Tomb Raider (s)

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
smoldo56
Expert
Expert

Tomb Raider (s)

Príspevok od používateľa smoldo56 »

Po pekne dlhej dobe som si oprášil myšlienky na jednu z mojich prvých hier vôbec Tomb Raide III - Adventures Of Lara Croft. Vtedy som mal niečo cez osem a nechápal som ako pointe tak aj obtiažnosti hry..skratka jediné čo ma bavilo a čo som vedel bolo zatvárat Winstona do chladničky :lol: . Postupne som pochopil princípu a hádanky ma začali baviť. Najprv som prešiel 1, potom som sa vrátil ku 3 a postupne som takmer prešiel všetky diely...

Aký je váš najoblúbenjší TR prípadne nostalgické momenty k nemu... Pokec o Lare a všetkom čo sa nejakým sposobom týka sveta TR.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Tomb Raider (s)

Príspevok od používateľa rochedo »

jednoznacne prve tri diely - a podobne ako aj u teba som to hraval ked som este hram nechapal cize ani som nevedel ze co tam treba robit ani anglictinu som neovladal - nakoniec som sa k serii vratil na ps2 ale uz to nebolo ono.
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

hmm moj oblubeny je jednoznacne anniversary. je to proste stary dobry tomb raider v novom kabate :) ale tiez som okolo takeho veku ako ty zatvaral winstona do chladnicky :lol:
smoldo56
Expert
Expert

Ja som najprv frčal na III si pamätám ten pocit ked som to prvý krát uvidel ešte na starej PS1, kukám na to, že tá ženská má ale dudy :lol: a odvtedy ma to chytilo. Spočiatku som iba hral barák, kedže som pokažde v prvom leveli skončil v tom pohyblivom bahne ale po čase som sa do toho dostal, inak z TR 3 som mal najradšej Pacifik (konkretne level Crash Site ale aj Coastal Village bolo dobre, hlavne tí ludožrúti a trex ma dostali), potom Nevada a úvodné leveli v Indickej džungli. London ma trochu nebavil (hlavne tá Sophia a jej testovacie centrum na bezdákoch mi tam nejak nesedeli) i ked metro level bol trochu hororový a tým ma dostal.
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

u mna to bol Tomb Raider 2, hraval som to na graf.karte matrox ktora ani nebola na hry a asi 12" crt ciernobiely samozrejme:) bola to moja prva hra na PC myslim ze to bola uz 386ka...doteraz si pametam ten uvod a tigre ktore tam dole behali a ja som tam poskakoval ako taka opica a nevedel co mam skorej robit:)
velmi si to uz nepametam ale viem ze som to nakoniec dohral asi po mesiaci, taka pasaz ktoru si asi vzdy zapametam bola ta kde ste mali skakat po tych lustroch v takej velkej hale a este benatky, stym clnom to presne nacasovanie mi vyslo asi na 194ty pokus:)
stravil som pri tej hre krasne chvile ktore uz asi u ziadnej hre nikdy nestravim a preto je to u mna hra s velkym H.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

no teda, zdielam vaše nadšenie a pocity z hrania za mlada, tiež som o hraní TR2/3 figu vedel, to som mal asi 11 rokov, potom som sa k tomu asi o rok neskôr dopracoval a obidve hry som celé prešiel, vtedy som ešte nemal internet, nevedel som ako získať sprievodcu hrou, to som prechádzal úplne sám, že som na všetko musel prísť bez pomoci. Tým chcem povedať, že pre 12ročný mozog to nebolo vôbec jednoduché.
Ale ten pocit po záverečných titulkoch, to bolo niečo úžasné :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

S bratom som Tomb Radier 3 na PSX hral asi 2roky. Žiadne návody, kódy, žiadne sračky /nemali sme internet, ani som to nevedel používať/... Vždy keď sme sa sekli na nejokm mieste, dali sme si od toho mesiac pauzu a keď sme sa k tomu vrátili, hravo sme prišli problému na koreň :P
TIe nové Tomb Raider nestáli za veľa... Prechádzal osm to rad radom... Už sa nevedia vymyslieť nové hádanky. Škoda, hanba...
smoldo56
Expert
Expert

