no a ? ked kamarat pozna o KOM tu nepriamo hovorim, a ty o nom alebo o nej nemas ani paru? ked pisem nepriamo o situaciach, ktorych si sa ty nezucastnil, zato moj kamarat ano tak je jasne ze tomu asi chapu moji kamarati a vy nie , ci nie ?Francek napísal:Qwerty: Ty sa tu obhanas tym, ze vsetci tvoji kamarati to chapu a tu to nema cenu rozoberat lebo my to nechapeme. Myslis si, ze kazdy na tomto fore je blby, len Ty si ten najlepsi, ktory vsetko chape ? Mam taky pocit, ze to je naopak... Preco si asi vacsina ludi tu mysli, ze nie si uplne v norme ?
Ako sa prihovorit
-
qwerty-xyz
Re: Ako sa prihovorit
Od makiho som nasiel nieco taketo:
"ahoj, vies kolko vazi ladovy medved?"
"nie, preco?"
"dost na prelomenie ladov volam sa XXX "
Zda sa mi to celkom vtipne aj originalne, len ci to pochopi to neviem,co si o tom myslite?
Vsetkym dakujem za rady a ak niekto este nejaku ma tak si ju rad vypocujem.
A ak sa tu chcete hadat miesto toho aby ste mi poradili tak si laskavo radsej zalozte vlastnu temu. DIKI
"nie, preco?"
Zda sa mi to celkom vtipne aj originalne, len ci to pochopi to neviem,co si o tom myslite?
A ak sa tu chcete hadat miesto toho aby ste mi poradili tak si laskavo radsej zalozte vlastnu temu. DIKI
-
KaptMichal
King
No co ja viem osobne si neviem prdstavit, ze by som sa dievcatu takto prihovoril a mozno to bude poznat
. Ak mas pravdu s tym, ze je to silne obojstranne "iskrenie" tak potom sa mozes prihovorit hocicim - aj tymto a babenka bude rada ze si sa konecne odhodlal 
-
Old Dirty Bastard
Guru
"sranda" by bola, keby ťa vyownila vetou "prave preto so sebou stale v ušiach nosim mp3ku"p4ra napísal:K teme: "Cau. Aj teba bavi kazdy den takto cakat na autobus potichu, ako mna?"
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Uff, tak to by bolo fakt krute. 
Pochybujem ze by to nejaky clovek okrem Makiho pochopil a aj keby tak to neni nic extra vtipne, skor odveci, takze vysledok = trapne ticho.trumsac13 napísal:Od makiho som nasiel nieco taketo:
"nie, preco?"
Proste sa jej nejakym sposobom opytaj na nieco aktualne co by sa jej teoreticky mohlo tykat alebo ju zaujimat a potom sa jej predstav a potom uz len kecaj o com ta napadne...
nieje to odo mna, je to z jedneho filmu, isiel som sa pritom docurat smiechom ze aka blbost a do tej temy som to napisal iba preto ze to bolo o tom istom ako uz milionkrat a ze zakladatel takejto temy malokedy odvahu aj najde...
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
otázka: máš rada deti?
odpoved: áno
otázka: a máš rada ich prípravu?
odpoved: áno
otázka: a máš rada ich prípravu?
Teraz potrebujem poradit ja, tak nebudem zakladat novu temu. Neviem ako sa prihorit jednej babe zo susednej dediny ktoru stretavam, ked idem na motorke po takej starej ceste, kde moc aut nechodi. Ona tam venci psa a skoro vzdy sama. A vzdy tak navecer, vela krat tade chodim len aby som ju stretol
. Je velmi pekna no tentokrat neviem ako na nu. Je mi proste trapne tam pri nej zastavit a zacat sa snou bavit. Pride mi to take uychlne. Jedine co ma napadlo je, ze by som akoze dostal smyk a vydrbal sa pred nou
ale to by bolo drahe a aj bolestive zoznamenie 
Prihovor sa psovi, že aky pekny havino, niečo sa jej spýtaj, povedz že aj ty si mal (alebo nemal, ale chcel mať) takého a potom to už pojde samo. Ponukni ju, že ju povozíš, atď..
zastav sa pri nej a opýtaj sa či nepotrebuje odvoz lebo ju tam stále stretávaš 
zastav pri nej a spytaj sa ze kade sa ide do dediny
(ok, just kidding) normalne zastav a pokecaj si.... ona ti hlavu urcite neodhryzne. nic nemozes stratit.
No tak ked ju nabuduce stretnem tak tu skusim. Aj ked mi to pride trapne a blbe.
