Čo vám vadí na fore?
Re: Co vám vadí na fore???
17: v teme o pripomienkach je vacsina veci z todo listu hotova, takze uplne nechapem, co sa ti nepaci.
Pokial ide o chyby, tak tie sa priebezne opravuju, ale na starosti to ma hlavne audiotrack, ktory vsak ma este skuskove. Ja planujem opravit chyby v preklade, ale tiez mi ostava este jedna skuska.
Zbierku ma na starosti Hojko, ktory ma dost volneho casu na to, aby to zabezpecil.
A napriek tomu vsetkemu sa vacsinu vaznych chyb podarilo opravit ihned a momentalne tu nie je nic take, co by nejako brzdilo forum a ostavaju uz iba kozmeticke zmeny.
Pokial ide o chyby, tak tie sa priebezne opravuju, ale na starosti to ma hlavne audiotrack, ktory vsak ma este skuskove. Ja planujem opravit chyby v preklade, ale tiez mi ostava este jedna skuska.
Zbierku ma na starosti Hojko, ktory ma dost volneho casu na to, aby to zabezpecil.
A napriek tomu vsetkemu sa vacsinu vaznych chyb podarilo opravit ihned a momentalne tu nie je nic take, co by nejako brzdilo forum a ostavaju uz iba kozmeticke zmeny.
Chcem vedieť, čo mám spraviť, aby sa mi zobrazili všetky moje príspevky a mohol som si ich pozrieť od prvého až po najnovší. Po kliknutí na "Zobraziť Vaše príspevky" ukážu iba témy do ktorých som kedysi prispel. Ale ja chcem vidieť čisto moje príspevky, nech sa nemusím prehrabovať v témach.
Ak niečo takéto ešte nie je, tak bol by som zato, aby to pribudlo. Ak už to funguje, tak mi to prosím ukážte, ešte nie som veľmi zbehlí na tomto fóre.
Ďakujem
Ak niečo takéto ešte nie je, tak bol by som zato, aby to pribudlo. Ak už to funguje, tak mi to prosím ukážte, ešte nie som veľmi zbehlí na tomto fóre.
Ďakujem
tak si klikni na svoj profil a tam pod cislom ktore reprezentuje pocet tvojich postov mas link ze zobraz vsetky... tak na to si klikni
Ďakujem, ďakujem, ale nemalo by sa potom prepísať tlačidlo "Zobraziť Vaše príspevky" na niečo viac pravdivé a viac trefné??
//autoeditácia príspevku (11 Feb 2010, 7:39)
A ešte k čomu je tlačidlo "Zobraziť aktívne témy"??? Veď to nič neukazuje! Veď to neukazuje aktívne témy!
Neberte to v zlom
//autoeditácia príspevku (11 Feb 2010, 7:39)
A ešte k čomu je tlačidlo "Zobraziť aktívne témy"??? Veď to nič neukazuje! Veď to neukazuje aktívne témy!
Neberte to v zlom
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Eruner: Tie aktivne temy som skusal pozerat a na nic som neprisiel. Jedinu aktivnu temu to zobrazovalo zbierku, ale ako to cele funguje, tak to netusim. Najlepsie bude asi celu tuto moznost vyhodit, nech tam zbytocne nezavadzia.
naprostý súhlas
a kto mi editoval predošlý príspevok???
a kto mi editoval predošlý príspevok???
-
audiotrack
VIP
ak napíšeš dva príspevky po sebe, automaticky sa zedituje ten prvý aby to bolo v jednom
-
Silmer
Darca
zrejme to neni spravna tema ale budiz...
da sa zrusit report prispevku ktory som reportol?.
da sa zrusit report prispevku ktory som reportol?.
-
hojko
Site Admin
Silmer: Asi nie. A je to taky problem, ze si reportol nieco co chces zrusit??? Ak si napisal napriklad, ze ziadas o zmazanie prispevku, lebo blablabla..., tak asi by bolo potom najlepsie rychlo napisat info moderatorovi, ktory je online, resp. niekde do pripomienok, nech sa ten report ignoruje.
-
audiotrack
VIP
na karmu pravidlá zavedené sú. Že ich nevieš, je iba dôkaz toho že si jeden z tých čo pravidlá žiadajú iba keď sa sám cítiš ukrivedný. Toto proti pravidlám nie je. Proti pravidlám karmy je napríklad umelé zvyšovanie/Znižovanie medzi kamarátmi, Karmabombardovanie, Silné vulgarizmy a urážky v komentároch, podpisovanie sa pod cudzím nickom a i.BiGTomEE napísal:...
A ja som tým to chcel povedať, že aj na karmu by sa mali zaviesť pravidlá !
niekedy som tu videl možnosť "zvýrazniť tému" bolo to hore vedľa "sledovať tému" atď.... Zrušili ste to?"
-
audiotrack
VIP
samozrejme iba pri tých, ktoré zvýrazniť môžeš
a to sú ktoré?
No predsa tebou založené témy. 
to som si aj ja myslel, ale na mojej poslednej založenej téme to nie je.
ale na starších to je... 
Závisí to nejako od dátumu pridania témy?
Závisí to nejako od dátumu pridania témy?
-
audiotrack
VIP
je tam čas medzi dvoma zvýrazneniami (zvýraznením sa chápe aj nový príspevok v téme). Ale aký, to by si vela chcel 
-
hojko
Site Admin
Shwollo: Mam take tusenie, ze ten cas je tam nastaveny na 24 alebo 48 hodin. Po tomto case mozes zvyraznit svoju staru temu.
riešením otázok, túžbou po poznaní, sa pohľad dostáva do ďaľších rozhraní
-
audiotrack
VIP
žiaľ, nenapadá mi ako tento nedostatok odstrániťjaro4slav napísal:riešením otázok, túžbou po poznaní, sa pohľad dostáva do ďaľších rozhraní