CS 1.6 Server hojko.com
Re: CS 1.6 Server hojko.com
Je tam moznost ze ak si tu mapu mal(a) tak teraz ti nepojde pretoze je prerobena. Tym padom ju treba vymazat zo zlozky maps a na novo stiahnut. A s tou druhou mapou neviem aky je problem. Mozno taky isty, ale ked sem das popis ako leko napisal tak budeme vediet poradit viac.
-
KATKA-=KE=-
Amateur
no to iste mam ja problem s mapkou DUST4 a pokial viem skoro vsetci ,vyhodi ma z hojka ked sa votne tato mapka
No veru. Dost tragicka mapka. Taka zabugovana. Neviem ci raz nebola vyhodena z map listu, ale vidim ze asi nie ked je tam stale.
-
PepoJr.
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ak ma pamat neklame, tak problem s de_dust4 je v tom, ze nemate de_vegas.wad (to vypise aj pri pade CS-ka)
staci stiahnut a vlozit do zlozky cstrike
staci stiahnut a vlozit do zlozky cstrike
- Prílohy
-
- de_vegas.rar
- (1.19 MiB) 46 stiahnutí
Chcem požiadať adminov Mad Dada alebo PsychoSa o nejaký dôkaz o cheatovaní hráča s nickom AntHoNny Dinozo. Ďakujem.
-
last_knight
Light Professional
k pepovmu de_vegas pripajam as_tundra.wad, ktory je tiez potrebny.
- Prílohy
-
- as_tundra.rar
- tundra
- (491.82 KiB) 34 stiahnutí
-
milan dead
Light Expert
nauc sa lepsie citat prispevky,potom snad pochopis pointu..ArkanoviTigrovi napísal:"ocistenie mena", milan nehnevaj sa na mna ale tim co si tu pisal si si ho najviac pospinil sam (moj nazor), a ked ti neda spat to ze mad nadviazal citovy vztah so "14 rocnym deckom" tak mas asi ovela menej rozumu ako ona...ale asi ti ide o to aby si co najviac poskodzoval adminov a zatial ti to nejak nejde, podla mna ublizujes len sam sebe...
riadil som sa tym co uz bolo v banliste. Takze som dal ban. Teda dokaz by mal mat Mad Dad.Muffi napísal:Chcem požiadať adminov Mad Dada alebo PsychoSa o nejaký dôkaz o cheatovaní hráča s nickom AntHoNny Dinozo. Ďakujem.
-
Mad Dad
Medium Star
takže tolkoto k tomu, hojko nás adminov, poveril na tzv. "hunt" na hráča s nickom "JeFFo" ... došiel som na server, dal som mu spin, začal sa vyhrážať s dynamickou IP, následne, sa za pár minút vrátil, tak som mu dal fuckoff + ban, samozrejme, jemu nestačilo, chcel byť frajer, tak sa zase vrátil, s iným nickom, neviem akým, poradie je v BANLISTE, až na Lockeho...ten tam k tým nickom nepatrí, fuckoff mu samozrejme ešte fungoval, čo dokázalo len to, že je to idiot ktorý vie len ON oFF router, tak som mu buchol další ban, potom došiel na server s nickom ten ktorý si udal sem ty, to už bol tuším aztec, vtedy som mu zavesil zase ban, potom došiel ešte raz, pod nickom Player, to som už nebanoval keďže hneď odišiel, tolko k tomuMuffi napísal:Chcem požiadať adminov Mad Dada alebo PsychoSa o nejaký dôkaz o cheatovaní hráča s nickom AntHoNny Dinozo. Ďakujem.
/ je možné že kopíroval nick niekoho iného, alebo je to rovnaká osoba, alebo neviem, psychos mu neviem začo dal ban, nebol som tam, čiže dôvod vie len on, keď to bolo podla banlistu, je možné že to nebol ten dotyčný, ktorého sme naháňali...
No to veru nebol. Zrejme došlo k omylu. Hráč AntHoNny Dinozo určite nemal cheaty, za to by som dal aj ruku do ohňa. Hráva tam už dosť dlho (stačí prezrieť štatistiky) a nikdy s nám nebol žiaden problém. Preto vás poprosím, aby ste mu ďalej nedávali ban. Má síce dynamiku, ale chcel by hrať pod svojím nickom a nebyť oficiálne pokladaný za cheatera, tak sem píšem. Ďakujem za objasnenie a vyriešenie 
// a fuckoff tiež nemá, všetko mu ide hladko takže to ozaj nie je on.
