CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Mastros
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: CS 1.6 Server hojko.com

Príspevok od používateľa Mastros »

Svojim bydliskom nikoho neurazam a take hluposti, ze na mesiac pokoj... :D Sak nerob kraviny a budes mat pokoj aj do smrti. :) Husi som s Tebou nepasol a z hovna som s Tebou tiez nemodeloval vojacikov. Neviem, co robite v Ostrave ci kam to chodis a je mi to fuk, ale hovnom ma nazyvat nemozes.
kolko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kolko »

Ked uz tak vehementne bojujete proti nadavaniu, osocovaniu a urazkam, tak nam podte prikladom.
Nikoho tým neurážaš, ale je to nadávka. A my proti nim predsa bojujeme. :sly: hmm :?:
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Mno OK. lekoklatik sa ospravedlnil, ja si bydlisko zmenim. :)
kolko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kolko »

Ďakujeme.
Teda aspoň ja osobne som rád, že si si to zmenil.
Vidno, že rozum máš. :)

//autoeditácia príspevku (12 Feb 2010, 17:02)
Navrhujem, aby sa súbor máp na stiahnutie presunul na adresu http://uloz.to na ktorej sa súbory automaticky nezmazávajú po 90 dňoch. Odstránia sa až vtedy, keď ich zmaže sám používateľ.

hojko_mapy.rar
Zadaný súbor neexistuje z jedného z nasledujúcich dôvodov:
1. Bol zmazaný používateľom.
2. Bol zmazaný administrátorom, pretože porušoval podmienky použitia
3. Bol zmazaný automaticky po 90 dňoch od nahratia súboru.
4. Zle ste opísali adresu odkazu. Pozorne opíšte alebo skopírujte adresu odkazu.
s0l0
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa s0l0 »

Ach chalani..... k tomu kempu s AWP mal som AWP tak 3-4 kola :D a s AWP predsa nebudem rushovat ...LOL a to ze som nesiel pre bombu ked som uz bol sam , bolo tym, ze mi neukazuje niekedy radar moji milí :) ale to ty vies najlepsie ze ked ti neodpisem na tvoje upozornenia, ze mas prava , tak ma vykopnes :) sak v poriadku ako to len svadci o urovni serveru ;) a ak chcete byt stale na vyssej urovni, tak taketo veci by mali vymiznúť :)
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

uroven servera vytvaraju aj hraci.. a kemp je fakt len pre hracov s vysokou urovnou ako ty! :) dakujeme ze hras s nami :smt049
seres sa tu kvoli kicku.. nie si tak trosku prisulozeny?
s0l0
Amateur
Amateur

sharky-no

Ja sa neseriem :) ja som v pohodicke , iba pripominam .... a este raz k tomu kempu, ked si sam a 5 hracov proti tebe, tak jasne nabehnem tam medzi nich :D
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnykilla »

A toto bol kedysi tak v pohode server... Teraz tu kazdy caka na chybu admina, admin "nadava" hracom do hovien... Nemozete sa vsetci pekne hrat a len sa hrat a nehladat za hrou len dalsi dovod do niekoho rypat? Chapem ze obcas nejaka silnejsia emocia donuti cloveka napisat nejaku chobotinu, ale pokial viem clovek je schopny sa povzniest nad taketo drobnosti a s chladnou hlavou to vyriesit? (btw leko donutil si ma spomenut si na toto, specialne bod 1 :wink:)
s0l0
Amateur
Amateur

johnykilla

Uplne s tebou suhlasim :) mne to len nedalo :) Ak si niekto mysli, ze je admin, tak bude diktovat ostatnym ako maju hrat..... tak ja mam na to iny nazor ale prava maj ini tak nech robia iba spravne rozhodnutia ;) ked na to maju moc
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

len tak mimochodom na niektorych serveroch je zakladne pravidlo:
admin ma vzdy pravdu (aj ked ju nema)...
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

tu to pravidlo neplati (v niektorych veciach samozrejme)

davam unban hracovi Rick O´Conell.... dovod je ten, ze si vyziadal demo o svojom cheatingu, a akosi som prisiel na to, ze to demo nemam :) clovek by povedal taky mensi "skandalik" :P na otazku preco ho nemam je odpoved, tocil som ho 3 mapy po sebe a na poslednej som zabudol dat enter ked som mal v konzole napisane record.... "skandalik"

no to nemeni na tom, ze som presvedceny o tom, ze to WH mal, a myslim, ze tam boli dalsi 2 admini, ktori mi to potvrdia, ale ked nie je dokaz, nemoze byt ban...
Slipo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Slipo »

