Bankoý učet pre dieťa
-
JaQuBe
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Bankoý učet pre dieťa
Ahojte,chcem sa spýtať či by som si mohol založiť normálne bankový učet s kreditkou kde by som mal peniaze aj ked nemám 18...napr. keby rodičia iba za mna podpísali.
A keby sa dalo....nejaku výhodnu banku?Dík
A keby sa dalo....nejaku výhodnu banku?Dík
-
Bad.boy
Medium Professional
Re: Bankoý učet pre dieťa
Ja mam studentsky ucet od Tatrabanky. Poplatok dakych 11sk mesacne (pokial 5x do mesiaca zaplatim kartou tak zadara). Vratane internetbankingu. Ked som zakladal mal som 17 a jedine co som potreboval bol obciansky a potvrdenie o navsteve skoly, ziadny podpis rodicov ani nic podobne.
No vo väčšine bánk budeš potrebovať podpis zákonného zástupcu. Je v podstate jedno, akú banku si zvolíš, vo väčšine máš dosť služieb zadarmo.
-
JaQuBe
Medium Star
Popozeral som a vo vačšine sa dá už od 15...rozhodujem sa medzi: StartKonto(VUB),Slov.Sporiteľna,Tatra Banka,a Cšob fun konto(vl.obrázok na karte.xD)....ktoré z tých odporučate?
Mam CSOB Visa Electron kartu. Nastavenu na urcity denny limit. Celkom mi to aj vyhovuje kedze bohuzial nie som velky financny hospodar. Co sa poplatkov tyka tak presne ti neviem povedat, ale som s CSOB dlhodobo spokojny. Bol som aj v OTP, ale od nich som po pol roku presiel. Mal som vlastne dva ucty, ale radsej som to dal na CSOB, vtedy tusim aj OTP krachovala...
Dnes som bol akurát vo VUB banke poslať peniaze, a pracovníčka mi navrhla či si u nich nechcem založiť účet.
Štart konto bez poplatkov za vedenie a k tomu máš ešte zadarmo
: JEDNORAZOVÉ TRANSAKCIE CEZ NONSTOP BANKING
: EMBOSOVÁ KARTA (VISA Classic alebo MasterCard) KTOROU PLATÍŠ V OBCHODE TIEŽ ZADARMO
: PRVÉ 2 BANKOMATOVÉ VÝBERY V MESIACI
Toto všetko máš vo VÚB zadarmo.
Stačí, ak do ktorejkoľvek pobočky VÚB Banky prinesieš potvrdenie o návšteve strednej alebo vysokej školy.
Štart konto bez poplatkov za vedenie a k tomu máš ešte zadarmo
: JEDNORAZOVÉ TRANSAKCIE CEZ NONSTOP BANKING
: EMBOSOVÁ KARTA (VISA Classic alebo MasterCard) KTOROU PLATÍŠ V OBCHODE TIEŽ ZADARMO
: PRVÉ 2 BANKOMATOVÉ VÝBERY V MESIACI
Toto všetko máš vo VÚB zadarmo.
Stačí, ak do ktorejkoľvek pobočky VÚB Banky prinesieš potvrdenie o návšteve strednej alebo vysokej školy.
Ja mám účet v SLSP platím 30 centov mesačne mám embosovanu kartu Visa Electron, IB... Trebalo podpis zákonného zástupcu.
Všimol som si, že mi na konci mesiaca stiahli 0,30 centov za vedenie účtu a dvakrát po 0,20 centov za výbery v bankomate. Veď mám účet (VUB) Start konto študent. Je to v poriadku či mám ísť do banky?
Tak sa choď radšej spýtať lebo to za čo ty platíš oni ponúkajú v štart konte zadarmo čiže musí byť niekde chyba.