///Aha tak teraz mi už doplo, kde sa stala chyba. Henten Jeffo alebo ako sa volal sa potom volal AntHoNny Dinozo - to je ten cheater. No a potom neskôr sa napojil AnThony DiNoZZo (tie nicky sa líšia len vo veľkých písmenách) - ten žiadne cheaty nemal. PsychoS si si poplietol podobný nick a dal ban aj jemu.
// a fuckoff tiež nemá, všetko mu ide hladko takže to ozaj nie je on.
///Aha tak teraz mi už doplo, kde sa stala chyba. Henten Jeffo alebo ako sa volal sa potom volal AntHoNny Dinozo - to je ten cheater. No a potom neskôr sa napojil AnThony DiNoZZo (tie nicky sa líšia len vo veľkých písmenách) - ten žiadne cheaty nemal. PsychoS si si poplietol podobný nick a dal ban aj jemu.
Som rad ze sa to vyriesilo. Davam teda unban kedze islo o omyl.
Admini
Cawte borci
Len by som cel ,aby ste prehodnotili prava adminov , lebo mam pocit, ze tu maju prava ludia ,co asi nevedia co s nimi
Teda narazam na admina eSka ,ktory mi dal kick asi za to , ze som ho dal AWP
prikladam aj screen ... taze to je cele
dufam, ze to kapanek prehodnotite 
http://www.uploader.sk/imagehosting/ufz ... gx6hd2.jpg
http://www.uploader.sk/download.php?fil ... gx6hd2.jpg
http://www.uploader.sk/imagehosting/ufz ... gx6hd2.jpg
http://www.uploader.sk/download.php?fil ... gx6hd2.jpg
-
johnykilla
Light Star
No ako tak citam tak to bolo skor za nadavanie do mikrofonu....
johnykilla
mno to by bolo pekne, az na to ze to nehovoril mne 
-
johnykilla
Light Star
Aha, to sa potom ospravedlnujem.... chcel som byt mudry zase
potom neviem co eSko viedlo aby ti dala kick... Ak to nahodou nebol nejaky iny admin co tam bol
Ale aj ten musel mat nejaky dovod...
Nie, nebolo to za nadávanie do mikrofónu. Bolo to za neustály kemp s awom a neplantovanie, keď si ostal posledný. R@mon ťa upozornil, ale ty si stále kempil. Ďalšiu hru si spravil to isté, kickla som ťa. R@mon tam bol, nech sa aj on k tomuto vyjadrí.
-
R@mon
Medium Expert
pri s0l0vi nie je o com, neustale kempil s AWP a uplne ignoroval plant na inferne, upozornoval som ho. Keby mu kick nedala eSko, tak mu ho dam ja.
Ked je uz aj kick pre niekoho prilis silny trest, tak potom uz neviem ze kde sme...
Bc. Komjatican na awp_ruins stale nakupoval zbrane, vrazdil ostatnych, _OST_Gala_ v kuse obchadza cenzuru a admin len aby cakal ci z toho zas niekto nespravi pripad na 3 strany...
Ked je uz aj kick pre niekoho prilis silny trest, tak potom uz neviem ze kde sme...
Bc. Komjatican na awp_ruins stale nakupoval zbrane, vrazdil ostatnych, _OST_Gala_ v kuse obchadza cenzuru a admin len aby cakal ci z toho zas niekto nespravi pripad na 3 strany...
Tu je pripad na tri strany.
Votla sa fy_leko, moj prvy dojem z mapy "MG, to co je?". Tu mam odpoved od admina, ktory je starsi a doteraz som som si myslel, ze aspon natolko inteligentny, ze moju basnicku otazku pochopi a odignoruje ju.
Ked uz tak vehementne bojujete proti nadavaniu, osocovaniu a urazkam, tak nam podte prikladom.
http://www.hojko.com/netiketa-povinne-c ... 29409.html
EDIT:
Dik za karmu, dik, ze ma nenavidis a dik, ze neviem, kto si.
Votla sa fy_leko, moj prvy dojem z mapy "MG, to co je?". Tu mam odpoved od admina, ktory je starsi a doteraz som som si myslel, ze aspon natolko inteligentny, ze moju basnicku otazku pochopi a odignoruje ju.
