Aký MP4 prehrávač ???

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Mythos
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Aký MP4 prehrávač ???

Príspevok od používateľa Mythos »

Caffko ... Poradte mi aký MP4 player by som si mal kúpiť !!! Mal by byť v cene do 50 € !!! ... Mám ponuku na SONY NWZ-A828 samozrejme s káblovými slúchatkami ... za túto cenu alebo SONY NWZ-W202 (ale ten druhý si myslím že skôr nie ako áno) !!! Mal som predtým tiež SONY NWZ-A815 ale a bol som plne spokojný !!! ... Ale predsa vždy existuje alternatíva avšak teraz nvm či za tú cenu je niečo lepšie !!! ... Tak pls. poradte ak viete !!!

:? :? :?
peterxxx
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Aký MP4 prehrávač ???

Príspevok od používateľa peterxxx »

Odporucam Creative ZEN MX.Mam ho a nikdy nemal ziadnu zavadu, ma skvely zvuk dostatocne velky displej,prehladne menu,vybornu kvalitu prehravania videa,dobre nahrava.V zavislosti od ceny ho zozenies za velmi slusnu cenu.
http://www.creative.com/products/mp3/zen-mx/
Ak by si chcel nieco lacnejsie tak Creative ZEN mozaic je tiez velmi dobry, ten som mal ale ma slabsi displej nevhodny na prehravanie videa.Ale na pocuvanie hudby staci.
Osobne som vzdy mal prehravace Creative a nikdy ma nesklamali, drzim sa ich ako kliest :smt007 :smt007
Ak si uchylak na dokonaly zvuk tak skus o nieco drahsi Creative ZEN x-fi, ktory ma zabudovany procesor ,ktory doplna stratene udaje(zvuky,castice ??? neviem ako by som to nazval ) do pesniciek.
Mythos
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Mno si daľší čo mi odporúča Creative ZEN !!! ... ale úprimne povedané ... nehrnul by som sa moc do toho ZEN-u bez porovnania !!! ... Ide mi totiž o to že osobne som porovnával Creative ZEN z nejakými štuplovými sluchátkami dokupovanými - chalana nové vyšli na daľšie asi 2000 SK (ešte v starej mene) !!! Porovnával som to zo SONY NWZ-A815 - ku ktorím boli štandardne pribalované slúchatká SONY EX - presnejšie tieto: http://www.sony.sk/product/hip-ex-series/mdr-ex85lp - samotné stoja okolo 50 € !!! A teda musím povedať že jednoznačne vyhral prehrávač SONY so "štandardnými" slúchatkami !!! ... Ale rozhodne keby som to mal kde porovnať tak by som si to chcel overiť !!! ...
:?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Za 50€ nič lepšie ako ten Sony nezoženieš. Zvukovo sice ano (napr. Sansa Clip), ale ak to ma byť aj na video, tak určite nie. Navyše Sony ako jedina firma dava k prehravačom celkom obstojne sluchadla.
Mythos
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Nie nie ... na video mi to netreba vôbec !!! ... Chcem to iba na hudbu !!! ...
Ryan Giggs
VIP
VIP

No tak do 50€ Sansa Clip, resp. Clip + . Funkčne a rozmerovo je sice relativne chudobny, ale je to jeden z najlepšie hrajucich prehravačov vôbec, bez ohľadu na cenu. Stači si prejsť recenzie. Ak to chceš len čisto na hudbu nemal by to však byť problem. Avšak budeš musieť investovať do lepšich sluchadiel, ak ich už nemaš.
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa UplenssGrapher »

To som nejak nepobral, chceš MP4 ale nechceš to vôbec na hudbu. Neoplatí sa potom radšej MP3, ale nejaká "fakt že kvalitná"? Ak MP4 a aj kôly videu, priplatil by som si aspoň na 75 a zohnal by som používaný iPod touch. :D No nič, najviac sa ti oplatí asi ten Sony
Ryan Giggs
VIP
VIP

Touch je sice nadupany funkciami, ale ako prehravač za veľa nestoji.
Mythos
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Mno možno veru máš pravdu že som mal dať MP3/4 !!! ... ale nechcem moc ešte + investovávať do slúchatok !!! Do 50 € je zatiaľ naj ten SONY bo aj slúchatká k nemu sú fakt super !!! :)
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa UplenssGrapher »

No podľa mňa neni o čom !!!! ... zober určite ten Sony !!! A k tomu Touch-u !!! Suhlasím, funkcie, aj všetko masaker !!!!! ale hudba z neho za vela nestojí !!!

(ak to nepochopíš, nepriamo narážam na to že písať tolko otáznikov mi príde ... ale veď to je jedno, nechcem ban za urážanie) :D
Ryan Giggs
VIP
VIP

Mythos napísal:Mno možno veru máš pravdu že som mal dať MP3/4 !!! ... ale nechcem moc ešte + investovávať do slúchatok !!! Do 50 € je zatiaľ naj ten SONY bo aj slúchatká k nemu sú fakt super !!! :)
Ak nechceš investovať do sluchadiel, tak Sony je jedina rozumna voľba.
Mythos
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

OKa ... dikes ľudia !!! :)
Napísať odpoveď