CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
milan dead
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: CS 1.6 Server hojko.com

Príspevok od používateľa milan dead »

nevidel som,ze by si niekoho upozornovala a sama si napisala,ze si nic nevidela,co vlastne chcem...a za hlupeho som bol ja..nebude tu nejaky hlupacik na mna davat,nech sa stara o seba,ci ma precitany 4.diel Harryho Pottera....ked si nemala zaujem ,obratil som sa na forum...tod vse... dakujem..poprosim,nech si dany clovek oddychne..
Salamka
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Salamka »

Za to, že si ty nevidel, ja nemôžem. Niečo také, že som nevidela som nenapísala, tak si nevymýšľaj. Toho hlupáčika si prosim ťa odpusť, dobre? Ban môžem dať akurát tebe, za to, čo si pre chvíľkou napísal na serveri (há há, aj ja mám screen :P ).
Mala som záujem, upozornila som ho, neviem čo viac si chcel? Mám svoju "taktiku" - upozorním, keď neposlúchne, dám ban alebo kick, podľa toho o čo ide..
milan dead
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

že som si to nevsimol.......aby niekto dostal bann za to,ze niekto si chce zastrielat( bann od R@mona ) a za obchadzanie cenzury s cielom urazky nic??zaujimavy postup novych adminov..
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

hmm, myslim, ale ze by si to mala mat v konzole aj ty, ked uz si bola pripojena, ale ked vravis nevidela tak nevidela....

5+5 dostane ban na den za ochadzanie cenzury

PS: ten "hlupacik" pravdepodobne tebe nepatril (skor to bolo asi myslene na 5+5)

/to si mala riesit na serveri, ked si bola, alebo mas dokaz (screen), ze to napisal???

// ked sa refreshnu psychostats tak pozrem IP ci je to on, ak ano ban dostane aj on na den
Salamka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Salamka »

Tak v tom prípade, nech dostane ban aj milan za jeho krásnu poznámku na serveri - eSko ty p* ca skareda.

// Hneď, keď to napísal, tak odišiel.. A ja ban cez net dávať nemôžem.. Hej mám screen.
/ Nebudem sa ti ospravedlňovať, kým nebude jasné, že to nie si ty! Neviem kto iný by to mohol byť.
Prílohy
ehm.JPG
milan dead
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

chcem ss

//autoeditácia príspevku (10 Feb 2010, 19:05)
ziadam o ospravedlnenie sa na moje meno od admina eSko za poskrvnenie mojho mena!!
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Milan už to trocha priťahuješ za vlasy... Nic take zvlastne sa nestalo, na srvri je to bezna vec a kto tvrdi, ze nie tak klame( nadavanie) :D A tie reci o poskvrneni mena... zijes vo virtualnej realite v CS? Pusť to z hlavy nema zmysel to riesit, jedine ak chces dosiahnut odobratie adminskych prav adminovi, ktory nespravil ziadnu chybu kedze si to nevsimol. Ak bol zivy/mrtvy a bolo to v zivom/mrtvom chate tak ani nemal sancu. Myslim, ze by uz stacilo... :smt098 :smt006
milan dead
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

chcem pocut argument na ten ss..tod vse...nebude tu niekto na mna "kydat" a davat nezmyselne ss na moju osobu..anyway,som rad za zabanovanie hraca 5+5=11 ...
KaptMichal: s tebou sa nemam o com bavit :smt006
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

milan ty si iný rofl
Od kedy máme nových adminov, úplne ti dáva do hlavy :nono:
Choď sa vyspať alebo čo, alebo píš jasne o čo ti ide
Mám tvoj príspevok "!Poškvrnenie mena!" brať tak, že na tom Screenshote nie si ty? že esko ty ... skareda? Chapem to spravne?
Ak ano tak to napis rovno ze na tom screene nie si ty. Ak si to ty, tak sa nerozblakuj.

