vsetko okolo NOKIA 5800 XpressMusic
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: vsetko okolo NOKIA 5800 XpressMusic
Vypni telefón, vyber pamäťovku, potom stlač: zelené tlačidlo + červené + tlačidlo spúšte foťáku. Musíš všetky tie tri tlačidlá držať stlačené a popri tom ešte aj zapnúť telefón (tie tri tlačidlá drž súčasne stlačené, až kým sa ti nenabehne pohotovostná obrazovka). Je to krkolomné pre prsty, ale snáď to zvládneš. Tým spravíš master reset telefónu (to znamená, že sa ti zmaže komplet všetko, vrátane kontaktov, ktoré máš v telefóne (nie na SIM), všetkých nainštalovaných vecí a všetko čo máš v telefóne + aj nastavenia telefónu.
Dikes clean-up pomohlo no musim všetko nastavovať odznova, no konečne je pamäť tel voľná K+ 
A mam dokonca pocit, že tel. ide oveľa lepšie plynulejšie a lepšie reaguje na dotyk no možno sa mi to len zdá
A mam dokonca pocit, že tel. ide oveľa lepšie plynulejšie a lepšie reaguje na dotyk no možno sa mi to len zdá
-
Clean_Up
Professional
Určite ti ide lepšie. Pravdepodobne si mal niečim zadrbanú pamäť a keď si spravil ten master reset, tak sa ti všetko vymazalo a tel. je ako nový, tým pádom sa tak aj správa. 
Každopádne veľké dik clean up veľmi mi to pomohlo nakoľko som už ani nemohol posielať sms tak som mal zadrbanú pamäť 
//autoeditácia príspevku (30 Jan 2010, 18:53)
Takže mam malý problém, no trojhmate som odznova nahodil všetky aplikácie no mam problém s qip a aj z internetom v mobile.
Takže popíšem bližšie problém:1 Keď sa chcem pripojiť na net. cez tel. tak ešte pred trojhmatom mi stále dalo na výber či sa chcem pripojiť cez Wlan, nezabezpečené siete alebo O2 Internet (stále som sa pripájal cez možnosť O2 Internet) No po trojhmate mi tam tie možnosti nedalo, namiesto toho (O2 internet) tam je Orange Word. No v tel. mam O2 kartu (ale telefón je s orange)
Skúsil som sa pripojiť na internet cez to Orange Word a internet mi šiel bez problémov no qip nemôžem spojazdniť. Neviete kde môže byť problém ? A prečo mi dalo možnosti na pripojenie Orange Word a Orange wap keď mám v tel. O2 kartu ?
Vopred ďakujem za pomoc.
//autoeditácia príspevku (30 Jan 2010, 18:53)
Takže mam malý problém, no trojhmate som odznova nahodil všetky aplikácie no mam problém s qip a aj z internetom v mobile.
Takže popíšem bližšie problém:1 Keď sa chcem pripojiť na net. cez tel. tak ešte pred trojhmatom mi stále dalo na výber či sa chcem pripojiť cez Wlan, nezabezpečené siete alebo O2 Internet (stále som sa pripájal cez možnosť O2 Internet) No po trojhmate mi tam tie možnosti nedalo, namiesto toho (O2 internet) tam je Orange Word. No v tel. mam O2 kartu (ale telefón je s orange)
Skúsil som sa pripojiť na internet cez to Orange Word a internet mi šiel bez problémov no qip nemôžem spojazdniť. Neviete kde môže byť problém ? A prečo mi dalo možnosti na pripojenie Orange Word a Orange wap keď mám v tel. O2 kartu ?
Vopred ďakujem za pomoc.