Pojdem okolo, zastavim pri nej, dam si dole prilbu a prihovorim sa psovi 
-
javatar
Hardcore addict
ty si chcel navod ako sa prihovorit psovi?kikco11 napísal:...a prihovorim sa psovi
To Frikso poradil 
ROFL PSOVI
JA SA TU NORMALNE BAVIM 
-
->slavo<-
Addict
Trumcac13 troška som sa vžil do tvojej situácie a tieto 2 članky od(charismaseekera) by ti mohli pomocť posunúť sa troška dalej.
http://www.charisma-seeker.com/2007/04/ ... ia-10.html
Prvý dojem :
Neviete, či ju priťahujete? Tak rýchlo kuknite sem, aby ste odhalili
Ženske singnály záujmu :
http://www.charisma-seeker.com/2007/04/ ... ia-10.html
Prvý dojem :
Kód: Vybrať všetko
Nikdy nedostanete druhú šancu na sformovanie prvého dojmu.” Koľkokrát ste už počuli túto vetu?
Toto je holá pravda a nič s tým neurobíte. Od prvého momentu, čo spoznáte novú osobu, si dotyčná/ý formuje dojem na základe toho, ako vyzeráte a ako sa prezentujete. Keď si to tak uvedomíte, je v tomto momente úplne jedno, aké myšlienky Vám behajú vo vnútri, všetko záleží len na vonkajšej stránke. Realita je však taká, že najprv Vás spoznajú zvonku, POTOM to podstatnejšie a to je to, čo je vo Vašom vnútri…
Keď Vás prvýkrát niekto uvidí, budete zrejme zaradený do jednej z týchto troch kategórií:
1) Váš dojem je priemerný (toto je pravda pre väčšinu). Ľudia si o Vás nesformujú silný názor. Je tu možnosť, že budete zabudnutý a zapadnete do davu ostatných osôb. Ale nezúfajte, ak budete pokračovať s dotyčnou osobou v konverzácii, snáď si vyžehlíte prvotný dojem aspoň trošku.
2) Spravíte negatívny dojem. Osoba, ktorá Vás práve spoznala sa rozhodne udržať komunikáciu s Vami na čo najnižšej možnej úrovni. Bude veľmi zložité, ak nie nemožné sformovať s touto osobou zmysluplný vzťah.
3) Zanecháte silný prvotný dojem. Kamkoľvek idete, ostatní si o Vás formujú silnú mienku. Ste obdivovaný, ľudia Vás vidia ako cennú osobu. V tomto okamihu sa budú ostatní snažiť o získanie Vašej pozornosti.
Teraz prestaňte. Predstavte si, že ste práve vstúpili do miestnosti a stretli ste sám seba po prvýkrát. Do ktorej kategórie by ste sa zaradili?
Ak nie ste v tretej kategórii, tak prečo sa tam nedostať?
Určite ste niekedy v živote stretli chlapíkov, ktorí majú parádny charakter a plný život zaujímavých udalostí. Majú toho veľa čo ponúknuť ženám, ale proste nemajú ani šajnu, ako sa prezentovať tak, aby zanechali dojem plný energie a príťažlivosti. Ak by toto zvládli, hneď by sa cítili spokojnejší a plní sebavedomia, čo by im dramaticky zvýšilo šancu zbaliť ženu.
Prvý dojem je formovaný na základe troch kanálov, ktoré by sa dali zhrnúť do: oblečenie, reč tela, tón hlasu.
Chcete naozaj urobiť úžasný prvý dojem? Chcete, aby si Vás ženy všimli, začali s Vami rozhovor a nebodaj chceli Vás dostať do postele? Chcete mať úspešnú kariéru a spoločenský život? Ak hej, tak sústreďte svoju pozornosť na spomenuté tri veci…. a vlastnite moc nad formovaním prvého dojmu!
Dobrou správou je, že tieto tri veci sa dajú vcelku zvládnuť a môžte na nich začať robiť okamžite.
Prvou vecou, na ktorú by ste sa mali zamerať je Váš štýl a úprava. Toto je jedna z oblastí, ktorú keď zvládnete, pocítite drastickú zmenu smerom k lepšiemu.
Druhou vecou je reč tela. Čo o Vás hovorí tá Vaša?
Vyžarujete silu a odvahu? Prečo nie?
Hlavu držte vzpriamene, pozerajte ľuďom do očí po celú dobu, ako s nimi komunikujete. Vždy podržte očný kontakt aspoň o sekundu dlhšie, ako obvykle.
Nikdy neskláňajte hlavu, keď sa na Vás niekto pozerá alebo Vám niečo vyčíta, je to znak slabosti, a toto chcete úplne eliminovať.
Ďalšia vlastnosť, ktorú majú úspešní muži spoločnú je, že všetok ich pohyb je naplnený cieľom a sebavedomým. Predstavte si nejakého rečníka alebo významnú osobnosť, ako si hryzie nechty, trasie sa alebo široko gestikuluje rukami? Ostaňte v pokoji, pohode a koncentrovaný.