Niekolko stran dozadu sa tu pisalo ze e.max stratil prava adminovat a vysvetlite mi ako je mozne ze bezproblemov na serveri slayne hraca ked nema prava?
Opisem situaciu ktora sa pred chvilou stala: Mapa aztec ja som T, e.max je CT. Nakupil som a bezim dole ku vode ked som skoro pod mostom pocujem ako vita s e.maxom nadomnou killuju Tecka..asi 3-4 dali tak som zacal cuvat aby ma nedali odzadu , cuvem a pozeram sa hore ale nikde ich nevidno uz som skoro z vody von az pomaly pri spawne a pocujem dupot...otocim sa a walkujem nazad zrazu vybehne e.max a dam ho...len co zajdem za roh prebijem a vykuknem zbadam vo vode 4 CT pred sebou, samozrejme sa im nerozbehnem do rany a tak chcem vybehnut cez spawn nazad ale to ma pan neadmin e.max slayne rovno na smrt ziaden stuchanec, bezmilosti... ked sa ho opytam na to co to malo znamenat tak mi povie ze som mal bombu a kempil som...aj ked som mu vysvetlil ako to bolo, nezajem. Na dalsie kolo mu tam vypisujem ako to bolo a ked sa rozhodnem hrat a CT ma zabiju tak mi napise ze zase som tam kempil...ale ved ked clovek 40sec. pise o situacii pred kolom a zbehne zo spawnu je jasne ze CT su uz daleko a zbadaju ho ako ide od spawnu...ale on stale svoje ze som kemper...Prikladam aj log z konzoly aby ste si to mohli precitat. V poslednej dobe sa tu siria nekale praktiky adminov, zamyslite sa, komu sa udeluju prava.
Situacia zacina na strane 18nast...cely log som prilozil aby ste videli ze cely cas som hral aktivne...cupol som si ked som nieco zacul aby som sa zorientoval alebo aby som prebil. Cakam na vyjadrenie.
Prílohy
LOG.docx
(17.22 KiB) 45 stiahnutí
Fredka171
In memory
In memory
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fredka171 »

Lekoklatik, to to mi to pise ked sa da mapa fy_leko Your map [maps/fy_leko.bsp] differs from the server`s

Skusim vzmazat mapu zo zlozky a znova nahrat...
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa e.g »

mno sak preco nie kazdy ma pravo na svoj pribeh . tak ak mozem teraz ja dam svoj.

Nejdem rozpisovat ako to bolo pretoze to by som len opakoval tvoje ,,niektore,, slova. Ale podme k veci. Cely Aztec si bol pri tom svojom krasnom spawne ani raz som ta nezabil alebo niekto iny inde ako 20m od spawnu tak preco klames. Mam minimalne 3 svedkov ako si tam nieze kempil ale stale pobehoval a teba nie nie napadnut ze ,,aha mam bombu co keby som ju siel plantnut.,, tak co sa tu akoze rozhadzujes rukami? Dal som ti slay pretoze sa to opakovalo. Mohol som ti dat Ban za kemping. Ale som ta len upozornil . To admin uz ani slay nemoze dat? Keby som ti dal slap tak to by si sa tiez isiel rozculovat? Kde to spoejeme ludia.

//a to je vsetko z mojej strany viac sa ktomu nevyjadrujem . dakujem
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Skipo: e.max má práva od kedy sa mu udelili. Takže to žeby na nejaký čas práva stratil a teraz ich má znovu nepripadá v úvahu. Čo sa týka situácie, áno mohol ti dať slap. Dal ti slay. Žiaľ. Čo sa týka situácie kvôli ktorej urobil čo urobil sa žiaľ vyjadrovať nemôžem. Z logu nedokážem vyčítať kde a ako si sa pohyboval. Takže ďakujeme síce za upozornenie, ale nakoľko je to slovo proti slovu, osobne by som za pravdu nedával nikomu. Fakt sa to nedá rozhodnúť, aspoň pre mňa nie. Nebol som tam, sú tu popísané 2verzie takže vybrať? Tak to asi ne : )
Snáď sa z toho slay-u nejak pozbieraš a prídeš pozrieť zas.

Fredka správne si urobila. Mala si už staršiu verziu mapy v CS-ku, takže ju bolo potrebné zmazať a nechať si ju naťahať znovu.

Čo sa týka hráča nejaký "gooogle Hajtko^" bol som upozornený niektorými hrácmi že keď ho na servery uvidím, mám mu dať ban. Žiaĺ neviem prečo mám tak konať, ale nakoľko je u nás nejaký Hajtko s perm. banom, asi to tak bude. TIež som počul niečo že to môže byť ten chuligán Tvaroháčik /who is it?/ takže som mu dnes dal ban. Jeho spoluhráč tiež nejaký google nvm Čo /asi clan alebo čo/ sa ma pýtal prečo dostal ban. Že bol na servery prvý krát a hneď má ban. Napísal som mu nech dotyčnému odkáže nech sa objavý tu na fóre nech sa to už dorieši. Pokiaľ sa neukáže, čo značí že nemá záujem, ban ostáva naďalej a ak by sa na servery nejakou náhodou objavil, bez milosti ho poslať do preč.
Slipo
Zablokovaný
Zablokovaný