-
Clean_Up
Professional
Ak chceš aby ti ukazovalo tie možnosti, cez čo sa chceš pripojiť, tak choď do:
Web-Voľby-Nastavenia-Všeobecné-Miesto prístupu a tam zvol: Vždy žiadať
Web-Voľby-Nastavenia-Všeobecné-Miesto prístupu a tam zvol: Vždy žiadať
Mal som to tak nastavené no qip neviem stále rozbehnúť, a tiež nechápem prečo mi dáva na výber Orange Word a Orange Wap keď mám O2 kartu
-
Nadeo
Guru wannabe
Ukazovalo ti to Orange world pre to, lebo je to defaultne nastavenie firmwaru v tvojom fone. Skus ist na O2 stranku a najst nastavenia pre O2 internet...
//edit:
//edit:
Pošlite SMS v tvare: SET INTERNET na číslo 99202.
Obratom obdržíte SMS správu, ktorú je nutné uložiť. Nastavenie telefónu prebehne automaticky po zadaní bezpečnostného kódu 12345.
Poslal som tú sms urobil všetko ako si písal no stále Dáva na výber Orange word a Orange wap
A ešte aký mám mať nastavený režim siete ? Duálny režim, UMTS alebo GSM ? Teraz mám Duálny režim a stále pod tým čo ukazuje signál mam tam také malé (e) vtedy som to tam nemal.
A ešte aký mám mať nastavený režim siete ? Duálny režim, UMTS alebo GSM ? Teraz mám Duálny režim a stále pod tým čo ukazuje signál mam tam také malé (e) vtedy som to tam nemal.
prosim kde najdem najnovsi flash player na tento mobil ?? mate ho niekdo prosim
robinko93 napísal:prosim kde najdem najnovsi flash player na tento mobil ?? mate ho niekdo prosim
skus menu-aplikacie-aktualiz.apl.
ak mas predplateny net tak sa tam kludne napoj(alebo cez wifi) a aktualizuj si
//autoeditácia príspevku (01 Feb 2010, 20:50)
skus<j3RrY> napísal:Poslal som tú sms urobil všetko ako si písal no stále Dáva na výber Orange word a Orange wap
menu-nastavenia-pripojenie-cielove lokality
tam si povymazuj vseetko co je z orange a nech ti zostanu len nastavenia na tvoju simku.
popresuvaj si prislusne nastavenia tak ako maju byt(napr nastavenia na "internet" do "internet", "MMS" do "multimedialna sprava".... )
dufam ze ti to pomoze
Dik za ochotu, no 5800 už nemám 
originali napísal:
skus menu-aplikacie-aktualiz.apl.
ak mas predplateny net tak sa tam kludne napoj(alebo cez wifi) a aktualizuj si
//autoeditácia príspevku (01 Feb 2010, 20:50)
skus
menu-nastavenia-pripojenie-cielove lokality
tam si povymazuj vseetko co je z orange a nech ti zostanu len nastavenia na tvoju simku.
popresuvaj si prislusne nastavenia tak ako maju byt(napr nastavenia na "internet" do "internet", "MMS" do "multimedialna sprava".... )
dufam ze ti to pomoze
dal som aktualizovat a nenaslo tam novy flash player to znamena ze mma najnovsi ci ako ?
Problem s Ovi navigaciou
Zdravim. Mam mensi problem s Ovi mapami. Natiahol som si napy pomocou Map Loaderu do svojej 5800XM. Vsetko mi v podstate funguje, ale ked si nastavim miesto kde chcem aby ma navigacia doviedla (ci uz peso alebo autom) po chvli co ma zacne navigovat mi vyskoci okienko s textom: "Pristup k obchodu vyzaduje internetove pripojenie. Pripojit?" A ci uz dam ANO alebo NIE, tak mi zrusi navigovanie a opat pozeram len na mapu bez vyznacenej trasy. V nastaveniach som samozrejme vypol vsetky moznosti A-GPS alebo ine veci, ktore by vyzadovali pristup k internetu. Aj satelit mi hned najde. dakujem
Píšem to sem, lebo 5800 a 5530 sú vlastne to isté. Mám Nokiu 5530 z T-Mobilu a potrebujem ju cracknúť, keďže ani qip nenainštalujem bez certifikátu. Keď cracknem telefón, mám ešte právo na záruku? Alebo existuje nejaký rýchly certifikátor (tým čínskym to vraj trvá deň)? Díky.