Súhlasím, nové diely sú zamerané skôr pre mladších hráčov, hádanky ak tam vobec nejaké sú, sú úplne jednoduché a obtiažnost tiež. Si spomente na takú TR 4 (podla mna najtahšieho TR) ved s tým by ani nepohli.. inak asi všetci sme začínal TR hrávat okolo desiatich rokov ako tak na to pozerám, a tiež som hral bez návodov..minimálne 1,2,3..pri štvorke som už návod potreboval :oops:
mmm273
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mmm273 »

:D ako tak pozeram niesom sam co hraval TR 2 a v tom dome sa bavil s winstonom. Ja si pametam ako som hraval ten trenig skakaci co ste nesmeli padnut nazem.... Asi moja NAJ hra ( bije sa o prve miesto s HL1,2 :D) a hral som ja 3,4 to boli tazke hry, ale 5 mi nikdy nesla (nwm preco) 6 sm nehral, aniversary som presiel aj legend aj undervold - s tych 3 poslednych (A,L,U) ma najviac bavil LEGEND - ten je z tych 3 novych naj...
inac good seria hier - dufam ze coskoro vyjde novy diel ...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ja skôr dúfam, že už nový diel nevyjde. Čím ďalej, tým je to menej ten pravý Tomb Raider. Akurát Lara vyzerá stále lepšie a lepšie a okrem toho je to už úplne tuctová hra, podľa mňa.
mmm273
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mmm273 »

ved to je jasne ze uz nebudu mat tie nove kvalitu tych starych - kedze chcu aby sa to predavalo nesmie to byt moc narocne na dnesne rozpistane decka.... ale aj tak si ten novy rad zahram , lebo ziadna hra ma nikdy nechytila tak ako TR...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja som s TR2 zacinal podobne - poznal som iba cheaty a vobec som sa nevedel dostat z tej prvej jaskyne, tak som to nacheatoval a pozrel sa do dalsich levelov. Postupom casu vsak moj PC zostarol a nove hry tam uz nesli, tak som oprasil TR2 a celu hru presiel pekne bez cheatov :) Hadanky boli velmi dobre vymyslene a celkovo som ostal prekvapeny vysokou urovnou hry, takze spokojnost.
K inym dielom som sa uz nedostal, pretoze v jednotke sa mi nepacili Larine spicate kozy a trojka mi uz nesla :D
smoldo56
Expert
Expert

Ja teraz znovu po dlhom čase prechádzam TR IV a teda dáva mi to riadne zabrať. Priznám sa už si ani nepamätám ako som to prvý krát prešiel a to ma núti znovu siahnúť po návode :psssst: . Podla mna je to najdlhší TR vôbec (možno k tomu prispieva aj fakt, že celá hra sa odohráva iba v Egypte, čo po čase začne pôsobiť dosť stereotypne) a možno aj najťahší.
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

jednoznacne najlepsie boli tie prve diely co boli na ps1, to som drtil jedna radost :D
smoldo56
Expert
Expert

PAuLi3 napísal:jednoznacne najlepsie boli tie prve diely co boli na ps1, to som drtil jedna radost :D
Každému sa väčšinou najviac lúbi ten diel, ktorý hral ako prvý. Pretože má nan najlepšie spominky. U mna je to napríklad TR III, nikdy nezabudnem ako som prvý krát drtil tých malých opičákov v džungli lebo mi furt brali lekárničku :lol: alebo ako sa prvý krát utopil v tom bahne ked som chcel prejsť na druhú stranu levela :roll: . Inak celkovo top fanúšikovia sa zhodujú v tom že prvé 4 časti sú úplne najlepšie aj keď mladým hráčom sa viac páčia novšie ako Legend, Anni., a Underworld.
Thief211
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thief211 »

no podla mna najelsia je 2 ako si uz aj povedal ze sa pacia tie diely ktore sme prvy krat hrali a moj bola 2 to bola pecka sme to este s brachom drtievali na starom kompe to bol nas prvy komp neviem co to bolo ale tam nam isli take hry ze GTA 1, Mortal Kombat a tento Tomb Raider 2 a to niekedy sa nam nespustilo :D
Napísať odpoveď