Osiva sa. ma to cenu?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
n00b
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Osiva sa. ma to cenu?

Príspevok od používateľa n00b »

Moj problem je nasledovny:
Spoznal som babu asi tak mesiac dozadu. Zacali sme sa pomaly spoznavat, a stretavat spolu.
Teraz po mesiaci sme takmer vkuse spolu, travime spolu vela casu a aj na nete si vkuse piseme.
Dokonca sa nas aj par spolocniych znamych uz pytalo ci spolu nieco mame, teda ci spolu chodime. Ona im na to vkuse hovori, ze nie nechodime spolu, ze este to by tak chybalo.
Ale ja si myslim, ze by tam mohlo byt aj nieco viac, aj ked sa vkuse len osiva a vravi ze nie.
Ja k nej citim urcite nieco viacc ako kamaratstvo, strasne si spolu rozumieme, zabavame sa a pod. citim, ze chcem s nou travit co najviac casu a tak podobne..
Myslite si teda ze to ma cenu povedat jej, co citim? bojim sa, ze ak ona naozaj mysli vazne, to co vravi a teda ze este to by tak chybalo aby sme spolu chodili, tak sa pokazi to nase kamaratsvo, ktore mame teraz..
Dik za rady
qwerty-xyz

Re: Osiva sa. ma to cenu?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

zisti a rozpis sa o viacerych udajoch. Vida sa aj s nejakym onym chlapcom ako s tebou osamote? vies ci niekoho niekedy chcela, popripade ci nie je stale do byvaleho? Ci nema niekoho ineho vyhliadnuteho. Napis vek. A zamysli sa nad tym ci na holku mas, ....
To je asi tak vsetko pre zaciatok, vies aby sa nahdou neukazalo ze sa osiva preto lebo dakoho ineho chce a ty si len taka zaloha. Boze jak ja nenavidim toto slovo vo ztahu.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

mesiac je uz dost dlha doba na to, ze si este nespravil jasny krok, ktory mi vytvoril vztah, ak by ho chcela... zvlast ked ste takmer vkuse spolu. cim viac to budes odkladat, tym mensiu sancu budes mat
inak moc sa mi nezda to hovorenie co ku komu kto citi. za lepsie pokladam dokazat to skutkami, cinmi a nie slovami, to mi pripada detinske
k tomu co rozprava, tazko povedat takto ked ju nemoznam ci to mysli vazne alebo nie. to by si mal vediet prave ty, ktory ju poznas a najlepsie vies ci sa to na nu podoba alebo nie... alebo potom ist do trochu rizikoveho podniku a opitat sa nejakj jej kamaratky na com si (ale toto je fakt rizikove)
n00b
Medium Expert
Medium Expert

Hmm.
Pokial viem, nevida sa so ziadnym inym osamote. Aspon nie tak casto a tak dlho ako so mnou.

Viem ze asi tak pred rokom chcela jedneho chalana, asi spolu aj nieco mali. rozpraval som sa s nou o tom a vyzera to tak, ze sa s tym uz vyrovnala.
Myslim ze na nu mam :)

vek ja 17 ona 16
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

Ked neskusis nezistis, podla mna nemoze byt ani problemom ak by si jej to povedal a ona by s tebou nechcela chodit.Kamaratstvo vacsinou konci v takychto situaciach preto, ze dotycny sa citi urazene, ze ho odmietla alebo stale za nou dolieza a pripomina to ,takze ak sa tomuto dokazes vyvarovat tak nevidim problem a mal by si to skusit. :) :)
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Nechapem jednemu, preco by na nu "nemal mat" ???
okovanec
Expert
Expert

Príspevok od používateľa okovanec »

kubooo napísal:Nechapem jednemu, preco by na nu "nemal mat" ???
suhlasim toto som si tu vsimol viackrat aj v inych prispevkoch nechapem preco by na nu "nemal mat"...
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

To je predsa jasne, zavisi to od toho o akeho cloveka ide.Ci ma charizmu,ako vplyva na ludi a zaroven musi aj obstojne vyzerat.Dnesne baby su dost povrchne v tomto ohlade.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

kubooo napísal:Nechapem jednemu, preco by na nu "nemal mat" ???
Niektoré ženy majú svoju predstavu o tom, aké hodnoty, či už peňažnú alebo napr. duševnú, má mať ich ideálny chlap. "Bežní smrteľníci" sa pri takejto ženskej môžu postaviť aj na hlavu a nikdy ju nezískajú.

V tomto prípade mi to skôr pripadá že si sa n00b na ňu namotal až moc a každý prejav, čo i len malého náznaku náklonnosti z jej strany, berieš akože "určite ma dievča chce, len sa mi to bojí povedať". Tým chcem povedať, len toľko, či náhodou sa nesnažíš niektoré veci prifarbiť, tak ako by sa to tebe páčilo a nie tak ako sa veci v skutočnosti majú. Dievča možno naozaj vidí v tebe len dobrého kamaráta, ale to nezistíš tak, že budeš s ňou chodiť len von a o nič viac sa nepokúsiš.
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Tak ja mám zopár takých kamarátov,čo som s nimi rada aj sama,ale napriek tomu by som s nimi nič nechcela mať.Pri chlapíkovi,ktorého naozaj chcem by som sa neošívala až tak.Iba z princípu ,že "to sa proste patrí" by som trošku :D
Podľa mňa to nie je také vážne a dievča ťa má za kamaráta.Ak je tam aj rozdiel v ročníku tak detto.To sú moje skúsenosti.Situácia u vás však môže byť iná ale aj u mojich kamarátok to tak býva :wink:
qwerty-xyz

pinco napísal:Niektoré ženy majú svoju predstavu o tom, aké hodnoty, či už peňažnú alebo napr. duševnú, má mať ich ideálny chlap. "Bežní smrteľníci" sa pri takejto ženskej môžu postaviť aj na hlavu a nikdy ju nezískajú.

