Pomoc: Popálený povrch stropu auta od cigariet

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Looker
Medium Expert
Medium Expert

Pomoc: Popálený povrch stropu auta od cigariet

Príspevok od používateľa Looker »

Pekný večer, mam jeden chúlostivý problém, ktorý mi spôsobil môj už bývalý kamarát. Sadol si do auta a ten nešťastný mukel mi prešiel vrškom zapalenej cigarety po strope mojej fabie, čím mi zanechal na strope peknú čiernu čmuhu. Lenže auto je mojej mami a Tá keď to uvidí ma asi zakope pod zem, lebo jej to straší. Potrebujem pomocť, ako to odstrániť tak, aby to nebolo vidno. Neviem čo mám nato použiť a ako to umyt. Pomôžte prosím pekne. Zajtra ide mama do práce a ja to chcem stihnúť ešte dnes..No flame just help
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Pomoc: Popálený povrch stropu auta od cigariet

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

wow ziadny podobny vykon som v zivote nevidel :-D ... tazko povedat co ti pomoze, ked to nevidime ... dobre si to popozeraj ako moc je to spalene, ci to neni iba spinave a podla toho ... ak je to iba popol skusil by som najskor vysavac na ostatky popola, nech sa to nerozvlaci po celom strope a potom to riadne vytepovat hubkou na riad a nejakym cistiacim pristriedkom :-)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

fuu, som sice fajciar, ale podobny kusok sa mi este nepodaril :)

kazdopadne by som to skusil najskor vysavacom s kefovou nasadou, kvoli tomu, ze popol je v podstate iba prach, popripade to nasledne skombinovat s nejakymi dostupnumi cistiacimi prostriedkami, aj ked si osobne myslim, ze plne postaci cista voda... v pripade, ak doslo k najhorsiemu a latka je spalena, to bude ale dost pruser, kedze to logicky vycistit nepojde... v tomto pripade sa musis spalenej latky zbavit fyzicky, vyskusaj ju oskrabat ostrym zaoblenym nozom, ako keby si to holil britvou, popripade pouzit jednoducho jednorazovy holiaci strojcek a pokusit sa to "oholit"...
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Ako už bolo vyššie spomenuté, tak pokús sa to nejako odstrániť (popol) vysávačom a ak je spálená aj látka, tak ju odrež žiletkou, ale aj tak sa podla mňa toho nezbavíš, tak aby si to nikto nevšimol. Alebo kúp nový strešný tapacír, trebárs s nejakej GB Fóbie a vymeň ho a kamarát nech prispeje aj je taký šikovný. :D
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Ak je to len lokalne opalene tak to zakryjes ale ak je to prepalene nepomoze ti nic. Najjednoduchsie bude sa priznat alebo cakat kym to mamicka zisti sama, lebo pravdupovediac kto po nasadnuti cumi na strop? Ci mas maminu pedantne zalozenu ze pri nasadani do auta ho cele prescanuje? Spominany napad s tapacirom z GB Fabie by bol riesenim, nie moc drahym ale zato velmi komplikovanym. Daju sa pozhanat tapaciri skoro na kazdom rohu ale menit ho by som urcite nechcel, a pri sikovnosti jeho kamosa by som sa stavil ze zase nieco posere...
Este tu su siroke moznosti tuzingu, od sachovnicoveho stropu az k neonkam na osvetlenie temena. :D Na zahodenie by mozno nebolo popremyslat aj nad stresnym oknom ;)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

Juicy napísal:... lebo pravdupovediac kto po nasadnuti cumi na strop?...
presne tak, ja akurat rozmyslam, akej farby mam vlastne strop :D

hmm, mozno by pomohla ta imitacia stresneho okna, co uz nejaky cas koluje po nete :P
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

to je nejaka specialna mentalna deformacia, alebo to je dnes bezne ? :-D
RATZINGER666
Darca
Darca