nastudovane to mam, tam to zacina aj konci, .... tiez nie som borec, keby som bol, venujem sa inym veciam ako pisaniu do fora.Bushido napísal:Stačí povedať qewrty-mu nech ti ju zbalí a je to tvoja... On to má naštudované...
Ako sa prihovorit
-
qwerty-xyz
Re: Ako sa prihovorit
-
Gepid
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Táto téma sa jaksik zvrhla na urážanie qwertyho.
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
hej hej tiez som si to vsimol... alek asi na zaver, urob nieco radsej ako nic xP prinajhorsom budes mat peknu historku =D
-
Bushido
Medium Professional
Neviem z akého dôvodu ale vždy keď qwerty prispeje tak sa s témy zrazu stane OT...
keby ste citali qwertyho nazory tak dlho ako ja + jeho pribehy atd, chapali by ste, ze jeho prispevky sa nedaju brat vazne + na tom sa da iba smiat
-
qwerty-xyz
si cvok, . . . koniec koncov mam na to svoj dovod ked to tvrdim, zase sa to tu zvrtne len na urazanie mna, by som ta rad videl hrdinu ako by si mi to povedal nazivo, alebo keby si ma cely zivot poznal .... tak drz ruky od klavesnice predtym nez na mna nieco napises,Maki napísal:keby ste citali qwertyho nazory tak dlho ako ja + jeho pribehy atd, chapali by ste, ze jeho prispevky sa nedaju brat vazne + na tom sa da iba smiat
-
p4ra
Redeemer
^ Tento chalan je vtipny. 
K teme: "Cau. Aj teba bavi kazdy den takto cakat na autobus potichu, ako mna?
"
K teme: "Cau. Aj teba bavi kazdy den takto cakat na autobus potichu, ako mna?
-
hojko
Site Admin
qwerty-xyz: Je tu viacej ludi, ktori by ti v klude a cistym svedomim do oci povedali, ze si kkt. Len tak na okraj, kolko si mal v zivote bab, resp. vaznych vztahov??? Lebo podla prispevkov vyzeras ako strasny balic a magnet pre baby.
-
triple
Guru wannabe
ty umelec.. ked sa s úsmevom spýtam baby koľko je hodín a mám v ruke telefon tak každá normálna pochopí, že sa jej idem prihovoriť a ak som jej čo i len trošku sympatický tak mi odpovie a nadviaže konverzáciu.. ak je tupá ako ty tak ma pošle do ritiqwerty-xyz napísal: podla mna si na zaplakanie idiot ty, pretoze keby si sa holky spytal na cas a pred tym sa bavis s mobilom a ona by to videla, tak kazda inteligentna ta odbije a tie extremne inteligentne ta odbiju tak ze mas z toho depresiu dalsi pol rok. .......
-
qwerty-xyz
a ked jej sympaticky nie si ?triple napísal: ty umelec.. ked sa s úsmevom spýtam baby koľko je hodín a mám v ruke telefon tak každá normálna pochopí, že sa jej idem prihovoriť a ak som jej čo i len trošku sympatický tak mi odpovie a nadviaže konverzáciu.. ak je tupá ako ty tak ma pošle do riti
//autoeditácia príspevku (09 Feb 2010, 15:16)
hojko? poznas ma? vies kto som? chodis so mnou vonku? nie, tak ako co risis? a ostatni? ostatni ma tuna nepoznaju tiez, to ze sa to zvrtne vzdy proti mne je primitivizmus modernej doby, ... nebudem ho vysvetlovat.hojko napísal:qwerty-xyz: Je tu viacej ludi, ktori by ti v klude a cistym svedomim do oci povedali, ze si kkt. Len tak na okraj, kolko si mal v zivote bab, resp. vaznych vztahov??? Lebo podla prispevkov vyzeras ako strasny balic a magnet pre baby.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ja sa v prvom rade ospravedlnujem za spam nemajuci s povodnou temou nic spolocne, ale chcel som o tom pojednat uz vcera
qwertynator ty si taka strasna palica tvl ... neustale tu machrujes ze by si chcel videt niekoho ako ti nieco povie a neviem co, ale ked sme vybavovali stretko v ZA, tak si zrazu ostal zakriknuty ze s vacsou partiou nepojdes a pozyval si nas osobitne na rande s tebou, aby si sa mohol obhajovat (( skoda ze tema stretko bola preriedena, bolo to tam krasne vidno
)) .... mas teda co obhajovat ? nebojis sa ze si uplne presne taky isty ako ta tu vnimame my ?