Klames a zase len klames. Na aztecu bolo odohranych mozno 6-7 kol. Spytaj sa PowerMaxa ze som ho dal skoro zo schodov co vedu z vody.teba som daval ked si cucal za krabicou na B ked padla bomba...ale zastrelil ta moj kolega, ze ma Orange Juice dal na Acku...neviem kto ma dal na moste atd.Nepatrim medzi rusherov ale nemozes povedat ze som kempil na spawne.Ved to dokazuju aj hlasky Fire in the hole! v logu, ved si asi nehadzem HE alebo Flashe pod nohy len tak, v kempe..asi som v boji proti CT ked hadzem He a flashe...A este raz opakujem ze som tam nekempil vracal som sa ty si dupal ja walkoval lebo som ta pocul, ani potom som nekempoval lebo som s tebou pisal a je logicke ze kym clvoek napsie a caka na odpoved tak prejde cas za ktory sa CT dostanu skoro na T spawn a ked sa s nimi stretnem za druhou zakrutou tak vyblakuju ze tam kempim. Bezne sa takto dava slap aby clovek pochopil, uprimne poviem ze som si nevsimol ze mam bombu ale mohol si to napisat alebo len 2-3x ma slapnut a nie rovno kill. Toto nie je pribeh, taky by som si za 5minut od disconnectu a napisania sem nestihol vymysliet...

Beriem spat to s odobratymi pravami pomylil som si ho s pomE
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Inak okej ked chces maj pravdu.Dal som ti slay. Neviem co tymto sledujes a co chces dosiahnut . Powermax ak nevies je moj brat a taktiez na teba nadaval takze tu by som pomlcal. Ale ja neviem vobec naco sem pises taketo veci. Poprve to nezaujima nikoho pretoze takichto slayov dostalo milion ludi a nie len odomna , a podruhe to nezaujima mna. Si len nejaky novacik a si myslis ze mna to rozhadze? Uz sa tu riesli horsie veci.
Ale ak sa nemas kde ,,vyrozpravat,, tak chod na pokec .
Slipo
Zablokovaný
Zablokovaný

To ze som novacik si usudil podla poctu mojich prispevkov? Kolko ludi hraje na serveri a nie su regnuti na fore? A konecne si vysiel s farbou von, tak preto ten slay, ste nemohli vydrzat ze vas dava taka lama ako ja? PowerMaxa som dal asi 2-3x predtym ako som dal teba, pisal ze este raz si kempnem .... tak preto ma take huste reci lebo ma brata admina? Sledujem tym to ze cim viac ludi sa tu ozve ze su nespokojni so zasahom admina tym lepsie, chcem aby aj ostatni citali ako sa spravate a chcem aby si priznal chybu, lebo ja viem ako to bolo na beton a ty si to len myslis, lebo ja som tu napisal do bodky presne to ako cela situacia prebiehala, nedokazes vyvratit jedine moje tvrdenie a ty len predpokladas ze som kempil...daj mi dokaz ze som kempil a osobne sa ti pridem ospravedlnit. Sam leko potvrdil ze slay bol privela, a nekecaj mi tu ze milion ludi dostalo za take veci slay...mam na serveri odohranych niekolko desiatok, mozno aj stovak hodin a nevidel som to ani raz. Ale mozem povedat ze som videl ako admin cez chat upozornuje ze sa ma niekto kto stoji pohnut, (leko, kolko...) alebo ho slapne ale slay som za to ze das admina a brat zakrici hej to je kemper este nikdy nevidel.
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Aha takze admin ta uz ani slaynut nemoze? Si dalsi clovek co hra kvoli ranku alebo v pripade hojko servera hras kvoli Psychostats? Ja osobne proti tebe nic nemam dal som ti slay a hotovo. Vec je vyriesena. Ak budes na servery a budes predvadzat to co si dnes predvadzal jednoducho si natocim demo a nedam ti len slay ale bude to nieco horsie. A ak este budes odpisovat nezabudni spomenut ze mas dynamicku IP adresu a ked ti dam ban tak sem prides s inym nickom.

Z mojej strany je to naozaj vsetko , uvidime sa na servery. That´s All
Slipo
Zablokovaný
Zablokovaný

Menim nicky aj niekolkokrat denne takze asi nehram kvoli ranku ani kvoli ps. V jednom mas dnes pravdu, banovat ma nemozes=dynamika ale o to mi nejde. Hram zo zabavy a ten slay mi pokazil chut na dobru hru a nasralo ma to lebo viem ze slay sa za to urcite nedava, potvrdil to aj leko. Je jasne ze si to prepiskol a kedze ti dochadzaju argumenty tak povies: dal som ti slay a ahotovo, vec vyriesena. Chces povedat ze este raz sa vratim ked zacujem ze ide niekto odzadu a natocis ma a das mi ban? Alebo ked ti situaciu vysvetlim a po chvili dam tvojho brata tak mi das ban? Nebud smiesny, dam ti jedno odporucanie. Na tvojom mieste si odteraz natacam celu hru, alebo pred tym ako ides cokolvek urobit zapni record lebo potom zo seba spravis tutmaka ako si to urobil dnes. A po tejto skusenosti si record zapnem hned ako sa pripojim na tento server lebo sposoby adminov (iba malej skupinky) su neslychane. A na teba si dam fest bacha a budem si ta tocit ani nebudes vediet kedy a kazdy tvoj priestupok bude hlaseny vedeniu.
Zamknuté