V tomto prípade mi to skôr pripadá že si sa n00b na ňu namotal až moc a každý prejav, čo i len malého náznaku náklonnosti z jej strany, berieš akože "určite ma dievča chce, len sa mi to bojí povedať". Tým chcem povedať, len toľko, či náhodou sa nesnažíš niektoré veci prifarbiť, tak ako by sa to tebe páčilo a nie tak ako sa veci v skutočnosti majú. Dievča možno naozaj vidí v tebe len dobrého kamaráta, ale to nezistíš tak, že budeš s ňou chodiť len von a o nič viac sa nepokúsiš.
dikes ze si to vysvetlil za mna :wink: aspon par ludi pochopilo co som myslel slovnym spojenim nemal mat. :smt007 chvalabohu....
okovanec
Expert
Expert

Príspevok od používateľa okovanec »

ja som nechcel naznacit ze tomu slovnemu spojenie "nema na nu" som nepochopil. Mozno to tak nevyznelo ale chcel som tym naznacit ze je to uplne odveci ked niekto povie ze "nema na nu" lebo nechapem ako niekto moze posudzovat ci si niekto niekoho zasluzi alebo nie... a ked si baba pomysli o chalanovy alebo naopak nieco taketo tak je to dost ubohe....
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

//autoeditácia príspevku (13 Feb 2010, 22:11)
okovanec napísal:ja som nechcel naznacit ze tomu slovnemu spojenie "nema na nu" som nepochopil. Mozno to tak nevyznelo ale chcel som tym naznacit ze je to uplne odveci ked niekto povie ze "nema na nu" lebo nechapem ako niekto moze posudzovat ci si niekto niekoho zasluzi alebo nie... a ked si baba pomysli o chalanovy alebo naopak nieco taketo tak je to dost ubohe....
To je to je iste akoby ta chcelo niake dievca (tucne,chlpate a navyse hlupe ) a tebe by sa nepacilo.Niekto narovinu povie "nema na mna " a niekto si pomysli "nie je to moj typ" vysledok je rovnaky len v druhej forme to znie menej povysenecky ale v zasade je to rovnake.
qwerty-xyz

peterxxx napísal://autoeditácia príspevku (13 Feb 2010, 22:11)

To je to je iste akoby ta chcelo niake dievca (tucne,chlpate a navyse hlupe ) a tebe by sa nepacilo.Niekto narovinu povie "nema na mna " a niekto si pomysli "nie je to moj typ" vysledok je rovnaky len v druhej forme to znie menej povysenecky ale v zasade je to rovnake.
TAK!!!
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Skús jej naznačiť, že by si mal záujem o niečo viac, že je ti s ňou dobre, atď. a jednoducho uvidíš.
Možno sa tak ošíva pred ostatnými proste len preto, že sa hanbí a možno aj nie, musíš spraviť prvý krok.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

n00b

nikto nevie aky krok je v tvojom pripade ten najspravnejsi, skus sam a uvidis.Povedz jej ze ju lubis a uvidis ako zareaguje..
n00b
Medium Expert
Medium Expert

Ano, zrejme jej nablizsi vikend poveim, ze mi je s nou hrozne fajn a ze by som si vedel predstavit medzi nami aj nieco viac ako kamaratsvo. Uvidime, co potom bude :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

zazil som podobne ,mal som kamaratku travili sme spolu vela casu ,viac ako v partii ,hocikedy sme len tak sli na prechadzku ,casom som jej povedal ze citim nieco viac a ona mi odpisala len to ze ma ma ako velmi dobreho kamarata ,staci ? chlapce kasli na to ,najdes si lepsiu a mozno o rok dva to bude super z takou co si to dokazes povedat otvorene a bude to vzajomne :wink:
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

vyzera to tak ze si sa namotal xD no daj si nato bacha ... ja som zazil to iste.. myslel som si ze ma chce.. proste.. strasne to tak vyzeralo.. no napokon.. povedala ze ma rada ako kamarata.. najlepsieho.... a ja slzy v ociach som radsej zdrhol .. nehal so msa moc namotat..
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Problem bab je v tom, ze casto nevedia co chcu. Raz uvazuju, ze je vsetko fajn a raz, ze by to chceli inak, ze toto nie je ono. Mozno tak uvazuje aj ona. V takom pripade vznikne problem, kedy chalan nevie rozoznat o co ide, a ak je fakt zalubeny a ma k babe obrovske sympatie, tak si mysli, ze aj dievca k nemu nieco citi.
Logicke riesenie je asi tak, ze:
Prejav jej svoje city otvorene, slovne, bez okolkov a uvidis. Ak s tebou nechce mat nic viac spolocne ako kamaratstvo, tak mas po starosti. Moze ale vzniknut situacia, kedy sa na teba pohneva, prave kvoli vyjadreniu citov /v takom veku dost klasicke/, ale to preboli. "Vyhodou" toho je asi to, ze trapit sa budes tak ci tak, ale ak nieco spravis /vyjadris jej co citis/, tak mozes kratsie.
Napísať odpoveď