.. tolko k tvojmu heroizmu
qwertynator ty si taka strasna palica tvl ... neustale tu machrujes ze by si chcel videt niekoho ako ti nieco povie a neviem co, ale ked sme vybavovali stretko v ZA, tak si zrazu ostal zakriknuty ze s vacsou partiou nepojdes a pozyval si nas osobitne na rande s tebou, aby si sa mohol obhajovat (( skoda ze tema stretko bola preriedena, bolo to tam krasne vidno
-
qwerty-xyz
vybavovali ste to na datum, kedy som mal skusku, a po skuske som siel domov, sorry, absolvovat skusku s dotycnym docentom, je fest o hubu, zvlast ked dedo chyti blbu naladu a reve na kazdeho, ked si taky macher zisti si ktory to na fsi-ke je, poznaju ho isto iste vsetky fakulty totizto na kazdej sa najde nejaky expert u ktoreho zvladnut skusku je o hubu ci to vies alebo nie. A zeby nas bolo viacero? sleduj co sa tu deje, hromadne rozmyslanie, qwerty je sam kopnime si, je lepsie spojit sily proti jednemu, co by si povedal nato ze by sme sa stretli v partii ale prislo by par mojich kamaratov, chapes? vy ste piati, my sme piati, to mam taky pocit zeby nikomu uz nezislo na um nikoho urazat. tudiz je kazdy hrdina s partiou ktora ho brani, zvlast ked ste proti jednemu, popripade ste starsi,silnejsi. Ale uz keby sa sily vyrovnali, neviem neviem chlapci. Preto som radsej za romantiku vo dvojici.nordkapp_pb napísal:ja sa v prvom rade ospravedlnujem za spam nemajuci s povodnou temou nic spolocne, ale chcel som o tom pojednat uz vcera![]()
![]()
qwertynator ty si taka strasna palica tvl ... neustale tu machrujes ze by si chcel videt niekoho ako ti nieco povie a neviem co, ale ked sme vybavovali stretko v ZA, tak si zrazu ostal zakriknuty ze s vacsou partiou nepojdes a pozyval si nas osobitne na rande s tebou, aby si sa mohol obhajovat (( skoda ze tema stretko bola preriedena, bolo to tam krasne vidno)) .... mas teda co obhajovat ? nebojis sa ze si uplne presne taky isty ako ta tu vnimame my ?
![]()
.. tolko k tvojmu heroizmu
za spam sa ospravedlnujem tiez, ale bolo by dobre ho tu ponechat, aspon do chvile kedy si to ti vsetci zucastneni precitaju vo co go. Inak co ja s dievcatami? hojko sa pytal, chodil som s dvoma, ci to bolo vazne? neviem, nereval som ked sa to posralo lebo osm to uz na forum napisal ze sa to poserie, takze neviem. Co viem o dievcatach? mal som vela kamaratok, niektore boli velmi dobre kamaratky, mal som talent zakecat sa s dievcatom, pri ktorom ostatni nevedeli ani usta otvorit. Na diskoteke som sa nesnazil ich pobozkat a zviest, ale len s nimi tancovat, cim som pre nich nepredstavoval hrozbu, narozdiel od ostatnych opitych debilov. Hrozbou bolo akurat to ze ked sa kolo vas kruti 8 dievcat, neskutocne peknych, hole opite hlavy stojace nedaleko to vnimaju trochu inak, ... sem tam z toho vznikol problem. co viem o dievcatach? asi vsetko co sa vediet da, balenie nie je o tom co viete. Balenie je o tom, ako vyzerate, ako sa obliekate, ake mate sebavedomie, ako viete odhadnut dopredu holku, co uz o nej viete, a o kopec inych veciach, nebudem vas o nicom presviedcat ani vas nicim zatazovat. Ja nie som balic, ja len viem veci, a viem ich dost. To ze viete ako spravit bombu z vas nerobi teroristu. To ze viete ako podat prvu pomoc z vas nerobi zachranara. To ze viete ako by sa mali balit dievcata z vas balica nerobi.
Ked budete krasni, bohati, uspesni, zdravi,sebavedomi, skuseni, budete nieco znamenat, vozit sa v paradnom fare, a budete mat kopec kamaratov, ktori vas radi pochvalia, lebo ste spravnak, mate ovela vacsiu sancu balit bezproblemov holky ako ostatni chlapci. -- kto tomu neveri? nech neveri, mam vas v prdeli, ja viem svoje veci a moji kamarati ich vedia tiez, proste ja tu daco napisem a mna tu ludia len chytaju za slovicka, povedal by som to kamaratovi, a ten by hned vedel naco a na koho presne narazam este by vedel aj kedy, ... a dokonca to porovnat aj s dalsimi situaciami, ludmi, a danym riesenim..... chapete? asi nie,nevadi . . . SPAM? serte na spam, kto chce zbalit holku bud ju zbali alebo nie, ... to kolko je tam premennych som uz pisal vyssie, aj to bol len taky zakladik . . .
ked raz holke nevoniate, mozte sa aj na hlavu postavit, a proste ju nezbalite, ... to ci tu pisem bajky alebo nie? viete co mi nato povedali kamarati? ser nato , im sa to na forum pisat neoplati, nepochopia to, nesu od nas, nevidia suvislosti, ... proste nechajte to tak ludia, aj mna , aj vsetky moje prispevky, nieco napisem? tak som to napisal, nestarajte sa do toho, okrem vas to citaju moznoze aj ludia ktori tomu presne rozumeju, je nas tu 30 000, par z nich sa tu urcite najde.
