Presne tak, novu zostavu. Ja som si to len tak zo srandy instaloval do notebooku (Intel Pentium Dual Core T2410 2.0GHz, Ati HD3470, 3GBram) a bolo to nehratelne. Na tuto hru potrebujes hlavne vykonny CPU, grafika je az na druhom mieste. Ja som mal Athlon X2 5600+ a nedavno som kupil Athlon II X3 435 @ 3.4GHz a narast FPS bol riadny. V benchmarku som mal avg FPS 57 ale v hre to je o cosi menej.
presne tak zislo by sa nieco z 4xxx,5xxx rady Atiniek (samozrejme ten zdroj by potom nebolo od veci vymenit za "znacku") ci sa ti oplati takato investicia ? pochybujem...
GTA SA ti pojde, ale necakaj ze ci to utiahne na strednych detailoch. Musis sa s tym trochu pohrat. Tipujem to tak na 800x600, LOW, 0x AA (samozrejme tym myslim plynulost hry cize 30 a viac FPS)
Mam problem ked pustim hru a chvilu ju hram tak po tej chvili mi napise windows ze program GTA IV prestal pracovat.
Vie mi niekto povedať prečo to mi to robi?
Sapo napísal:GTA SA ti pojde, ale necakaj ze ci to utiahne na strednych detailoch. Musis sa s tym trochu pohrat. Tipujem to tak na 800x600, LOW, 0x AA (samozrejme tym myslim plynulost hry cize 30 a viac FPS)
Netrep, mám sto krát horší pc a na 800x600 high 2x aa mi to ide krasne,pod 30 neklesne :X
DeJF napísal:
Netrep, mám sto krát horší pc a na 800x600 high 2x aa mi to ide krasne,pod 30 neklesne :X
Ale to nejde o to kto ma aky procesor a ram. Bude pouzivat integrovanu grafiku. Ta grafika sa nevyrovna mojej notebookovej Atine HD3470 kde mi GTA SA ide cca na strednych detailoch.
3-mato-3: Mne notebook rozbeha GTA VC na high 1440x900 max AA a GTA SA mi da ledva na medium s rozlisenim 800x600 2x AA.
chcem sa opytat ze ked chcem naistalovat patch 1.0.0.3 tak treba postupne instalovat najpr patch 1.0.0.1 potom patch 1.0.0.2 a nakoniec patch 1.0.0.3 ?? ci staci len ten patch 1.0.0.3 ??
viem ze odpoved by som tu nasiel ale prepacte ze sa mi nechce prezerat 240 stranok