reproduktory do auta
reproduktory do auta
potreboval by som poradit... chcel by som si kupit reproduktory do auta..ma niekto skusenosti s objednavanim na nete? viete mi poradit nejake stranky? pripadne ake repraky kupit? mal by som zaujem o slusne hranie a nie len tichucke hranie hudby... cenovo by bolo najlepsie pohybovat sa do nejakych 80 eur...
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: reproduktory do auta
co znamena slusne hranie? aky styl hudby pocuvas? ake rozmery potrebujes? stacia ti cisto iba repraky?
-
Michaelo105
Light Professional
Potrebuješ jeden pár, dva páry, ako veľké, aké tam máš autorádio?
Inak, aj tu bola nedávno téma ohľadom tohto a aj ja som mal tému v poradni pri kúpe - tak si ich prečítaj.
Inak, aj tu bola nedávno téma ohľadom tohto a aj ja som mal tému v poradni pri kúpe - tak si ich prečítaj.
No ved to je to, ze tu som lajk. chcem hlas ale aj kvalitu podla mna by boli fajn 4 repraky dva v predu dva v zadu a do kufra dat subwofer..a rozmeri tak to neviem na tom asi nezalezi
-
PAuLi3
Darca
uz len ked chces 4 repraky za 80€ tak kvalitu cakat nemozes, nieto este ked ches aj subwoofer,na ktory treba aj zosilnovac a to sa do 80€ neni sanca, musis napisat na ake velkosti repro mas v aute otvory... Musis vediet ake rozmery treba, lebo ked budes mat otvor vpredu na 10cm repro a kupis si 16,5 cm tak len tazko ich tam napasujes
a to iste vzadu...napis aspon ake mas auto
v pedu mam repraky ale slabe a otvor co ti ja viem..okruhle su..to auto mam 3 dni a je to favorit..a v zadu otvor ani nieje..subwofer ani netreba ide o hlas..a kvalitu..a zase netuningujem auto nemusim mat zostavu za 1000 eur..
-
Clean_Up
Professional
Do predu 165 mm komponenty (snáď), ale také lepšie stoja 80€.
A to ešte nemáš montážny materiál, ako sú MDF podložky, a tlmenie dverí, čo nieje lacná záležitosť. Do zadu nejaké ovály, aj keď dorobenie repra tam, kde momentálne nieje, musíš vyrezať tapacíry, tak isto aj dvere + ďalšie podložky, tlmiaci materiál a káblovačka. V každom prípade s 80€ nespravíš, nič. Potrebuješ aspoň 200€. 
prosim vas....
cena reprakov..dobrych..80 eur..to som potreboval..matros robota a pod..to nechajte uz na mna..nejake obchody internetove poznate?
-
RATZINGER666
Darca
no, ak budes chciet hlasitost, tak zosik budes potrebovat urcite, sub mozno ani nie, kazdopadne so zosikom bude stacit pasiv...
ale za osumde 4 repraky, zosik a sub? pocuj, za 80 si kup poplasnu pistol a chod s nou vylupit nejaku bageteriu alebo novinovy stanok...
ale za osumde 4 repraky, zosik a sub? pocuj, za 80 si kup poplasnu pistol a chod s nou vylupit nejaku bageteriu alebo novinovy stanok...
-
Clean_Up
Professional
petko117 > Za tých 80€ som myslel len pár (2ks) repro (nie 4ks!), dopredu. Nič viac, nič menej.
Ak už sa chytáš lúpiť, tak vylúp rovno nejaký hifi-shop.
Ak už sa chytáš lúpiť, tak vylúp rovno nejaký hifi-shop.
Dopredu do favorita dáš maximálne trinástky repro, inak neotočíš kľukou na okno.
Ktorú verziu favorita máš? S rovnými tapacírmi (r.v. do 93) alebo s tvarovanými (r.v. od 93)?
Pri favorite máš nevýhodu, že keď chceš niečo dozadu, tak musíš vymeniť plato, pretože do toho pôvodného repráky nedáš /kôli tvaru aj mäkkosti/.
Na tvojom mieste by som teraz kúpil dopredu nejaké lepšie repro aspoň 2 pásmové (od tých €40 zoženieš niečo rozumne hrajúce). To ti zahrá dosť postačujúco a po čase našetril na komplet zadné plato /výška, stred, bas pasiv na vyhybkach/.
