ahojte nevedel som ci to mam zaradit do hardware alebo hier tak to hadzem sem.,,
no kde zacat...mam windows 7;2,66ghz quad core,graficku kartu radeon HD4650 1gb a chcel by som sa spytat ci my mozem ten win znizovat vykon (sekaju my hry ktore si myslim ze by mali ist uplne s prehladom ako v nazve temy) Na xpcku som mal len kartu bez procesoru tohto mal som tam starsi procesor no ako som si ho objednal preinsatl oval som windows a nezdá sa mi to...dakujem za odpovede..ak je tema zle zaradena tak sorry...
Gta4,NFS Undercover a pod
Re: Gta4,NFS Undercover a pod
No tak GTA IV a NFS UC su dost narocne hry. Myslim ze problem robi grafika, lebo ta je uz taka poslabsia. Ja mam windows 7 a hry mi na tom idu lepsie ako na XPcku. Takze windowsom to nebude. Ozaj a este ma napadlo, aku mas ramku? Windows 7 si cucne trosku viac ramky ako XPcko.
4gb....tak myslis ze teda grafikou
toho som sa bal
Tak ano, bude to tou grafikou
-
peterxxx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Tak trochu uber na detailoch hry v nastaveniach(napriklad mne antialiasing dost zral) a nemali by sekat.Po pripade skus pretaktovanie grafickej karty( ak ju podporuje a mas dostatocne chladenie).
Pretaktovanie grafickej karty zvysi FPS len cca o 3. Cize neoplati sa to. Ano je pravda ze AntiAlliasing si cucne vela s FPS. AntiAlliasing a vyssie rozlisenia je najvacsia zataz pre grafiku. A tym ze ti GTA seka tak na to by som sa uplne vykaslal. Ta hra nejde nikomu tak ako by mala, neni dobre optimalizovana pre PC a nepomozu ani patche. (aspon mne nepomohli)