STEAM - diskusia / problemy / otazky

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Sapo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky

Príspevok od používateľa Sapo »

No to viem to mam uz davno :)
hudkinson
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hudkinson »

tu mas vsetko co je na steame zadara :wink:
http://forums.steampowered.com/forums/s ... p?t=851573
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Chcel by som upozornit ludi co koncom roku 2004 prisli o ucet na Steame (bolo ich asi 40 000) z dovodu nelegalnej aktivacii Half-Life 2 ktorej postup bol pisany na cs.rin.ru stranke, ze Valve odblokuje ucet ktory bol zablokovany z tohto dovodu. Samozrejme ak tam mate nejake hry. Mne vcera odblokovali moj prvy ucet ktory mi blokli kvoli tomuto incidentu bo som sa pokusal hru aktivovat nelegalnym sposobom.

Dakujem za pozornost
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Chcem sa opýtať, či je možné nejak kontaktovať osobu, ktorá ešte nie je vaším priateľom na steame.
To znamená že nejaká osoba ma žiada o priateľstvo, no ale nakoľko neviem kto to je, tak mu chcem nejak jednoducho napísať že kto si. Chápeme sa?
Prípadne je nejaká možnosť že keď si náhodou pridám niekoho neznámeho a bude to nejaký taký ujebávač acc, tak že či sa prostredníctvom toho že si ho potvrdím, prijmem ako priateľa dá ten moj acc ukradnúť. Chápete čo mám na mysli?
thx
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Neda sa len tak ukradnut, musel by si mu poskytnut svoje heslo. Ja vacsinou ziadosti o priatelstvo prijimam a ked po nejakom cas zistim, ze sme spolu nic nehrali, tak dotycneho zmazem a je pokoj :)
Ked si pridas niekoho neznameho, tak neotvaraj linky od neho a nepis mu svoje heslo, potom ti nemoze nic ukradnut.
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

mam taky mensi problem ktory ma dost sere, ide o to ze mi nemoze najst absolutne ziadny server.. robi to len cez steam, vsetky hry ktore mam na steame mi nic nenajde, ano mam ho pridany vo firewall aj kazdu jednu hru, ale ked napr ma niekto pozve do lobby (L4D2) a on vyhlada server tak ma s radostou napoji, aj ked si dam openserwerbrowser tak cez history sa mozem napojit hocikde no ked dam internet tak nenajde ani jednu jedinu hru.. zacalo to asi predvcerom a jedine co som menil bolo novy antivir (avast pro v ktorom neni firewall)
este taka chutovka, ked som vo wine a dam pravym na steam a servers tak mi s radostou najde vsetky servre..teraz niekto moze povedat ze sa mam napajat odtial lenze hlavny problem je ked zalozim lobby ze som vzdy host kvoli tomuto problemu... ak mi toto niekto vyriesi tak ho pozvem na pivo nech je aj s kosic
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Cyrus..Skus toto: http://www.left4deadforums.com/20580-ca ... rvers.html
Ak nepozmoze, tak skus len tak for fun dat prec ten antivir, aby si 100pro vylucil, ze to nieje nim.
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

uz to ide dik :) sice stale mi nenajde ziadny server v tabulke ale ked spravim lobby tak ma normal napoji a nehostujem... kde byvas? :D
Tailor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tailor »

mno, menší problém... V L4D(1) mi nezobrazuje archievement No Mercy ze ho mam prejdený,ale na Steam Comunity je...
A taktiež sa mi na Garry´s Mode vymazali všetky archievementy, takže som prišiel aj o archievement "Yes, im a real Garry" :(
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Cyrus666 napísal:uz to ide dik :) sice stale mi nenajde ziadny server v tabulke ale ked spravim lobby tak ma normal napoji a nehostujem... kde byvas? :D
Daj si aj moje pivco :P
Inak ziadny server ti nenajde ani ako bolo na tom fore po kliknuti na Custom? Ale aspon ze 50% problemu sme odstranili.
Tailor napísal:mno, menší problém... V L4D(1) mi nezobrazuje archievement No Mercy ze ho mam prejdený,ale na Steam Comunity je...
A taktiež sa mi na Garry´s Mode vymazali všetky archievementy, takže som prišiel aj o archievement "Yes, im a real Garry" :(
Vypada to na problem u Steamu..Takze s tym ty nezmozes nic, jedine tak napisat na steam podporu..
Vid: http://www.gamespot.com/pc/action/left4 ... pid=937406 kde sa to deje nielen tebe
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

na custom mi najde..ale to nechapem preco nenajde ked kliknem na Internet...minule to fungovalo, no to ma netrapi, hlavne ze uz nehostujem :)
hudkinson
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hudkinson »

Vysiel novy update Steam clienta, ktory kompletne meni cele jeho UI, zatial je len v beta verzii ale urcite stoji zato si ho skusit.
http://store.steampowered.com/news/3501/
http://store.steampowered.com/uiupdate/
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Vcera som ho testoval..Celkom zaujimavo spravene..
Narazil som vsak hned na dve chyby, ktore nastastie uz boli na ich oficial fore vyriesene :)
Prvy bol ohladne nezobrazenia ponuky, ked clovek klikol napriklad na Friends (cize scroll menu bolo bez popisov)
A druhy bol, ze v hlavnom okne sa nezobrazovali ziadne spravy, ale v lavo hore pisalo shell error.

