LOCKERZ.COM - opis, FAQ & diskusia
-
webmasterr
Medium Professional
Re: LOCKERZ.COM - opis, FAQ & diskusia
hej hej
lockerz je v skusobnej verzii uz asi polroka...uz X krat mal prejst do ostrej prevadzky a doteraz sa tak nestalo... takze vela by som od toho neocakaval
)
davidqo9295 napísal:A moze sa stat ze pride mi ta vec ja zato zaplatim to clo ci co a nemusi byt v krabici to co ma?
//autoeditácia príspevku (09 Feb 2010, 22:29)
a od kedy bude to s tym 24/7?
kedy to spustia nevedia ani administrátori lockerzu... je to beta verzia a teda stále skúšajú nové veci...
a stať sa to môže a vtedy sa to reklamuje... no neviem ako je to s reklamáciou do USA
a kde mam dat ten paypal ucet alebo co ze mi tam poslu peniaze hm???
na PayPal je prihlasovacie meno tvoj mail... a oni ti to pošlú na ten mail, čo máš napísaný na Lockerz... neboj sa, o nič neprídeš...
to je maximálna blbosť že za balík ktorý vám pošlú z USA musíte platiť dane !!! a ešte aj to že za výhru musíte platiť dane to už je dávno na Slovensku zrušené !!! Takže žiadne dane iba keď tak CLO ...
-
davidqo9295
Light Expert
tak teraz sa dohodnite ci sa plati alebo nie 
No email dam a heslo ake? aby som sa prihlasil na paypal hm???PitBull_4 napísal:na PayPal je prihlasovacie meno tvoj mail... a oni ti to pošlú na ten mail, čo máš napísaný na Lockerz... neboj sa, o nič neprídeš...
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
na paypal si musis zalozit ucet, tam si das taky isty mail ako mas na lockerz, iank ti penaize nedojdu, resp. im budes musiet potom napisat... aby si peniaze mohol pouzit musis amt embosovanu kreditnu kartu s povolenim pre internetove obchody, ak ju nemas, tak len potom ked ti pridu peniaze na paypal, poprosis tu niekoho na fore, kto ma posles mu peniaze z paypalu na jeho paypal ucet a on ti ich posle na tvoj ucet v banke, kapišto?
-
davidqo9295
Light Expert
to je az take komplikovane? ja som bol v predstave ze ja si nieco objedanm oni mi to poslu a dovezie mi to kurier
a preco to musis robit cez ten paypall?? a ta hodnata dph a clo sa vypocitava zo skutocnej ceny vyrobky na trhu alebo s toho co tu uz bolo pisane ze 1000ptz je 150 dolarov a tak dalej ..??
davidqo9295:To si zjavne nepochopil, tie PayPal peniaze bola jedna z cien!
Ked si ničo objednaš z lockerzu tak to vobec nesuvisi z tim PayPal-om.
Ked si ničo objednaš z lockerzu tak to vobec nesuvisi z tim PayPal-om.
-
davidqo9295
Light Expert
ja som kkt
to preto lebo necitam vsetky spravy
no tak ta prosim velmi vysvetli mi cely priebeh od reedemu prosim a si predstav ze si objednavas ipod touch 64g
davidqo9295:nebolo by lepšie to vysvetliť cez ICQ alebo niečo take?
-
davidqo9295
Light Expert
mas skype?? ale budeme len pisat lebo mi nejde mikrr 
davidqo9295:maš spravu nechcem tu spamovať
nemôzte prilozit papier s hojko.com alebo svojim nickom? taky obrazok si môzem aj ja stiahnut.. 
je mi jedno kolko mam postov zmazte aj vsetky..
je mi jedno kolko mam postov zmazte aj vsetky..
-
webmasterr
Medium Professional
prosim ta netrep somariny a si prejdi aspon par stran dozadu, nic sa nezrusilo a stale plati ze za tovar dovezeny mimo EU sa plati DPH a CLO (ludia co vyhrali ipody museli zaplatit dph 10€...a takisto som bol pred 2 tyzdnami zaplatit dph za mobil na colnici)...a uz to viackrat opakovat nebudem, je to tu napisane minimalne 5x a na celom hojku mozno aj 20xHumko napísal:to je maximálna blbosť že za balík ktorý vám pošlú z USA musíte platiť dane !!! a ešte aj to že za výhru musíte platiť dane to už je dávno na Slovensku zrušené !!! Takže žiadne dane iba keď tak CLO ...
Týmto ťa navrhujem na rank spammerpindur1 napísal:nemôzte prilozit papier s hojko.com alebo svojim nickom? taky obrazok si môzem aj ja stiahnut..
Chcem vidieť ako si vyrobíš taký obrázok ako je môj - odfotená krabica na nej meno Roman - Banská Bystrica, Slovakia a X ďalších info, ktoré ti proste musia stačiť, a ak ťa nepresvedčí ani toto tak si láskavo prestaň naháňať posty a choď si klikať na bux.to a im podobné stránky
Tak dnes uz mam svoj darcek konecne doma!!! Tyzden mi na colnici drzali ipod touch 8GB. Platil som 19 percent dan(upskar to oznacil ako colny dlh, ale je jasne, ze je to dphcka), t.j. 27eur, kedze lockerz na balik pisu cenu vyrobku, cize 199dolarov, ale tak aj tak som spokojny.
Pre neveriacich 2 fotky: http://img535.imageshack.us/gal.php?g=dscf3056.jpg
EDIT: pre pindur1: toto ti ako dokaz dufam staci

EDIT2: Zle som ta pochopil. Potom sorry.
Pre neveriacich 2 fotky: http://img535.imageshack.us/gal.php?g=dscf3056.jpg
EDIT: pre pindur1: toto ti ako dokaz dufam staci

EDIT2: Zle som ta pochopil. Potom sorry.
SLOVAKpindur1 napísal:nemôzte prilozit papier s hojko.com alebo svojim nickom? taky obrazok si môzem aj ja stiahnut..
- Prílohy
-
- P1010194.JPG (20.62 KiB) 839 zobrazení