Kúpa grafickej karty
Kúpa grafickej karty
Potreboval by som poradit s kúpou grafickej karty do môjho pc. Najradsej by som kupil graficku kartu od nvidie len si neviem vibrat. Moje poziadavky su take aby mi tato grafika vidrzala minimalne 2 roky. Cenovy limit by som dal na dakych 250€ aj viac ale tam uz bude potrebny novy zdroj .
Tento zdroj by som chcel kupit
http://www.alza.sk/pocitacovy-zdroj-cor ... d83564.htm
dufam ze mi ties vystaci minimalne na 2 roky. Na celu tuto kupu mam 10 000 sk tak by bolo dobre sa do tochto limitu napratat aj stym zdrojom nebude mi vadit ak to bude dakych 30 € viac.
Tento zdroj by som chcel kupit
http://www.alza.sk/pocitacovy-zdroj-cor ... d83564.htm
dufam ze mi ties vystaci minimalne na 2 roky. Na celu tuto kupu mam 10 000 sk tak by bolo dobre sa do tochto limitu napratat aj stym zdrojom nebude mi vadit ak to bude dakych 30 € viac.
Re: Kúpa grafickej karty
pokial chces iba nvidiu, tak si pockaj do marca, vtedy vidu ich nove "dela" 
ale ja nemam 20 000 na daku grafiku co vinde
Preco by mali stáť 20 tisic? nVidia vyda graficke karty high-endu, strednej tiedy a tak isto aj low endu. Mozno niektore GK budu stat 20 tisic, ale nie vsetky. Byt tebou, porozmyslam aj nad HD5850
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
bohuzial nV ma ohlasene len dva modely z novej rady a pochybujem ze sa nejaky z nich bude pohybovat v cene do 250e
kazdopadne ak chces len nVidiu, stare karty sa neoplatia takze pockaj s cim pridu, a kedy ohlasia nieco lacnejsie, ak sa "uspokojis" aj s Ati tak 5850 je pre tu cenu ako stvorena
kazdopadne ak chces len nVidiu, stare karty sa neoplatia takze pockaj s cim pridu, a kedy ohlasia nieco lacnejsie, ak sa "uspokojis" aj s Ati tak 5850 je pre tu cenu ako stvorena
no ja som pocul ze ta grafika ma problem s hrami ako ze pr gta nanej njede a tento ovplivni grafarnu dako moj procesor ? Lebo mam este stary atlon ale zase ten najvikonnejsi co bol x2 3,2 ghz tu black ediciu ak si to este dobre pametam
-
vendo
Guru
problemov s hrami by som sa nebal vobec skor toho tvojho procesoru
ten je na take karty slaby, a kludne by ti si myslim ze stacila aj nejaka slabsia karta do 200e
no takto sa spitam mam 8800 gt asi cca 2 rocnu a pri hrani spomeniem bc2 mam 25 fps co je dost malo a neivem cos tym mam robit a mam na upgrade pc 10 000 tak asi radsej ten procesor novi ?
-
vendo
Guru
kludne novu grafiku, ale nie taky overkill ako 5850 pre dvojjadrovy procak 3.2Ghz
aky mas teraz zdroj a aky socket?
aky mas teraz zdroj a aky socket?
no mam na podporu AMD® Athlon 64 X2, Athlon 64, Athlon FX and Sempron in the Socket AM2 package.
Please refer to CPU Support for compatible CPU; the above description is for reference only.
a zdroj by som kupoval novy lebo na vianoce budem potom kupovat novy procak tak teraz chcem jedno z toho kupit na 2 roky
mne tam ide hlavne teraz aby sa mi zvysilo fps pr stych mojich 20 na 60
Please refer to CPU Support for compatible CPU; the above description is for reference only.
a zdroj by som kupoval novy lebo na vianoce budem potom kupovat novy procak tak teraz chcem jedno z toho kupit na 2 roky
mne tam ide hlavne teraz aby sa mi zvysilo fps pr stych mojich 20 na 60