Vyvarujte sa hlavne týmto veciam: Nikdy si nedávajte ruky do vreciek, neupravujte si neustále vlasy, nepozerajte sa na hodinky každú minútu a neškrabte sa.
V poslednej rade Váš hlas. Zakokcete sa v situácii, keď je čo i len slabý náznak tlaku a nepríjemností? Alebo vyžarujete hlas mužný, pomalý, rozvážny a príjemný.
Slabý hlas je jasným signálom nízkeho sebavedomia. Zvýšte intenzitu a nechajte sa počuť!
Pri formovaní prvého dojmu sa nezabúdajte usmievať. Toto Vám pomôže byť vnímaný ako priateľská, sebavedomá osoba otvorená novým známostiam.
Kombináciu týchto troch vlastností sa dostanete na vytúženú cestu k úspechu.Ženske singnály záujmu :
Kód: Vybrať všetko
V našom každodennom živote sa stretávame s množstvami žien, ktoré prejavujú svoj záujem, ale niekedy si to vôbec ani neuvedomujeme alebo nevieme rozpoznať signály, ktoré sa nám snaží dať najavo. Ženy dávajú najavo svoj záujem veľmi tajne, respektíve nie tak okato ako muži. Akonáhle sa objavia niektoré z dole popísaných znakov, choďte do toho… :)
1. Ak chce s Vami hovoriť:
-Svoju nohu vytočí v smere k Vám, keď stojí.
-Keď máte očný kontakt, usmeje sa alebo sa rýchlo hanblivo obzrie preč.
-Zmení svoj postoj - vystrie sa a vtiahne brucho.
-Keď stojí pri Vás, tak má otvorenú reč tela.
-Ak ide okolo Vás, tak sa “náhodou o Vás obtrie”.
-Pozrie sa na Vás dvakrát predtým, ako k Vám príde.
-Keď si Vás všimne, tak sa dotkne svojich vlasov.
Ak objavíte jeden z týchto signálov, choďte do toho a začnite konverzáciu. Vašim ďalším cieľom je dostať rozhovor na takú úroveň, že ona sama bude chcieť pokračovať. Ak ste k nej pristúpili bez horeuvedených signálov, tak pozerajte po týchto indikátoroch záujmu.
2. Ak chce rozšíriť Vašu konverzáciu:
-Pýta sa Vás otázky.
-Pýta sa na Vaše meno.
-Na Vaše otázky dáva detailné a dlhé odpovede.
Tak teraz viete, či che s Vami pokračovať v rozhovore. Musíte však vedieť, či chce veci posunúť na vyššiu úroveň.
3. Ak ju priťahujete na sexuálnej úrovni:
-Jemne si prechádza po krku, keď s Vami konverzuje.
-Pozerá sa Vám na ústa.
-Keď s Vami rozpráva, mierne nakloní hlavu do strany.
-Rozšíria sa jej zreničky.
-Na Vašich vtipoch sa smeje, aj keď nie sú moc vtipné.
-Je rada že Vás môže počúvať, aj keď trepete nezmysly.
-Dokáže udržať očný kontakt a nepozerá sa po priateľoch, kde sú. Poznámka: je možné že nebude vedieť udržať očný kontakt, keď je prirodzene hanblivá.
-Neprekáža jej, keď sa jej dotýkate a stojíte v jej osobnej zóne.
-Prejaví ochotu opustiť svojich priateľov a ostať s Vami.
-Keď si ju doberáte tak sa smeje a jemne Vás buchne do ramena..
-Pozerá na Vás takzvaným zasneným pohľadom.
-Pýta sa, či ste voľný.
-Spomína Vaše meno v konverzácii.
-Nakláňa sa k Vám.
Tak, teraz keď viete po čom pozerať, dúfam že využijete možnosti a bude sa Vám lepšie dariť po tejto stránke.Re: Ako sa prihovorit
Ešte ten začiatok článku, aby človek pôsobil sebavedomo atd, no ok, dačo sa z toho dá. Aj keď človek by hlavne nemal hrať niečo, čím nie je. Lebo sa rýchlo môže zamotať.
A tie ženské signály. No ja neviem, čítala som to tu sesterke a my sme sa šúlali od smiechu, ale ok. Niekomu to môže pomôcť, aj keď myslím, že človek by vtedy nemal toľko premýšľať a tak podvedome cíti, čo si ten druhý asi myslí a či dotyčná záujem má alebo nie.
A tie ženské signály. No ja neviem, čítala som to tu sesterke a my sme sa šúlali od smiechu, ale ok. Niekomu to môže pomôcť, aj keď myslím, že človek by vtedy nemal toľko premýšľať a tak podvedome cíti, čo si ten druhý asi myslí a či dotyčná záujem má alebo nie.