G-Force
-
peterxxx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: G-Force
Zda sa ti pribeh o morcatach zachranujucich svet ( s modernou technologiou , ktoru by nedokazalo pouzivat vacsina populacie zeme) namet na dobry film ??? Mne to pride ako prepadak.
-
Earl_Simmons
Light Star
no neviem preco nato tak reagujes
... je to viacmenej rozpravka .. a tam nejde oto ci je to realne. Film je to skveli .. videl som to iba v kine s slovenskym dabingom .. cesky som nepocul tak porovnat neviem .. ale slovensky bol vpohode
-
peterxxx
Star
Ci to je rozpravka alebo nie, moj nazor je ze je to sprosty americky film s hlupym nametom,ktory nestoji za sfilmovanie.
edit / Nechcem niekomu diktovat, kazdy ma iny nazor a moze sa vam to pacit. Len pisem ten svoj.
edit / Nechcem niekomu diktovat, kazdy ma iny nazor a moze sa vam to pacit. Len pisem ten svoj.
Ta keď toto je vynikajúci film, tak potom po zhliadnutí tohto tu umrieš.Earl_Simmons napísal:je to viacmenej rozpravka .. a tam nejde oto ci je to realne. Film je to skveli
-
seth82
Darca
no pozor...porovnávať hlúposť ako G-Force s tvorbou Roalda Dahla je trochu odvážny krok...Je to síce svojím spôsobom riadne psycho, ale má niečo do seba a priznám sa, že hoci z traileru som bol zhrozený, film ma celkom milo prekvapil a pobavil. G-Force je hlúposť pre deti do 10 rokov, tak ako Alvin and Chipmunks a podobné výtvory stvorené pre zábavu amerického detského publika...
peterxxx co sa tu hras na tvrdeho
, ved to je rozpravka pre deti (ako seth napisal) do 10 rokov a nie pre ludi ktory uz uvazuju 
-
peterxxx
Star
To uznavam , len mi strasne lezu hore krkom tieto filmy.Ani newiem preco ma tak irituju.
Asi preto, lebo sú komerčne úspešné. Rozum zostáva stáť nad faktom, že niečo také môže byť čo i len hypoteticky úspešné.
Neboj, nie si jediný.
Neboj, nie si jediný.
-
peterxxx
Star
Rozhodne by som svoje dieta ( keby som hypoteticky nejake mal ) neposielal na nieco take do kina. Nepride mi to ako vhodny material pre dospievajuceho cloveka, v akomkolvek smere.Radsej mu kupim morca nech sa onho stara a nauci sa zodpovednosti akoby som ho mal naucit ze morcata zachranuju svet( verte neverte su povahy , ktore tomu naozaj veria ).
-
Old Dirty Bastard
Guru
a bit of an overreaction, isn't it?
myslim, že to trochu velmi prehaňaš.. rozpravky su rozpravky a su pre deti.. určite by som sa nebal toho, že po zhliadnuti Shreka začne dieťa vyhľadavať bažiny a prihovarať sa k oslikom alebo mačkam. alebo že po zhliadnuti filmu Mačky a psi začne veriť v celosvetovu zvieraciu konšpiraciu
dovolil by si im aspon čitať knihy ako kocur v čižmach? rozpravky nie su len o zabave, upevňuju aj predstavivosť u takych malych deti (myslim teraz všeobecne formy). tvoje deti by mali zrejme dosť nudne detstvo, ak by sa rovno nestali časom asocialmi.
-
peterxxx
Star
Ja vychadzam zo skusenosti s mojim bratrancom, ten je z toho vazne zmagoreny a je presvedceny o vsetkom co v tych hlupych filmoch videl.
Edit / samozrejme nie kazde dieta bude taky pripad , ale ak by malo take tendencie tak by som ho v tom nepodporoval. Zaroven by som ale nechcel brzdit jeho fantaziu a predstavivost, ale v tom pripade mu radsej dam do ruky niaku fantasy knihu ako ho poslat na G-force...
Edit / samozrejme nie kazde dieta bude taky pripad , ale ak by malo take tendencie tak by som ho v tom nepodporoval. Zaroven by som ale nechcel brzdit jeho fantaziu a predstavivost, ale v tom pripade mu radsej dam do ruky niaku fantasy knihu ako ho poslat na G-force...
-
Old Dirty Bastard
Guru
sice sme už OT, ale zavisi od jeho veku.. taky škôlkarsky vek, to je do tych 5-6 rokov.. mysliš, že ako vnimaju svet? strašne skreslene, predstavuju si rôzne nezmyselnosti a nikomu to nevadi, pretože z toho vyrastu.. samozrejme ak ma dotyčny 20 rokov, tak to už začina byť trochu čudne
//hmm, tak ak v takom veku fakt veri veciam, ktore vidi v rozpravkach.. mal by vyhľadať odbornu pomoc
//hmm, tak ak v takom veku fakt veri veciam, ktore vidi v rozpravkach.. mal by vyhľadať odbornu pomoc
-
peterxxx
Star
Keby mal 6 rokov tak to beriem normalne , ale on ma skoro 15 
To uz asi skor hranici s niakou vyvinovou poruchou
To uz asi skor hranici s niakou vyvinovou poruchou
-
Earl_Simmons
Light Star
jezis ... pri vašich kometoch sa mi až rozum zastavuje
... keď viem tak film ma diváka ZABAVIŤ .. a ten film to dokáže celkom dobre ... keď chcete pozerať niečo čo je reálne atď tak pozerajte DOKUMENTÁRNE FILMY.
podla vás by bol asi aj Avatar strašne zlý film lebo to je "nereálne" .
podla vás by bol asi aj Avatar strašne zlý film lebo to je "nereálne" .
Tu sa nebavíme o tom, že je to nereálne, ale o tom, že je to sprostosť.
-
peterxxx
Star
Simmons...Avatar je sci-fi fantasy zaner, ukazuje to co by teoreticky za niekolko desiatok rokov mohlo nastat s davkou fantasy.Ma zmysel a vnutorne suvislosti filmu ,ktore sedia.To g-force nema a podobne filmy ani mat nebudu a protestujem proti oznaceniu "skvely film ".Navyse nespochybnujem , ze niekoho zabavi, len hovorim , ze mna nanajvis podobne filmy irituju.
-
Earl_Simmons
Light Star
a to vas nikdy nenapadlo ,že tie morčatá sú namiesto normálnych ľudských "agentov"? je to iba ako keby prirovnanie aby to pozerali aj deti.
peterxxx: a videl si vôbec tento film ?
peterxxx: a videl si vôbec tento film ?
-
peterxxx
Star
Nebudem pozerat nieco co by ma rozculovalo, takze nevidel.
-
Earl_Simmons
Light Star
no vidíš , film si ani nevidel ale píšeš tu aký je zlý ...