ADMINI?? nezmazujte mi to .... je to k teme ....
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
neviem co padlo o datume, ale mam pocit ze si explicitne pisal o tom ze proste s viacerymi von ist nechces
... neviem co to zas prezivas, nikto nikoho nebije a neuraza a ty uz sa ohanas kamaratmi a o tom ako k to za kym stoji
... ked si si tu vybudoval renome ake si si vybudoval tak s tym teraz zi ... ked ti to vadi, tak rob veci inak ... to ze ta ludia vidia ako blbca predsa neni ich sloboda vola ... reaguju iba na podnety ktore im ty das ... ty mas ale proste dar ukazovat hlupost, jesiotnost a ine vlastnosti ako svoje prednosti ... nemozes sa potom divit ako ta ludia beru ... problem je v tom ze sa snazis vystupovat tu ako clovek s egom ako tri rite, ale nemas ho
... ked nechces aby ludia na teba reagovali tak nepis, to je jedina spravna rada .. viem ze ty si vo svojej detinskosti a naivite presvedceny o tom ze mas vzdy pravdu a prinasas fundovany pohlad na problemy, ale ludia co o tom nieco vedia ocividne nesuhlasia a to toho maleho chlapca v tebe velmi boli
...
... inak k teme si dal klasicku vyhybavu odpoved na konkretne otazky, to teda moze hovorit o mnohom
...
a pis menej ezop, kto to ma stale citat ?

//autoeditácia príspevku (09 Feb 2010, 18:32)
PS. diky za SS
... inak k teme si dal klasicku vyhybavu odpoved na konkretne otazky, to teda moze hovorit o mnohom
a pis menej ezop, kto to ma stale citat ?
//autoeditácia príspevku (09 Feb 2010, 18:32)
PS. diky za SS
-
qwerty-xyz
nordkapp_pb napísal:neviem co padlo o datume, ale mam pocit ze si explicitne pisal o tom ze proste s viacerymi von ist nechces... neviem co to zas prezivas, nikto nikoho nebije a neuraza a ty uz sa ohanas kamaratmi a o tom ako k to za kym stoji
... ked si si tu vybudoval renome ake si si vybudoval tak s tym teraz zi ... ked ti to vadi, tak rob veci inak ... to ze ta ludia vidia ako blbca predsa neni ich sloboda vola ... reaguju iba na podnety ktore im ty das ... ty mas ale proste dar ukazovat hlupost, jesiotnost a ine vlastnosti ako svoje prednosti ... nemozes sa potom divit ako ta ludia beru ... problem je v tom ze sa snazis vystupovat tu ako clovek s egom ako tri rite, ale nemas ho
... ked nechces aby ludia na teba reagovali tak nepis, to je jedina spravna rada .. viem ze ty si vo svojej detinskosti a naivite presvedceny o tom ze mas vzdy pravdu a prinasas fundovany pohlad na problemy, ale ludia co o tom nieco vedia ocividne nesuhlasia a to toho maleho chlapca v tebe velmi boli
![]()
...
... inak k teme si dal klasicku vyhybavu odpoved na konkretne otazky, to teda moze hovorit o mnohom...
a pis menej ezop, kto to ma stale citat ?![]()
//autoeditácia príspevku (09 Feb 2010, 18:32)neboj sa tiez rozmyslam nad tym ze tu prestanem pisat, koniec koncov vas pridem skontrolovat aku obet ste si nasli ked tu ja nebudem, vy mate dar, isto iste si dakoho najdete....
PS. diky za SS
-
triple
Guru wannabe
qwerty... tým že budeš vyzerať ako si napísal..správať sa ako si napísal ťa v živote čaká len jedno..a som zvedavý či na to prídeš -- ty umelec
myslým, že tu sa bavíme serioznom vzťahu a nie jebačke na večer
-
qwerty-xyz
triple napísal:qwerty... tým že budeš vyzerať ako si napísal..správať sa ako si napísal ťa v živote čaká len jedno..a som zvedavý či na to prídeš -- ty umelec
-
p4ra
Redeemer
qwerty-xyz, chlapce ty si dovod, pre ktory sa na tomto fore zdrzim najblizsie dni. je*em na to.
Z toho prispevku hodneho basnika som sa nasmial neskutocne.
-
qwerty-xyz
hej ne ?p4ra napísal:qwerty-xyz, chlapce ty si dovod, pre ktory sa na tomto fore zdrzim najblizsie dni. je*em na to.Z toho prispevku hodneho basnika som sa nasmial neskutocne.
Dakto vam tu musi robit show .....
-
Francek
Star
Qwerty: Ty sa tu obhanas tym, ze vsetci tvoji kamarati to chapu a tu to nema cenu rozoberat lebo my to nechapeme. Myslis si, ze kazdy na tomto fore je blby, len Ty si ten najlepsi, ktory vsetko chape ? Mam taky pocit, ze to je naopak... Preco si asi vacsina ludi tu mysli, ze nie si uplne v norme ?
lebo sme vsetci kkti a len qwerty je lietadlo....