Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
Nevie niketo naozv tohto?
-
Jancuk
Professional
S@ndman napísal:neviete nahodou ako sa vola tato vec?
http://tonkyto18.webovastranka.cz/file/ ... garito.mp3
diky
The Rumbar - El timbal
Reklama na film ( Markíza )
Dobrý večer, prosím vás neviete ako sa volá pesnička , čo chodí teraz na markíze na upútavku na film na ktorý sme 20 rokov čakali ... volá sa KAWASAKIHO RUŽE , hrá tam také piano ... kľudná pieseň , dik ...
Re: Reklama na film ( Markíza )
Shaman_TO napísal:Dobrý večer, prosím vás neviete ako sa volá pesnička , čo chodí teraz na markíze na upútavku na film na ktorý sme 20 rokov čakali ... volá sa KAWASAKIHO RUŽE , hrá tam také piano ... kľudná pieseň , dik ...
keby si pozrel trocha vysie nad tvojim prispevkom
kazdopadne: http://www.youtube.com/watch?v=VFLF-gh4C2M
-
spojka13
Darca
stači pozriet vyšie
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=VFLF-gh4C2MRe: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
Čaute hľadam skladbu z tohto videa
Diki predom
Diki predom
-
fbiagentka
Amateur
PLS - POTREBUJEM POMOC - PLS
je to taka "uskriekana piesen" priblizne takto znie refren (ju ken se áááááj, sej jeeeeeeje seej jeeeeeje ju ken se ááj dej áj) spieva to muž a v klipe sedi take dievčatko na klaviri či kde.
je to taka "uskriekana piesen" priblizne takto znie refren (ju ken se áááááj, sej jeeeeeeje seej jeeeeeje ju ken se ááj dej áj) spieva to muž a v klipe sedi take dievčatko na klaviri či kde.
pesnička v rap versii neviem ako sa volá ale je tam podobný inštrument ako v tejto neviem či v nej nieje aj jay -z
neviem názov piesne, kde na začiatku hrá klavír, pridajú sa husle (evokuje to pirátov z karibiku) a potom začne ona spievať a tú hudbu zabije. Potom si dá pauzu, znova hrajú husle, potom ona spieva do rytmu....
Ozaj neviem názov, plz help
Zdravím, vcera som pocul v radiu taky stary hit. Urcite ho vsetci poznate spievalo sa tam nieco ako: Everyboooody,....oooooo, (opakuje) + don´t stop, can´t stop (opakuje) určite to všetci poznáte 
coolio - c u when u get therebary333 napísal:pesnička v rap versii neviem ako sa volá ale je tam podobný inštrument ako v tejto neviem či v nej nieje aj jay -z
Elan Kym som sam
Prosim Vas hladal som tu pesnicku vsade, neviem ci sa aj presne tak vola ale nie a nie najst odkaz na stiahnutie, tak by som bol velmi vdacny keby ste my pomohli. Dakujem !
Re: Elan Kym som sam
Volá sa to Mám kým nemámAndrej-KO napísal:Prosim Vas hladal som tu pesnicku vsade, neviem ci sa aj presne tak vola ale nie a nie najst odkaz na stiahnutie, tak by som bol velmi vdacny keby ste my pomohli. Dakujem !
-
Shamway
Professional
Drowning Pool - Bodies
-
mirak2
Hardcore addict
Junior SeniorIceman888 napísal:Zdravím, vcera som pocul v radiu taky stary hit. Urcite ho vsetci poznate spievalo sa tam nieco ako: Everyboooody,....oooooo, (opakuje) + don´t stop, can´t stop (opakuje) určite to všetci poznáte
nevie nikto?Eruner napísal:neviem názov piesne, kde na začiatku hrá klavír, pridajú sa husle (evokuje to pirátov z karibiku) a potom začne ona spievať a tú hudbu zabije. Potom si dá pauzu, znova hrajú husle, potom ona spieva do rytmu....