PS: k tomu CLU, stale to mate dobru cenu, ako keby ste mali platit plnu cenu vyrobku
LOCKERZ.COM - opis, FAQ & diskusia
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: LOCKERZ.COM - opis, FAQ & diskusia
nikdy nepovedia kedy je redeem a je to tak lepsie, aspon neni taky naval na stranku, aj ked je dost velky, posledne redeemy boli koncom mesiaca, vacsinou posledny resp. predposledny den ... musi trafit dobry cas, kedze redeem bol uz aj nadranom okolo 2-3hod., no naposledy bol aj vecer niekedy o 22 cca.
PS: k tomu CLU, stale to mate dobru cenu, ako keby ste mali platit plnu cenu vyrobku
jaj no tak to hej o tom cle to je pravda
a tak potom treba len skusat na stranke? a ked sa vyberie vec tak treba este nieco tam ci nic?
no a práve pre to CLO a DPH je lepšie vziať si USD a mať pokoj... za tie si potom o pokoji kúpim čokoľvek aj z USA
a za lacný peniaz 
JOOOO
konecne budu
Happy Tuesday! We asked you what new prizes you wanted on PTZ Place, and PC games were a top choice -- so we got them. And they're here now and ready to go for the upcoming February redemption!
PC HRY na dalsom februarovom redemptione
konecne budu
Happy Tuesday! We asked you what new prizes you wanted on PTZ Place, and PC games were a top choice -- so we got them. And they're here now and ready to go for the upcoming February redemption!
PC HRY na dalsom februarovom redemptione
co myslis tym USD???
Cash na PayPal.
podarilo sa to niekomu hacknut..a zobrat si z tade nieco?myslim nie z fora
som čital,ze teraz bude obchod otvoreny 24/7...cize 24hod. denne,7 dni v tyzdni...no hadam je to pravda 
-
JaQuBe
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
je to pravda...ale mali by sa zvýšiť ceny niekoľkonásobnemiminko napísal:som čital,ze teraz bude obchod otvoreny 24/7...cize 24hod. denne,7 dni v tyzdni...no hadam je to pravda
ale nie
..som mal v plane si zobrat ten notebook Apple za 1500PTZ.
Kolko by som platil CLO,kebyze si objednam notebook Apple,ktory stoji priblizne 1200€?
Kolko by som platil CLO,kebyze si objednam notebook Apple,ktory stoji priblizne 1200€?
cca 23%, vypočítaj si
276€..uff,no to je uz o trochu viac ako som si myslel. 
-
davidqo9295
Light Expert
a mas to urcite ze 23 percent?
//autoeditácia príspevku (09 Feb 2010, 20:04)
a este tie peniaze cez paypall ako platim? ja na ten ucet paypall musim dat svoje peniaze alebo ako?
//autoeditácia príspevku (09 Feb 2010, 20:04)
a este tie peniaze cez paypall ako platim? ja na ten ucet paypall musim dat svoje peniaze alebo ako?
4,7% CLO + 19% daň
-
webmasterr
Medium Professional
uz by to tu chcelo premazat a dat vsetky potrebne informacie na titulku, lebo dookola sa tu kazdy pyta na to iste 
nastuduj si ako sa vypocitava vyska DPH a vyska clafilip102 napísal:4,7% CLO + 19% daň
No bude obchod otvorený 24 hodin denne, ceny by sa mali zvýšiť 3 až 4 krát ale taktiež pribudne 9 nových spôsobov ako získať PTZ body. Myslím že je to lepšie riešenie. Načo sú ti body, keď i tak nikdy nič nezískaš. Takto to máš isté a rýchlejšie získaš body, keď pribudnú nové spôsoby.
tak tak... 24/7 je super riešení, a keď konečne spustia ostatné možnosti získavania bodom, tak to bude super
už sa teším 
PS: Tie USD - americké doláre - posielajú sa na PayPal - neplatíš za to nič, pošlú ti ich zadarmo na účet. Potom na e-shopoch si môžeš niečo z USA kúpiť za tie USD
A tam sa platí CLO podľa normálnych pravidiel, ktoré tu už boli spomínané... teda nad 22€ sa plati DPH a nad 150€ CLO. Zapíšte si to niekde a nespamujte 
PS: Tie USD - americké doláre - posielajú sa na PayPal - neplatíš za to nič, pošlú ti ich zadarmo na účet. Potom na e-shopoch si môžeš niečo z USA kúpiť za tie USD
-
davidqo9295
Light Expert
A moze sa stat ze pride mi ta vec ja zato zaplatim to clo ci co a nemusi byt v krabici to co ma?
//autoeditácia príspevku (09 Feb 2010, 22:29)
a od kedy bude to s tym 24/7?
Malo to byť už od Januára. Stránka je ešte v skúšobnej verzii, ale počul som, že od marca by to asi malo byťdavidqo9295 napísal:A moze sa stat ze pride mi ta vec ja zato zaplatim to clo ci co a nemusi byt v krabici to co ma?