tam odkial to tieklo je najnizsia cast karoserie a presne tam je aj ta diera. Diera je tam na to, aby odvadzala kondenzovanu vodu, ale nemalo by to odvadzat prudy vody. V motorovej casti je na nosniku z hora diera kadial sa ma odvadzat voda v pripade, ze sa tam nejako dostane. -> divne konstrukcne riesenie
Problem je, ze ked sa tie odtokove dierky v nosnikoch upchaju tak tam voda ostava stat a na to nosnik urcite urceny nie je, este k tomu sa ta voda dostava do interieru a mat plesnive koberce a smrad v aute by som nechcel. Ak sa majitelia fobii zmobilizuju tak to vidim na zvolavacie akcie aj u skodovky
najlacnejsia zvolavacka v hostorii automobilizmu ... na kazdom kuse vyvrtat v najnizsom mieste nosnika dieru aby voda vytiekla a napatlat to nejakym sajrajtom ...
skor som mal na mysli dostatocne velku dieru aby sa nezaslepila bordelom ... a tu napatlat to aspon zakladovkou, alebo tym zmrdom co sa dava na podovzky ... ale zas by som sa nedivil keby trebars diera s D=15mm spravila obrovsky skrt cez vypocty inzinierov v MB a nestastny hurvinek by sa zlozil v prvej pravej