Ked uz tak vehementne bojujete proti nadavaniu, osocovaniu a urazkam, tak nam podte prikladom.
http://www.hojko.com/netiketa-povinne-c ... 29409.html
EDIT:
Dik za karmu, dik, ze ma nenavidis a dik, ze neviem, kto si.
-
lekoklatik
VIP
Tak toto je už moc : D
Čo ešte nevytiahneš?
Úplne schválne som ti to potom napísal aj do chatu, aby si si stihol urobiť screenshot
Tiež som si zorbil : )
Ano votla sa mapa fy_leko, tvoja prva otazka bola ze mg co to je alebo tak nejak. Nahneval som sa pretoze som mal pocit ze keby sa ta mapa nevolala fy leko cim by ste vlastne nemali od kial vediet kto to robil tak by si sa to mozno nespytal. mozno ano mozno nie. Takze som bol nahnevany ze sa takto nepekne hned v prvom strete s mapou osocis. Zial lubim tu mapu a som hrdy na to ze sa par krat hrala i ked som s nou nie moc spokojny. Takze ako som spominal
Opytal si sa co to je. napisal som ze "Hovno?" a ty ze ako? a ja ze hovno ze ty si hovno, lebo aka otazka, taka odpoved : )
Takze Mastros v tej chvili si bol pre mna hovno, lebo si sa pytal. Nevedel som ze si basnik a tak mi nedoplo ze ty sa vlastne v skutocne nepytas ale len tak pises do vetra : ) Spammer? : D
Mno a dalsi pribeh by sme mali. Takze Mastros ak som ti moc moc ublizil ze som napisal ze si hovno, krute toho lutujem a posielam velke ospravedlnenie. Snad budem mat od teba zas na tyzden pokoj az kym ti nenapisem nieco co ta vyprovokuje natolko, ze si sem zas nieco napises : D
Ked sa hlupo pytas, hlupu odpoved dostanes : )
lol, ze netiketa. Cakam na tvoju buducu zapletku ; )
PS: nevedel som ze hovno v tvojom slovniku oznacuje vulgarizmus. U nas v Ostrave na umeleckej fakulte robime z hovien umenie. Doslova _ )
PS2: mas pekne bydlisko ked chces tahat za nitky : )
PS3 aha aj ja sa viem hrajkat : ) //screenshot 3 "chnachna"//
Čo ešte nevytiahneš?
Úplne schválne som ti to potom napísal aj do chatu, aby si si stihol urobiť screenshot
Tiež som si zorbil : )
Ano votla sa mapa fy_leko, tvoja prva otazka bola ze mg co to je alebo tak nejak. Nahneval som sa pretoze som mal pocit ze keby sa ta mapa nevolala fy leko cim by ste vlastne nemali od kial vediet kto to robil tak by si sa to mozno nespytal. mozno ano mozno nie. Takze som bol nahnevany ze sa takto nepekne hned v prvom strete s mapou osocis. Zial lubim tu mapu a som hrdy na to ze sa par krat hrala i ked som s nou nie moc spokojny. Takze ako som spominal
Opytal si sa co to je. napisal som ze "Hovno?" a ty ze ako? a ja ze hovno ze ty si hovno, lebo aka otazka, taka odpoved : )
Takze Mastros v tej chvili si bol pre mna hovno, lebo si sa pytal. Nevedel som ze si basnik a tak mi nedoplo ze ty sa vlastne v skutocne nepytas ale len tak pises do vetra : ) Spammer? : D
Mno a dalsi pribeh by sme mali. Takze Mastros ak som ti moc moc ublizil ze som napisal ze si hovno, krute toho lutujem a posielam velke ospravedlnenie. Snad budem mat od teba zas na tyzden pokoj az kym ti nenapisem nieco co ta vyprovokuje natolko, ze si sem zas nieco napises : D
Ked sa hlupo pytas, hlupu odpoved dostanes : )
lol, ze netiketa. Cakam na tvoju buducu zapletku ; )
PS: nevedel som ze hovno v tvojom slovniku oznacuje vulgarizmus. U nas v Ostrave na umeleckej fakulte robime z hovien umenie. Doslova _ )
PS2: mas pekne bydlisko ked chces tahat za nitky : )
PS3 aha aj ja sa viem hrajkat : ) //screenshot 3 "chnachna"//
Mastros, len tak na okraj, ty máš nadávku ešte aj v bydlisku...