4dnovy kurz kreslenia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

4dnovy kurz kreslenia

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Videli ste niekto tuto reportaz na Jojke?

Nejake Madar vas udajne za 4ry dni nauci kreslit. Zosuladi pravu a lavu mozgovu hemisferu.
http://televizia.joj.sk/tv-archiv.html

Črepiny PLUS 7.2.2010 pretocte si to na 16:10
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: 4dnovy kurz kreslenia

Príspevok od používateľa r3mus »

videl :D ale ze by ich naucil kreslit?? :roll:

nenaucil ich malovat tak doslovne, skor sa na to len dalo pozerat. a naucit sa skutocne malovat to je drina. maliarom sa nestanes za 4 dni...
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

O tomto som pocula od jedneho dievcata, ktora kurz kreslenia pravou hemisferou absolvovala a po case si otvorila vlastnu takuto "skolu" http://chcikreslit.webnode.cz/. Tiez ma to dost lakalo, ale ta cena ma nakoniec odradila (pred dvoma rokmi to bolo myslim okolo 3000 Kč za tri dni)
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

:shock: to je uzasne, dufam ze sa na taky kurz alebo podobny dostanem
Deafboy
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deafboy »

Vedel by niekto poskytnut blizsie info ako tato technika funguje?
Cena sa mi totiz zda viac ako vysoka za tych par dni, a nedam sa na nieco o com si dopbredu nenastudujem aspon basic info. (Ak v tej reportazi nieco je tka sry, nechce sa mi nacitat video... "flash player FTW!")
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

Nedalo by sa take nieco dosiahnut aj sam, keby o tom bola povedzme kniha???On im predsa iba hovoril co maju robit
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

r3mus napísal:videl :D ale ze by ich naucil kreslit?? :roll:

nenaucil ich malovat tak doslovne, skor sa na to len dalo pozerat. a naucit sa skutocne malovat to je drina. maliarom sa nestanes za 4 dni...
Nebavime sa tu o maľovaní. Maľba a kresba sú 2 rozdielbe veci i keď maľba môže obsahovať aj kresbu.
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3mus »

Nebavime sa tu o maľovaní. Maľba a kresba sú 2 rozdielbe veci i keď maľba môže obsahovať aj kresbu.
sorry, moc sa v tom nevyznam :oops:

len som chcel povedat ze to co kreslili ptm, ma nejak nepresvedcilo, lebo sam som take dokazal nakreslit ked som sa snazil... a myslim ze kazdy. ja na takych sarlatanov proste neverim, vsetky tie veci s bylinkami, krystalmi a ovplyvnovanim mysle a nadprirodzenymi vecami...

a keby som mal do toho dat take peniaze, tak nech kreslim aspon ako dicaprio v titanicu :)
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

vsetko je to vec cviku. da sa to naucit aj bez knizky aj bez kurzu. viac praxe treba. a urcite sa tak usetria peniaze. ja napriklad niesom ziadny umelec ale keby som chcel dokazem nakreslit nieco pekne. a to plati pre kazdeho.
Deafboy
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deafboy »

r3mus: No pokial ide o cielene ovplyvnovanie cinnosti mozgu urcitymi presnymi postupmi, ma to od byliniek, magie a sarlatanstva, povedal by som hooodne daleko. Aj ked.. ak sa nad tym hlbsie zamyslim, tak mozno ani nie. Kazdopadne tebe staci ta prva veta :D

edit_______
a este dodam, ze pokial si pevne presvedceny ze to bude fungovat, je dost velka sanca ze to bude ucinne aj keby to bola metoda kreslenia pomocou nihilistickej slepice. :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

môj kamarát bol na nejakom kurze kreslenia fakt .. nie za 4 dni ale za týžden všetkých chlapík naučil kresliť uhlíkom vlastný portrét ..
učil ich to postupne ale zvláštne na tom bolo že to bolo všetko inverzné.. na začiatok im ukázal obrázok kde bola len čierna bodka v strede.. nemali nakreslič čiernu bodku v strede ale v podstate všetko biele okrem čierneho stredu - tak nejak mi to vysvetľoval.. postupne zložitejšie a zložitejšie obrazce až do došlo k tomu portrétu ktorý kreslili inverzne.. bielym na čierne
Janette
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janette »

Schopnost kreslenia je niekedy porovnatelna so schopnostou si vsimat veci. Ak sa napr. kresli portret, tak si treba uvedomit ako vyzera clovek v reali, t.j. nik nema predsa okolo hlavy, nosa, ust, oci alebo hociakej inej cesti tela ciernu linku ... (ak sa odmysli makeup dievcat) Su tam tiene. Tmavsie, svetlejsie ... ale su. :D
Potom je dolezite si vsimnut umiestenie ... napr. priblizna vzdialenost oci, ako nizko je nos a kde su usta ... spravit si pomyslene ciary a podla nich sa riadit ... napr. tvar rozdelit na stvrtiny a tak sa lahsie kresli ...Ja ked idem kreslit nieco podla predlohy, tak si zvyknem spravit mriezku, aby som vedela,co kde patri ... lahsie sa takto orientujem a dost to aj pomaha ...
Staci len trpezlivost ... zacat lahkym ... napr. s kreslenim vajicka ... (no, nie je to az tak lahke .. xD ked som si pozerala stare obrazky, tak to vyzeralo ako cokolvek ine, len sa nemohlo povedat, ze to bolo vajce, bolo to hrbolate ako kus kamena) :D :D :D
Takze trpezlivost, trpezlivost a este raz trpezlivost ... a moznoze aj dobreho ucitela, kt. vie pomoct ... :D
rasto66
Novice
Novice

Príspevok od používateľa rasto66 »

Tiez som tomu moc neveril, ale bol som na kurze u p. XY - http://www.censored.sk. A ze za 4 dni? Naucila ma to za jeden! Kreslit som moc nevedel, ale teraz viem spravit lepsi portret nez DiCaprio v Titanicu - to sa nechvalim - poslem na poziadanie dokaz pred a po kurze.

//uplink: bez tej reklamy na budúce.

//autoeditácia príspevku (24 Júl 2010, 0:35)
nemal som v umysle robit reklamu len informovat ako napriklad vyssie nauraa - citujem: O tomto som pocula od jedneho dievcata, ktora kurz kreslenia pravou hemisferou absolvovala a po case si otvorila vlastnu takuto "skolu" http://censored.cz/. Tiez ma to dost lakalo, ale ta cena ma nakoniec odradila (pred dvoma rokmi to bolo myslim okolo 3000 Kč za tri dni)

alebo ako vyssie lekoklatik - Nejake Madar vas udajne za 4ry dni nauci kreslit. Zosuladi pravu a lavu mozgovu hemisferu.
http://censored.html Črepiny PLUS 7.2.2010 pretocte si to na 16:10

//autoeditácia príspevku (24 Júl 2010, 0:40)
Alebo ak takyto typ informacii je povoleny, pozrite si teda jednu skvelu ucitelku kreslenia na http://www.stv.sk/videoarchiv/relacia/damsky-magazin - 12.tyzden - 25.3.2010 a pretocte si to na zaciatok druhej polovice relacie :)))
Napísať odpoveď