servus prvy krat objednavam kuriera tak by som chcel poradit od vas lebo tomu nerozumim
http://www.remax.sk/Objedn%C3%A1vky/Onl ... fault.aspx
prijemcu a odosielatela vyplnim v pohode ale zasielka : nechapem co mam vyplnit do dobierky Účet pre úhradu dobierky a hodnoty tam nechcem trepat blbosti chcem poslat znamemu balik za ktory mi ma dat 150 €uro a ma platit kuriera ma to byt vyplnene asi takto ?
help s kurierom
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: help s kurierom
daj tam číslo tvojho účtu na ktorý ti má prísť tých 150europeňazí
a do sumy daj 150
omg zadny nemam to sa neda ked dojde kurier da mi na ruku 150 €
-
Stoporko
VIP
dost o tom pochybujem, keďže dobierku tvoj kamarát zaplatí až pri prevzatí zásielky. Buď si účet založ alebo použi účet tvojej mamy/oca/brata... alebo sa s kamošom dohodni inak - pošleš to poštou ako obyčajný balík a on ti pošle money v obálke ako list (poistený).
-
HIISS
Novice
ZDravim taktiez potrebujem s tym poradit,nemam s kurierom skusenosti take ze som este nieco sam odosielal a ho vybavoval,no ma mi jeden na inzerat som nasiel poslat sedacky do auta,nevyzna sa v tom ako kuriera vybavit ani ja,doteraz len mi prichadzali veci cez firmu ale ja som nic nevybavoval,pozeral som na tu firmu Remax a ako vyzera formular na online obejdnavku ,su mi v nom nejastne tieto veci:
Platiteľ : odosielateľ príjemca
Treba zvolit ci prijemca alebo odosielate,to znamena ze kto bude platit dopravu? ak prijemca,to znamena ze kurier pride k odosielatelovi zoberie iba tovar donesie ho prijemcovi mne,a okrem ceny tovaru bude k sume pripocitana doprava,a z tej celkovej ceny si stahnu za dopravu a zvysok poslu odosielatelovi na ucet? dobre vravim?
Dalej pise pod Zásielka:
Variabilný symbol
Variabilný symbol dobierka
Aky je rozdiel medzi tymito dvoma variab.symbolmi? kde ich ziskam?
Okrem toho pod tymito symbolmi je hend policko dobierka a treba napisat kolko EU,je tam potrebne napisat 1.66?? alebo nejake ine cislo?
Dakujem vam za odpoved,popripade ak poznate nejaku vyhodnjeisu kuriersku spolocnost alebo jednoduchsiu na vybavenie tak vam dakujem za radu..suri to celkom dost:)
Platiteľ : odosielateľ príjemca
Treba zvolit ci prijemca alebo odosielate,to znamena ze kto bude platit dopravu? ak prijemca,to znamena ze kurier pride k odosielatelovi zoberie iba tovar donesie ho prijemcovi mne,a okrem ceny tovaru bude k sume pripocitana doprava,a z tej celkovej ceny si stahnu za dopravu a zvysok poslu odosielatelovi na ucet? dobre vravim?
Dalej pise pod Zásielka:
Variabilný symbol
Variabilný symbol dobierka
Aky je rozdiel medzi tymito dvoma variab.symbolmi? kde ich ziskam?
Okrem toho pod tymito symbolmi je hend policko dobierka a treba napisat kolko EU,je tam potrebne napisat 1.66?? alebo nejake ine cislo?
Dakujem vam za odpoved,popripade ak poznate nejaku vyhodnjeisu kuriersku spolocnost alebo jednoduchsiu na vybavenie tak vam dakujem za radu..suri to celkom dost:)
-
aughostino
Medium Professional
stoporko: istejsie ako posielat peniaze v obalke je poslat ich postovou poukazkou mas vacsiu istotu