Akne

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Akne

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

je zaujimave čitať tu tie vaše do it yourself rady, ked stači isť za kožnou lekarkou (netreba zapredať dušu a je to dokonca zadarmo).. ako napriklad cutestyle pisal, že pivne kvasinky pomahaju pleti.. ano jasne, pleti, vlasom a nechtom.. akurat, že obsahuju velke množstvo vitaminov B a ak použivate pivne kvasinky a mate akne, tak sa to akurat tak zhorši, kedže na akne pôsobia vitaminy radov B nepriaznivo.. tiež by som to nevedel, keby mi to kožna nepovedala.. pointa? mali by ste davať viac na rady kvalifikovanych odbornikov ako na rady obyčajnych ludi na internete, snad vedia o takychto problemoch viac

//inak 26 stranova tema o akne a žiadne reakcie od bab.. samy chalan.. baby sa vyznaju čo kde ako použiť a ani sa o to nemienia podeliť :D
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

Zdravim, kozna mi predpisala Duac gel, neviete mi ohladom toho nieco povedat???Ake s nim mate skusenosti, a comu sa pri pouzivani tohto pripravku vyvarovat?
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

uzival som, je to celkom ucinne, no mne sa to po vysadeni vratilo...comu sa vyvarovat? pozri si pribalovy letak, vsetko je tam napisane, ak si ho vyhodil tak http://www.nobelplus.sk/web/humanne-lie ... -5927.html
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Takze neprestat pouzivat.Precitam si ho teda diky .
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

Nepoznáte nejakú mastičku alebo krém na mastnú pleť ?

Vďaka :smt006
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

A maš akne ?
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Ta keď vysvetlíš mi čo to je tak ti poviem či mám či nie, len teraz posledný čas mám dosť mastnú pleť a predpokladám, že z toho mám sem tam jebák.
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

http://www.akne.sk

Kód: Vybrať všetko

Čo je akné

Akné je chronické ochorenie, ktoré postihuje v rôznej forme a rôznom rozsahu 80-100 % ľudí v období dospievania. U 70 % pacientov akné prebieha v tzv. fyziologickej forme, u 30 % pacientov má ťažký priebeh. Pred pubertou sa akné vyskytuje u 7 % dievčat. Ochorenie môže pretrvávať až do 4. dekády života. Akné postihuje vlasovomazovú jednotku, kde sa odohrávajú všetky negatívne zmeny, ktoré nakoniec vedú k viditeľným prejavom ochorenia.
A tu si vyber :arrow: http://www.docsimon.sk/kategorie/proble ... stsdir=asc

Doporučujem Biodermu , je síce drahšia ako ostatné ale kvalitná. Okrem toho každému zaberá niečo iné. Najlepšie by bolo ak sa poradiš s tvojou kožnou lekárkou.
akne_1max.jpg
schwere akne.jpg
// No to rozhodne NIE ! Myslím pod očami si to s tým nerob neni to na to určené a okrem toho na okolie očí su určené špecialne krémy prečo asi ?! :/ Zostarneš ;)
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Dost nechutne obrazky:D
Vsetkym komu som poradil tak si nevedeli vynachvalit alpu.Daj si trochu na tampon a na miestach kde mas najmastnejsiu plet (nos,pod ocami etc. ) si to ponatieraj.Aj mne osobne to pomohlo.
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Tak až v takomto stave to nemám mám len pár jebákov sestra povedala, že to je z mastnej pleti no chcel by som nejakú masť alebo krém ktorý mi pomože vyriešiť problém s mastnou pleťou.

//autoeditácia príspevku (11 Feb 2010, 17:39)
peterxxx napísal:Dost nechutne obrazky:D
Vsetkym komu som poradil tak si nevedeli vynachvalit alpu.Daj si trochu na tampon a na miestach kde mas najmastnejsiu plet (nos,pod ocami etc. ) si to ponatieraj.Aj mne osobne to pomohlo.

Dobre skúsim snáť to pomože.

Dik zatiaľ :wink:
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

tiez mam mastnu plet, ale pouzivam zinerit cez den eklaran na noc a pri pravidelnom pouzivani sa mi nemasti. Sem tam sa mi urobi vyrazka, ale nie je to take hrozne.
ColdRain
Addict
Addict

peterxxx napísal:Takze neprestat pouzivat.Precitam si ho teda diky .
no, su to antibiotika, skor ci neskor to vysadit budes musiet, ale pocas predpisanej doby pouzivania sa mi to zlepsilo...
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

No ak sa mi to zlepsi a ako tak ustali tak nemam problem to vysadit.Toto mi predpisala doktorka lebo mi prestal ucinkovat Zynerit.Ani newiem preco lebo som to bral pravidelne bez prestavky.
ColdRain
Addict
Addict

zynerit su tiez antibiotika, asi sa ti vytvorila po case rezistencia, sa stava, ten duac by tam mal mat nejake latky co brania vytvoreniu rezistencie, no aj tak sa musi vysadit, ved nemozes byt cely zivot na liekoch a furt do seba tlacit AB tiez nie je vyhra a po case sa aj tak objavi rezistencia
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

ja si davam zinerit uz vyse troch rokov, tak sa opytam na ten duac u lekara, mozno to zaberie lepsie.
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Tak ak sa mi to dovtedy nezlepsi tak to bude nanic pretoze co som sa pytal koznej, tak mi hovorila, ze to su posledne antibiotika co mi moze predpisat.Potom tam ma uz len niake "supace koze" netusim co to je , ale neznie to moc povzbudivo :nono: :nono:
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Daj do google Greenpeel ;)
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

To je ako zazrak :shock: To by pomohlo aj pri pripadnych jazvickach po akne nie ?
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Ano je to aj na jazvy a aj na miernu formu akne ,na mastnú pleť. A není to syntetická kozmetika čo je ďaľšie + . Jedine mínus je cena: u mojej kozmetičky stojí jedno toto "zmytie" 150 €. Ďaľšia nevýhoda je , že po zmytí sa ti celý týždeň na tvár nesmie dostať voda lebo tie látky musia pôsobiť. Ešte počas tohto týždňa dostaneš k tomu myslím si že 3 krémy ktoré si budeš natierať. Ale po tom všerkom budeš mať zdravú pokožku ako babo :) .

Ďaľším zmývačom sú ,teraz neviem presne, salicylové masky obsahujúce nejaké kyseliny. To absolvuješ 3-4x do týždňa a cena je okolo 70€. Ale týmto som si není úplne istý.

Bude na mieste aby si sa poradil s odborníkom najlepšie s kožnou lekarkou. Len neviem no ona ti predpíše Aknenormin a tým pre ňu padla ...
ColdRain
Addict
Addict

to co pise cutestyle nepoznam, teda apson podla toho ako to opisal, ale pri spojeni supac koze sa mi ako prve vybavi peeling, mna to stalo okolo 500starych penazi, stipalo to jak fras, vlastne to vyzere najvchnejsiu vrstvu koze a vydezinfikuje a hlbkovo precisti pory, po prvych aplikaciach budes mat sice viac jebakov lebo vsetky co doteraz len dozrievali pod kozou sa vyhodia lebo sa koze docasne oslabi ale tym ze sa to precisti by sa to malo po par aplikaciach postupne rapidne zlepsit, ved hod do googlu peeling :P mozno myslim s cutestylom to iste ale to jeho mi pride nehorazne drahe tak sem hadzem aj toto, hlavne aby si vedel(ak je to to iste) ze to ide aj lacnejsie :P
Napísať odpoveď