LOST
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: LOST
Nech sa na mna nikto nehneva, ale tato siesta seria je uplne nudna a nezazivna. Tretia cast patrilo k tym najhorsim, nic sa v nej neudialo a nic zaujimave sme sa nedozvedeli. Neviem preco, ale mam pocit, ze tato seria bude prepadak.
-
chipp12
Light Star
ja by som povedal ze v tejto siestej serii sa uz neni ani kam s dejom posunut.. zastavma nazor ze lost ma mal skoncit piatou seriou a konkretne vybuchom bomby a nasledne mali len ukazat ako vsetci bezpecne pristali a konec.... lebo tato seria fakt stoji za nic
-
Old Dirty Bastard
Guru
všetci boli cele mesiace nadržani a chceli odpovede na všetky tie nezodpovedane otazky.. čo tam robi john locke? prečo žije? čo sa stalo po vybuchu bomby? a milion ďalšich.. teraz sa to pomaly rozuzľuje, už vieme čo tam robi "john" čo sa stalo atď atď a každy vravi ako sa nič nove nedozvedel a aka je to nuda.. zaujimave. nuž je to 40minut tyždenne, tak snaď nezačne časť a bez akehokoľvek uvedenia do situacie nevysvetlia čo sa deje so Sayidom, prečo tam bola Claire a pod. tretia časť ma pekne navnadila, netrpezlivo čakam na štvrtu.
-
mr_margera
Medium Professional
Musím uznať že 3. časť bola veľmi nezáživná. Prvé dve sa mi páčili. Tiež čakám na ďaľšie časti a osobne si myslím, že táto séria bude hustá. Uvidíme...Každopádne sa moc teším.
Ano zatial je to nudné, a oproti prvej série aj dost iné..prekombinované, nereálne..skratka všetko v čo sa diváci modlili, že to skončí nejak reálne podložené, to ale skrachovalo kvôli x veciam ktoré nielenže nemôžu reálne vysvetliť (skoky v čase) ale ani v samotnom seriáli nedávajú logiku. No a teraz sa dostoho bordelu začali motat aj tí bohovia Jacob a Mib, nech to skončí akokolvek, premna zamna nech aj vysvitne že ostrov je atlantída.. bude to trápne tak či tak..skratka bud to skončí u divákov ako prepadák alebo ako ešte väčší prepadák.
-
Old Dirty Bastard
Guru
realne zhrnutie na zaver? a kto v neho okrem teba dufal? ja som už od prvej serie vedel, že nič z toho čo sa tam deje neplanuju vysvetliť nijako realne.smoldo56 napísal:Ano zatial je to nudné, a oproti prvej série aj dost iné..prekombinované, nereálne..skratka všetko v čo sa diváci modlili, že to skončí nejak reálne podložené, to ale skrachovalo kvôli x veciam ktoré nielenže nemôžu reálne vysvetliť (skoky v čase) ale ani v samotnom seriáli nedávajú logiku. No a teraz sa dostoho bordelu začali motat aj tí bohovia Jacob a Mib, nech to skončí akokolvek, premna zamna nech aj vysvitne že ostrov je atlantída.. bude to trápne tak či tak..skratka bud to skončí u divákov ako prepadák alebo ako ešte väčší prepadák.
-
Soviet
Darca
Tak tak..vsak je to mystery, sci-fi..ak chces realne vysvetlenie veci, ktore budu mat v realnom svete extra zmysel, tak kukaj daky sitcom radsej...
Odsudzujete serial podla 3ch casti 6tej serie..Sranda, ze doteraz ste sa nevedeli dockat 6tej a zrazu chcete 5serii hodit za hlavu a hodit na cely lost oznacenie Prepadak...Ako som uz povedal skorej, aj 5ta seria zacala nevinne a nudnejsie miestami a potom sa to rozbehlo..Ak chcu nieco vysvetlit, tak musia v deji zastavit a zacat ukazovat ako sa co dialo..Snazia sa to aj teraz..lostu verim a isto to rozhybu
Nic nehodnotim prepadakom predtym, ako nemam koniec serialu...
