k problemu : disk fical normalne ako bezne disky ,casom som ale zacal pocitovat to ze podla mojho nazoru disk pracoval dost spomalene aj ked prave nemal na com pracovat ,reinstaloval som system z win 7 na original vistu ktoru mam ku pc ,pc stale swapoval ,navyse na rozdelenej particii na ktorej som mal moje subory oznacenej ako data som mal zlozku kde som mal image hier a softu ,vzdy ako som klikol na danu zlozku disk stale pracoval a dioda na znacenie cinnosti disku neblikala ,skratka len svietila , windows vzdy zamrzlo ,no vzdy slo dat makky reset ,ako chyba vypisalo ze explorer.exe prestal pracovat ,vypol som ho a cez konzolu zapol a vsetko slo dalej ako pred tym , v programe hd tune mi presiel smart aj scan sectorov v poriadku ,no aj v programe hd tune aj v programe crystal disk info mi stale pise ako error hlasku : Pocet premapovanych sektorov co uz vazne netusim co je ,hd tune udalo ako warning nieco velmi podobne ,no pod win 7 mi korektne nezobrazuje to co by mal , low level format cez utilitu hitachi prebehol ,ta utilita mi pisala ako problem nieco s teplotnym cidlom ,uplne od veci ale tak okej ,vie prosim vas niekto z tohoto gulasu co som sem napisal zhodnotit co tomu disku ako je ? mam moznost ho reklamovat ,tak sa chcem spytat ci sa mam trepat do bratislavy a obetovat pol dna na cestu alebo sa to da nejako podomacky vyriesit nejakym softom ? velmi pekne dakujem za akukolvek radu
+ este pridam jeden podobny problem s jedneho ceskeho webu ,dufam ze nevadi ja len chcem vediet ci je to nieco podobne a co to je vlastne
http://www.svethardware.cz/forum/showth ... post331263