Vista SP2 - RAM
Vista SP2 - RAM
Kto ma Vistu a SP2. Ako je to s vyuzitim RAM? Je to lepsie ako u SP1?! Nechcem prejst na 7 z toho dovodu, lebo je tam vela nepotrebnych veci (domaca skupina, bilocker a kadeco poprepajane s Windows live, neviem ake zdielania) tak uvazujem nad Vistou.
Niekedy som ju mal, mysli, ze bez SP alebo so SP1 a spotreba bola dost velka (okolo 600MB, Pro. verzia).
Dakujem
Niekedy som ju mal, mysli, ze bez SP alebo so SP1 a spotreba bola dost velka (okolo 600MB, Pro. verzia).
Dakujem
Re: Vista SP2 - RAM
Vista ani 7 nie su XP, v XP sa RAM zaplnala vyuzivanymi aplikaciami, vo Viste a 7 su prednacitavane pouzivane aplikacie
mne zere system po nastartovani 2 giga (z 8GB), ale ked na cokolvek kliknem, tak to mam hned
naco ti je vela ramky, ked ju nikdy nevyuzijes?
mne zere system po nastartovani 2 giga (z 8GB), ale ked na cokolvek kliknem, tak to mam hned
naco ti je vela ramky, ked ju nikdy nevyuzijes?
beardie > Ved o to ide, ze mam novu dosku, ale mam len "nudzovu ram-ku" 1GB. Musim s tym este asi emsiac vydrzat pokial mi dojde kit 2 x 2GB.
Nevidim dovod tam davat Vistu. Veci, ktore sa ti nepacia mozes povypinat.
Hm ako potom uplne odstavit "Kniznice", "Domacu skupinu"
-
tomaxx_199
Medium Professional
1gb ram v pohode staci na vistu mam to odskusane prip. vypni tie blbosti. vista zere vela ram to je pravda. ale radsej by som dal seven abo SP2...
No ja som pocul ze SP2 pomohol Viste co sa tyka Ramky. Neviem co je na tom pravdy, osobne to vyskusane nemam, len hovorim co som pocul. Myslim ze na 1GB ramke by ti mala ist celkom dobre aj Vista aj Seven. Ved si pamatam ked sa ku notebookom s 1GB RAM dodavala Vista a rychlost systemu nebola vobec zla. (pisem to po skusenosti s konfiguraciou Celeron 1.6GHz, 1GB RAM, Vista Home Premium)
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
7 na 1GB ide dobre, Vista nie... Už po naštartovaní systému mi z ramky bralo cca 800MB, niektoré aplikácie mi na Viste dokonca ani nešli spustiť... Ja by som išiel radšej do 7 ako do Visty.
Seven tiež nie je žiaden zázrak, čo sa spotreby RAM po štarte týka. Zo začiatku po inštalácii je to okolo 800MB, ale po dvoch či troch mesiacoch to už bude okolo 1200-1300MB. Všetko záleží aj od počtu nainštalovaných programov a veľkosti celej RAM. Odporúčal by som taktiež Seven, prípadne ešte XP.
Seven/Vista je viacmenej to iste co sa tyka vyuzitelnosti RAMky. Ja mam po zapnuti vyuzite 1.2GB (zo 4GB) RAMky (Seven). Ale ako som pisal vyssie, na 1GB RAM slapala Vista SP1 celkom svizne. Ale aj tak, na taku ramku by som si nechal XPcko, ale urcite ti pojde aj Vista/Seven
"Nechcem prejst na 7"... Hned som to spomenul a aj tak ma tu presviedcate ze mam prejst na 7...
A kde som ti ja napisal ze si mas nainstalovat Seven? Napisal som Vista/Seven 
Sapo > presviedcate. Nehovorim na nikoho konkretne...