Odsudzujete serial podla 3ch casti 6tej serie..Sranda, ze doteraz ste sa nevedeli dockat 6tej a zrazu chcete 5serii hodit za hlavu a hodit na cely lost oznacenie Prepadak...Ako som uz povedal skorej, aj 5ta seria zacala nevinne a nudnejsie miestami a potom sa to rozbehlo..Ak chcu nieco vysvetlit, tak musia v deji zastavit a zacat ukazovat ako sa co dialo..Snazia sa to aj teraz..lostu verim a isto to rozhybu
-
dair
Guru wannabe
jasne nerealne, ale vsetko to alternativne iba vyplnuje vysielaci cas a realny pribeh sa len vlecie. Uz tak je smutne sa pustit do pribehu a nevies ako to ukoncit a tym padom scenaristi su u mna idioti ked nemali jasno uz predtym nez sa do toho pustili.
A zacina to byt uz velmi scifi....
Nic v zlom, na diely sa tesim a hltam jednym dychom
A zacina to byt uz velmi scifi....
Nic v zlom, na diely sa tesim a hltam jednym dychom
-
Old Dirty Bastard
Guru
scenaristi nevedeli ako to ukončiť? to maš odkial, veď.. Matthew Fox už davno vie ako cely serial skonči, povedali mu to producenti, či Abrams či kto. z toho vyplyva, že zaver maju davno jasny.
-
Soviet
Darca
Tak tak..koniec serialu bol uz davno jasny ako vravi ODB...Jedine preco museli niekedy menit dej podla ich predstav bolo zatknutie hercov v realnom zivote a podobne...Inak vsetko maju premyslene davno
A ludia mozu cakat na poslednu cast, ktora tento serial uzavrie..ani som sa nenazdal a 3 casti su za nami..Ostava ich velmi malo a dlhorocny serial zrazu skonci..Az mi je cudne, ked si spomeniem, ze pred par rokmi som sa bavil o tom, co moze byt v tom poklope comu je slusnych 5 rokov 
-
hojko
Site Admin
Old Dirty Bastard: Nehnevaj sa na mna, ale nic takeho sme sa nedozvedeli. Mozno tak to, ze po vybuchu bomby aj tak prezili, hoci ich to presunulo opat v case. Spomen si na predosle serie, tam sa dve slabucke casti po sebe nenasli, nasli sa tak mozno tri za celu seriu. V tejto serii mame tri slabe casti po sebe, aspon podla mna je tomu tak. Cele mi to pride ako zbytocne natahovanie, nieco ako v pripade Prison Break, ked tiez spravili par serii a boli uplne o hovne, teraz mi Lost pride taktiez rovnaky, ze je to len natahovanie s cielom zarobit na serialy co najviac. Zial, kedze tento serial pozeram od zaciatku, tak je mi tazke nepozriet si poslednu seriu a vykaslat sa na to, pretoze uz len zo zvyku sledovania tych par rokov to nejde. Ale ak pojdu casti v podobnom duchu ako tieto, tak nevidim dovod na to, aby som hned po priemere daval serial tahat a tesil na na titulky, aby som si to mohol hned pozriet a vychutnat.
-
Old Dirty Bastard
Guru
nič take sme sa nedozvedeli.. teraz naražaš na nejaku konkretnu časť z veci, ktore som potvrdil?

to sme sa nedozvedeli, že skutočny john je mrtvy a v podobe jeho tela je tam Monster? (taktiež sme sa dozvedeli, že dokaže vstupiť do ludskej mysle, aj keď to už bolo teoreticky podložene pri panovi Ekovi) a nedozvedeli sme sa prečo to Monster spravil? akože nič..Old Dirty Bastard napísal:už vieme čo tam robi "john" čo sa stalo atď atď a každy vravi ako sa nič nove nedozvedel
-
Soviet
Darca
Tak 4ta cast opatovne pozdvihla Lost a uz zacala ist svojim smerom..
John Locke bol vzdy zaujimavejsi co sa tyka pribehu okolo neho a teraz, ked zacina odkryvat otazky, ze preco tam vlastne su ti ludia ktory su a podobne, to vidim v dost hustych odpovediach..Tesim sa na dalsiu cast..Kedze odpovede sa pomaly ale isto budu poskytovat..
John Locke bol vzdy zaujimavejsi co sa tyka pribehu okolo neho a teraz, ked zacina odkryvat otazky, ze preco tam vlastne su ti ludia ktory su a podobne, to vidim v dost hustych odpovediach..Tesim sa na dalsiu cast..Kedze odpovede sa pomaly ale isto budu poskytovat..