Keď spravíš h*ck tel. tak záruku nestratíš keby si sa troška poobzeral na fóre našiel by si to, no a k tomu qip mne na 5800 qip išiel aj bez h*cku.
Ok diky, toto som chcel pocut.
No nabudúce troška skús pohľadať na fóre lebo sa to tu už riešilo veľa krát 
Re: Problem s Ovi navigaciou
ovi maps navigacia je uz dlhsi cas uplne zadarmo a navzdy!Venom17 napísal:Zdravim. Mam mensi problem s Ovi mapami. Natiahol som si napy pomocou Map Loaderu do svojej 5800XM. Vsetko mi v podstate funguje, ale ked si nastavim miesto kde chcem aby ma navigacia doviedla (ci uz peso alebo autom) po chvli co ma zacne navigovat mi vyskoci okienko s textom: "Pristup k obchodu vyzaduje internetove pripojenie. Pripojit?" A ci uz dam ANO alebo NIE, tak mi zrusi navigovanie a opat pozeram len na mapu bez vyznacenej trasy. V nastaveniach som samozrejme vypol vsetky moznosti A-GPS alebo ine veci, ktore by vyzadovali pristup k internetu. Aj satelit mi hned najde. dakujem
ak mas ov ktora nema licenciu nebude ta navigovat tak ako co ja viem sygic alebo ovi maps s licenciou.(ovi maps s licenciou mozes stiahnut tu http://www.nokia.mobil/maps/dl - nainstalovat sa ti bude dat len vtedy ak mas SW vyssi ako 31.00) aspon myslim
ak mas net v telefone tak nepotrebujes davat mapy do fonu. fon si stale natiahne presne tie mapy ake potrebuje.
ak nemas net tak odporucam navigacku sygic!
//autoeditácia príspevku (11 Feb 2010, 15:39)
alfonz napísal:Píšem to sem, lebo 5800 a 5530 sú vlastne to isté. Mám Nokiu 5530 z T-Mobilu a potrebujem ju cracknúť, keďže ani qip nenainštalujem bez certifikátu. Keď cracknem telefón, mám ešte právo na záruku? Alebo existuje nejaký rýchly certifikátor (tým čínskym to vraj trvá deň)? Díky.
jasne vsetko sa da ale musis si vytvorit certifikat na tej cinskej stranke.
poziadas o vytvorenie certifikatu... pockas par dni a pride ti na mail í8765456789.cer a í8765456789.key(tie znaky su uplne nahodne tieto som sem dal len ako priklad!)
potom si nainstalujes do telefonu(mozes si nejaky nainstalovat aj do PC) program na podpisovanie aplikacii a certifikujes si kolko len chces!!!
ja certifikujem!
ak sa ti nechce certifikovat kazdu aplikaciu zvlast potom postaci ak si telefon hacknes!(aj tak musis poziadat na tych cinskych strankach...)
//autoeditácia príspevku (11 Feb 2010, 15:40)
tak tak...<j3RrY> napísal:No nabudúce troška skús pohľadať na fóre lebo sa to tu už riešilo veľa krát
ale pomozeme ak sa da ne?
-
wolodo
Professional
ehm nepomohlo mi nic...wolodo napísal:Teraz ma napadlo ze sa to mozem opytat aj tu.
Ako zacala zima tak mi akoby zamrza telefon, reaguje, funguje, len na display-i vidim len take rozmazane veci, a ked je v teple je to ok... cim to moze byt??? pomohlo by odlahcit system preinstalovanim op. systemu? ci pisem blbost?
To znamena ze je to hardwareva chyba?... upnem sem fotku o nejaky moment, aby ste posudili ze cim to moze byt
-
tonek
Darca
možeš to mať aj hardware chybu mohla sa ti tam skondenzovať voda(extrem) alebo jednoducho studeny spoj ale može to byt aj niečim inym. Pravdepodobne to je však hardware chyba