Alternatíva je kúpiť v datarte 4 repráky s naleštenou a ešte naleštenejšou striebornou mriežkou, 2 dať dopredu, 2 dozadu (do €80 sa vopcháš) a na vevece si želať aspoň 250W tubu do kufru.
Rámus budeš mať väčší pri druhej alternatíve, väčší pôžitok z vyvážene hrajúcej hudby pri tej prvej /musíš však našetriť na ten zadok/.
Na kvalitne hrajúcu zostavu so subwooferom by som si moc chúťky nerobil, za tú zostavu by si dal viac, ako za celé auto.
Ktorú verziu favorita máš? S rovnými tapacírmi (r.v. do 93) alebo s tvarovanými (r.v. od 93)?
Pri favorite máš nevýhodu, že keď chceš niečo dozadu, tak musíš vymeniť plato, pretože do toho pôvodného repráky nedáš /kôli tvaru aj mäkkosti/.
Na tvojom mieste by som teraz kúpil dopredu nejaké lepšie repro aspoň 2 pásmové (od tých €40 zoženieš niečo rozumne hrajúce). To ti zahrá dosť postačujúco a po čase našetril na komplet zadné plato /výška, stred, bas pasiv na vyhybkach/.
Alternatíva je kúpiť v datarte 4 repráky s naleštenou a ešte naleštenejšou striebornou mriežkou, 2 dať dopredu, 2 dozadu (do €80 sa vopcháš) a na vevece si želať aspoň 250W tubu do kufru.
Rámus budeš mať väčší pri druhej alternatíve, väčší pôžitok z vyvážene hrajúcej hudby pri tej prvej /musíš však našetriť na ten zadok/.
Na kvalitne hrajúcu zostavu so subwooferom by som si moc chúťky nerobil, za tú zostavu by si dal viac, ako za celé auto.
Frikso- dik konecne rozumne vyjadrenie...mam 136...mam to docasne mozno na pol roka..a myslel som to tak ze jendu vec do 80 eur..isteze nekupim aj subwofer aj repro do 80 lol...tie tapaciry su rovne..vedel by si mi s datardu poradit? najlepsie fakt do 80 eur..pripadne co by ma vyslo aj tam aj tam..plato a pod to sa zozenie..nieje problem takze dalsie peniaze to nebudu urcite
Tak prvé, čo ti musím povedať je, že do auta, čo máš možno na pol roka by som nevrážal prachy a už vôbec nie na repráky /obzvlášť, keď tam už nejaké tie chrastítka máš - veď hrať to hrá/. Vážne si myslím, že sú to vyhodené peniaze.
Ale keď chceš kupovať takto z datartu, tak si tam zájdi a vypočuj si ako to hrá. Majú to tam osadené v takých stojanoch s ozvučnicou a pekne počuješ, ako to hrá. Pobehaj po týchto elektrách a na niečo narazíš, čo ti bude vyhovovať zvukom aj cenou.
Ale keď chceš kupovať takto z datartu, tak si tam zájdi a vypočuj si ako to hrá. Majú to tam osadené v takých stojanoch s ozvučnicou a pekne počuješ, ako to hrá. Pobehaj po týchto elektrách a na niečo narazíš, čo ti bude vyhovovať zvukom aj cenou.
-
Michaelo105
Light Professional
Niečo lacné a pomerne slušne hrajúce sú reprá od Magnatu. Tam si už vyber, čo sa ti bude najviac pozdávať. Pobehaj po tých elektrách a vypočuj si to.
co som pobehal tak mali nekrestanske ceny...zato si myslim ze bude lepsie z netu no ale to neviem ako to hra..a ved ked kupim nove auto tak repro mozem vybrat a dat do noveho nie?
-
Clean_Up
Professional
Do akého "iného" auta? Do Fava kúpiš 130 mm repro, do iných áut idú napr. 165 mm, takže nie vždy to ide zameniť do bársakého auta.
aha..sak ale dali by sa nahodit aj do druheho auta tie mensie..s problemami ale dalo by sa....kolko wattove odporucate?
-
RATZINGER666
Darca
kolko wattove odporucame?? chalan, co myslis? radio ti do jedneho kanala bez zosiku neda viac ako 40w, takze aby boli minimalne 200w, ked uz ti ide o ten vykon 
btw, ake mas radio??
... boze, za co ma to trestas ...
btw, ake mas radio??
... boze, za co ma to trestas ...
-
Michaelo105
Light Professional
Ja som sa na autorádio pýtal, už niekde na začiatku témy, ale doteraz som odpoveď nedostal.