Pozeram vsak, ze dnes vysiel update, ktory to menu vyriesil :)
Fredka171
In memory
In memory
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fredka171 »

hudkinson: taka blba, ale uprimna otazka.. a pytam sa aj za viacerych :smt006 da sa na Steame cheatovat? ze nie :!: :?: tak som pocul ze nie a zatat mi nikto este do cheaterou nenadaval a bolo to inde castee.....
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

na steame sa samozrejme cheatovat da, ale s tym rizikom, ze ak hras na publicu so zapnutym VAC, riskujes BAN na svoj account. Kedze kopec ludi uz na svojich accountoch ma hier viacej, tak to radsej neriskuju :) Nestoji to za to. Hlavne vdaka tomu je na steam serveroch malo cheaterov.
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Zdravim, nedavno som si zalohoval nejake hry zo steamu. Konkretne GTA IV a Frontlines Fuel of War 2 na DVDcka. Dnes som si chcel obnovit FFoW 2 a chcelo to odomna druhe dvdcko. Dal som ho tam a pytalo si to stale. Neviete co s tym?
Dik
Prílohy
steam.jpg
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

asi sa ti to zle zazalohovalo, zalohuj radsej na iny disk...
je pravdepodobne, ze to budes muset stiahnut znova
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

To iste s diskom dva sa stalo aj kamosovi. Dal ho tam a stale to pytalo. Neviem co je to za problem. Tuto sluzbu preto ani nevyuzivam na Steame. Ak chcem zalohovat tak len napalim tie gfc subore alebo ked hra nema tieto subore tak ten adresar s hrou kde je preloadnuta/instalovana v steam adresari.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Steam - Navod na kupu hry

Kedze podrobnejsi navod na kupu hry cez steam pomocou som nenasiel a niekomu to moze robit problemy, zbuchal som take jednoduche How To pomocou screenov.

Vyber hry
1. Prejdeme na stranku: http://store.steampowered.com/, kde zadame nazov hry.
2. Hra sa nam zobrazi v vysuvacom menu, kde nanu klikneme.
1.PNG
Vlozenie hry do nakupneho kosika
3. Pod hrou je vzdy viacero moznosti kupenia danej hry a pripadne jej /datadiskov/multipackov a podobne. Podla vlastneho uvazenia teda vyberame danu moznost pri tej danej hre, kde klikame na Add to Chart.
2.PNG
Vyber typu kupy hry
4. Po kliknuti na Add to chart v predchadzajucom kroku, by Vas malo automaticky hodit na okno "Your Item's Been Added".
- Continue Shopping --> tato moznost je tu v pripade, ze chcete naraz kupit viacero hier. Po jej kliknuti Vas presmeruje naspat do steam store.
- Purchase for myself --> Po kliknuti na tuto moznost zakupujete hru priamo na Vas ucet steamu. Hra bude dostupna po jej kupe teda len Vam. Vyberieme teda tuto moznost.
- Purchase as a gift--> Ak chcete danu hru kupit kamosovi vyberame tuto moznost a dana hra sa mu automaticky po zakupeni zobrazi v zozname moznych instalovanych hier.
3.PNG
Prihlasenie sa
5,6,7. Ak nieste na steam stranke automaticky prihlaseny, vyzve Vas to k prihlaseniu. Prihlaste sa.
4.PNG
Vyplnenie udajov
8. Vyplnite pravdivo udaje v nasledovnej tabulke a Odosleme poziadavku
- Security code sa nenachadza na vsetkych kartach a tak je mozne ze platba Vasou kartou nebude mozna. V pripade, ze karta dany kod ma, tak sa zadava zo zadnej strany karty posledne trojcislie.
5.PNG
Alternativa platby - Paypal:
V pripade, ze chceme platit danu hru cez paypal, vyberieme moznost Paypal, kde po vyplneni udajov a po kliknuti na Continue budeme presmerovany na stranku paypalu, kde sa prihlasime pod svojim paypalovym kontom.
Automaticky po prihlaseni by mala byt zobrazena dana objednavka, ktoru treba len potvrdit a hra je automaticky zakupena.

V pripade otazok som ready a automaticky budem postup pripadne upravovat a pridavat potrebne informacie..Ked budem najblizsie kupovat nejaku hru, tak pofotim este ostavajuce screeny paypalu a podobne.

Posledny update navodu 3.3.2011
Pindo01
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pindo01 »

No potreboval by som poradit mam takyto problem ludia steam account mi ide v pohode ale co sa tyka frendov tie mi vobec nechcu ist proste ked sa napajam na svoj steam tak mi len vipise friends - offline a dalej už nic nejde prosim velmi poradte mi ak uz mal niekto tiez taky problem lebo neviem si už rady stym :cry: :smt017 predom vam DAKUJEM
Napísať odpoveď