Na googli je to po anglicky vysvetlené, ale moja angličtina je ešte v plienkach a prekladače z toho spravia iba hatlaninu. Mohol by mi to niekto vysvetliť jednou vetou po slovensky?
Warning - HD Tune
Warning - HD Tune
Pri kontrole disku v HD Tune som zistil, že v karte health, mám tri požky označené výstrahou. Mám sa obávať straty dát? Disk nemá žiadné chybné sektory.
Na googli je to po anglicky vysvetlené, ale moja angličtina je ešte v plienkach a prekladače z toho spravia iba hatlaninu. Mohol by mi to niekto vysvetliť jednou vetou po slovensky?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Warning - HD Tune
Akýkoľvke warrning slúži na to, že poukazuje na krehkú časť disku. To znamená že kľudne používaj daný disk ďalej, ale sprav si z neho obraz na druhý disk a zálohuj ho pravidelne, je možné že sa v najbližších dňoch, týždňoch, mesiacoch, alebo rokoch vyhúli.
Skutočný význam má však tento warrning hlavne pre raid0 majiteľov, u ktorých je vitálne, aby boli obi dva disky v 100% stave.
Skutočný význam má však tento warrning hlavne pre raid0 majiteľov, u ktorých je vitálne, aby boli obi dva disky v 100% stave.