi až diváci, kteří se někdy v blízké či vzdálenější budoucnosti tímhle fenoménem nasytí a přinutí Hollywood, aby se nesnažil servírovat jim všechno trojrozměrně. Nebudeme se vracet k tomu, kdo to způsobil („ten film“ už překonal i 600-milionový rekord Titanicu v čistě amerických tržbách), podstatné je, že téměř každý větší blockbuster příštích let bude 3D. Včetně těch, které byly natočeny 2D a teď budou nákladně předělány do 3D. Studio Warner Bros. takhle vylepší (?) hlavně Souboj titánů, jehož světová premiéra se kvůli tomu posouvá na 2. dubna. Stejně tak se 3D formátu dočkají oba díly Harryho Pottera a Relikvií smrti či animovaná fantasy Zacka Snyder Soví strážci. Po zázračném formátu touží i Michael Bay v souvislosti s Transformers 3. Kvůli specifickému stylu, jakým Bay natáčí, ale opět nepůjde o natáčení ve 3D, ale pouze následnou konverzi. Co se ale stane, až všichni zjistí, že nejsou druzí Cameronové a úspěch Avataru nezpůsobil jen 3D formát?

WORD :aasmile1:

maki: neni to jedno? :smt081
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

no myslim,ze na csfd si to moze precitat v novinkach kazdy a stacilo sem dat link...
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Lenže všetky tie filmy sa budú točiť v 2D a potom sa do 3D skonvertujú. To asi nebude mať takú kvalitu ako Avatar. :?
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak nic, ani v Prahe to nedavaju v imaxe po anglicky. Dake imaxy su vraj v polsku ale to sa mi moc nechce a Nemecko je tiez jemne od ruky.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

tak ja uz neviem... dnes mi kamos vravi rano "asi pojdem do prahy na avatara... maju v imaxe v originali" ... tak kukate ine veci ci co? :D
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Indigo napísal:Tak nic, ani v Prahe to nedavaju v imaxe po anglicky. Dake imaxy su vraj v polsku ale to sa mi moc nechce a Nemecko je tiez jemne od ruky.
Viedeň je 80 km od Bratislavy. :) http://www.imax-austria.at/ Aj tam hrajú Pocahontas Reloaded. :lol:
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

"děkujeme za Váš zájem o film Avatar.

Film Avatar je ke zhlédnutí ve třech verzích. Verze 3D digital a 3D DMR je vždy promítána s českým dabingem. V původním znění s českými Vám můžeme nabídnout verzi 2D, která je promítána v běžných sálech kina Cinema City, a to pouze na Floře.

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.

S pozdravem"

Toto mi odpovedali mailom, ergo nie, 3D nebude v originali a v imaxe uz duplom ne.

Cesar: Uz som to tu pisal, Vieden myslim ze nema original, tam som sa este nepytal, ale to platno co maju oni a oznacuju ako imax je velke 170m stvorcovoych co je ako normalne kino. Okrem toho rakusania uz dlhe roky nevysielaju v kinach nic v originali, na to tam je snad len jedno kino.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Maki: http://www.imaxpraha.cz/avatar.asp
Ked sme sa o tom bavili pred premietanim, tak som sa dopocul, ze udajne Wolverine davali v IMAXe s titulkami, ale ludom sa to nepacilo kvoli tomu, ze sa to zle citalo, co je v podstate pravda. Tomu, ktor vacsinu rozumie, by to az tak nevadilo, ale ked niekto musi citat cely film, tak by mu to asi nebolo najprijemnejsie, nehovoriac o tom, ze IMAX ma obrovske platno a teda musis dost presuvat pohlad, aby si vsetko zachytil :)
Original v 2D je aj v Palace cinemas a vzhladom na to, ze 3D nie je az tak vyrazne, by to ani nemusela byt velka ujma.
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Nikde som sa nedozvedel prečo bola tá hornina alebo čo to bolo čo ťažili na pandore 1kg za 20 miliard dolárov, prečo to bolo vlastne také vzácne ? Čím to bolo výnimočné ?
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

jukel napísal:Nikde som sa nedozvedel prečo bola tá hornina alebo čo to bolo čo ťažili na pandore 1kg za 20 miliard dolárov, prečo to bolo vlastne také vzácne ? Čím to bolo výnimočné ?
ta trapia nepodstatne veci :D

//autoeditácia príspevku (08 Feb 2010, 10:19)
vcera som bol na 3D v kine ale na mna to bolo velmi rozpravkove :( ale efekty nemali chybu :)
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

jukel napísal:Nikde som sa nedozvedel prečo bola tá hornina alebo čo to bolo čo ťažili na pandore 1kg za 20 miliard dolárov, prečo to bolo vlastne také vzácne ? Čím to bolo výnimočné ?
to sa vo filme nespomínalo.
LICAN
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa LICAN »

Nezda sa vam ze avatar je len prerobená pocahontass.
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

LICAN napísal:Nezda sa vam ze avatar je len prerobená pocahontass.
Dobré ráno
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Shwollo napísal:to sa vo filme nespomínalo.
V takýchto nízkorozpočtových filmoch nie sú peniaze ani ľudia na to, aby sa zaoberali takýmito vecami. :D

Podľa ceny to bude niečo, čím si minimálne zabezpečíš večný život a nesmrteľnosť ako superman. :lol:
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Však veď myslím že je to dôležita vec. Celý film som čakal kedy to vysvetlia. Takto je to odveci že niekto nevie načo to je a prečo je to také drahé.

U ma má tento film za to veľké mínus
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

Podla mna je odpoved jednoducha, na zemi taky material nie je (alebo ho je malo )a ma vlastnosti , ktore chcu ludia vyuzit, kedze sa privaza z planety ,ktora je znacne vzdialena od zeme,tazba aj preprava su velmi narocne po asi vsetkych stranakach takze sa logicky zvysia naklady na ziskanie tohto materialu ---> 20 milionov za kilogram.Opravte ma ak sa mylim.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Je to dark matter z Futuramy, jedno kilo vazi desat ton. :)
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

LICAN napísal:Nezda sa vam ze avatar je len prerobená pocahontass.
nie, mne sa zda ze je to prerobeny MATRIX. Rovnako ako v Matrixe sa ludia napajali do ineho sveta, a tí modrí su ako agenti :D
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

Oni sa predsa nenapajali do noveho sveta ale do noveho tela:D...
Napísať odpoveď