Nevsimla si nadavajuceho. Upozornil si ju, upozornila hraca. Kazdi z nas to riesi inak. Ja davam ban, podla nalady a podla toho o koho ide. / v poslednom case dostava ban odomna kazdy za porusenie pravidiel /...
Daj si oddych
milan dead
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

strasne sa mylis...nemalo by ma to preco srat....nasralo ma to od vtedy,odkedy dostal moj brat bezvyznamny bann....len nech si robia svoju pracu...napr.keby si bol na serveri ty,urcite by si mu nenapisal do normalneho chatu,aby neobchadzal cenzuru....a co sa tyka toho,ze sa chce spravit nejakou vynimocnou tym,ze vytiahne nejaky ss nejakeho hraca a snazi sa to hodit na mna,to je podla mna ubohost... :smt043
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

milan bez urazky mam ta celkom rad aj som sa ta istym sposobom zastal pri probleme s bratom ale co tu riesis je uz ozaj privela. Chod von, ozer sa s kamosmi, prcisti si hlavu a pozri sa na svet "v nalade" a neries kazdu somarinu co sa ta dotkne.
Ved zivot je tak kraasny :icecream:

Boze ludia, nepustajte si to CS tak k telu, lebo vam z toho preskoci.
milan dead
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

preco nie? na to je toto forum,ci sa mylim ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

milan dead: Pises, ze si niekolkokrat upozornoval admina na obchadzanie cenzury vulgarizmov, ktora v hre je. Ked sa pozeram na logy zo servera, tak v case 16:06:15 si napisal do admin chatu jednu jedinu pripomienku, ze sa jedna o obchadzanie cenzury, potom si v casoch 16:06:41, 16:06:48 a 16:06:51 napisal nick hraca, ze to bolo na tvoju osobu a ze ziadas ban. V case 16:07:03, dalej 16:09:31 a 16:09:48 si napisal 2x, ze to hodis na forum a ukoncil si to tym, ze len tak vravis. Par minut na to si pisal Pepovi, ze ides pisat jemu, pretoze on ma aspon inteligenciu, ze nie je neschopny a ze pokial mu neda ban, ze s tym pojdes na forum. Okrem toho si svoju demenciu predviedol pod nickom "cosi sa popilo", ked si vypisoval, ze Mad Dad nadviazal citovy vztah so 14-rocnym deckom atd... To co si predviedol v tejto teme je na smiech, ziadost o ospravedlnenie a ocistenie mena, tak to je az do placu.

//edit: Tak v tom pripade to beriem spat s tou jednou hlaskou a ospravedlnujem sa za to. Ale nic to nemeni na zvysku mojho prispevku.
milan dead
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Hojko: :smt043 kiezby si mal pravdu s tym zmenenym nickom :)
staci,keby si porovnas ip adresu toho hraca"cosi sa popilo" s ip adresmi,na kt.bolo hrane pod mojim nickom a zistis,ze s tym nickom nemam nic spolocne...
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

"ocistenie mena", milan nehnevaj sa na mna ale tim co si tu pisal si si ho najviac pospinil sam (moj nazor), a ked ti neda spat to ze mad nadviazal citovy vztah so "14 rocnym deckom" tak mas asi ovela menej rozumu ako ona...ale asi ti ide o to aby si co najviac poskodzoval adminov a zatial ti to nejak nejde, podla mna ublizujes len sam sebe...
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

skoro dve strany zbytocnej debaty. milan ked ti tak velmi zalezi natom aby sa ti niekto ospravedlnil. tak preco to neriesis snim? preco o tom musi vediet cely svet?
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

len toto este k tomu... milan dead IP a IP cosi sa popilo ....

k teme sa viac nevyjadrujem, rieste si to inde :)
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

ako ja vas nechapem celkom ludia, vsak je to iba hra a je bezne ze cloveku povolia nervy a trochu si zanadava a podla toho screenu co si milan poslal si tiez nebol celkom cisty, kedze je tam pisane ze si kempil na spawne, ale budis. je tiez pravda ze 5+5 to prehnal za co bol potrestany. teraz ak kazdy napise nadavku (obide cenzuru, alebo napise skratku a pod) tak by mal dostat na den ban a ked sa to vazme globalne (aj admini) tak server bude prakticky prazdny. to aby bol aspon 1 admin, ktory bude cisto kontrolovat iba chat a nie hru. a to ospravedlnovanie cez ss :/ teraz tu ma kazdy od kazdeho pytat oficialne ospravedlnenie za to co kto komu napisal?
ale robte ako viete, resp. ako uznate za vhodne hlavne zmente temu, lebo 2 strany zapisane vdaka malichernosti.
Fredka171
In memory
In memory
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fredka171 »

Prosim Vas, preco sa nemozem pripojit na server ked je mapa fy_leko a aim_awp... mozno este nejake sa najdu ktore mi nepojdu. Poradte mi ako to odstranim a pripojim sa na taku mapu.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

fredka napis co ti CS napise. Nejake chybove hlasenie?
Zamknuté