BioShock 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: BioShock 2

Príspevok od používateľa webmasterr »

Sphinx napísal:jo to je pravda ale tenebauova mladne? ci to sa mi len mari daka blbost ze v jednotke bola starsia? btw bud rad ze su konzoly pretoze sa vsetko optimalizuje na ne a nemusis kazdy pol rok kupovat novu masinu..
a to je aj jedina vyhoda konzol, inak brzdia cely vyvoj hier, pretoze by lepsiu grafiku neutiahli a takisto sa kvoli nim zjednodusuje hratelnost pretoze s gamepadom nedokazes to co s klavkou+mys :roll:
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

na konzoly sa grafika tiez vylepsuje postupne - len si porovnaj zivotnost PS2: prve hry na ps2jke a potom hry ako ff12, metal gear 3 atd. keby hned ukazali vsetko co dokaze konzola hned na zaciatku tak by to nebolo pre ludi zaujimave.
Loui
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Loui »

xJEDIKNIGHTx napísal:Daj si vytvorit novy učet a ked ti nabehne okno, tak zroluj stranu až dole a klikni na local profil a je to.
no to som potreboval vediet...tu stranu som nikdy nezroloval....dik
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Ta hra ma hnusne oklamala ... 5h som hral a neukladalo sa to kvoli blbemu profilu a celemu tomu systemu windows LIVE ... potom ze nech sa to uklada som si vytvoril local user a hodilo ma to na titulnu stranku, moja hra sa neulozila dpc :evil: :evil: :evil:

Niesu niekde uz savy? alebo neuploadne niekto jeho savy ? Nechce sa mi to prechadzat odznova :(
miricleboy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa miricleboy »

pishta napísal: Niesu niekde uz savy? alebo neuploadne niekto jeho savy ? Nechce sa mi to prechadzat odznova :(
Ja ti mozem uploadnut savy ale asi nebudu fungovat lebo su viazane na windows live ucet.....
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

no tak to je super ... takze jedina moznost to prechadzat odznova?? strasne sprosty ten system windows live ...
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Dneska som si to zahral, ale musim povedat, ze ma to nenadchlo tak ako jednotka. No este uvidim. Zatial som len na ceste k tej Tenebuovej.
SP - 9/10 zatial :) .

// Takze pred chvilou som zahral MP. Lagy jak svina, ale je to totalne dobre urobeny multiplayer :D . Tak dlho som sa pri MP okrem CoD MW/MW2 dlho nepobavil :) .
MP - 9.5/10
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

chvíľu (asi 2 hodiny :D ) som si to dnes zahral a jednotka bola teda lepšia. čo sa atmosféry týka. dal som si to na strednú obtiažnosť a nábojov celkom málo, peňazí tiež. ale aspoň je sranda :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Curuj, akútny nedostatok munície a peňazí bol aj v jednotke. A to si nemôžeš hovoriť fanda Bioshocku, keď to nehráš na najťažšej obtiažnosti :D

Mimochodom, práve inštalujem...O pár hodín napíšem dojmy :D
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Pilifo - osobne hram hry preto, aby som si presiel dej a zabavil sa, nie aby som sa nervacil pri HARD obtiaznosti. Vsetko hram na normal, nemam zapotreby sekat hardcore hraca. Napriek tomu da sa povedat, ze som fanusikom mnohych hier/serii. Ani si nevybavim kedy som menil obtiaznost, skoro mi to pripada, ze je tam uplne, ale uplne zbytocne.

//jak ja zavidim, ze niekto ma cas hrat jednu hru aj viackrat :D ja kolkokrat nestiham hrat a dohrat aspon raz...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

KoCi, skôr som to myslel ako srandu. Ja som jednotku hral na najťažšej obtiažnosti, až keď som to prechádzal druhýkrát. Tak či tak sa mi to nezdalo ťažšie.

Ani ja nemám vo zvyku hrávať hry na najvyššej obtiažnosti - takmer vždy volím strednú, ale táto hra je výnimka :)
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

Pilifo: hrám pre relax ;) na easy je to nuda a na hard by som pri tom strávil viac času, ako chcem :)
a druhý krát ma žiadna hra nebaví :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Pilifo napísal:Curuj, akútny nedostatok munície a peňazí bol aj v jednotke. A to si nemôžeš hovoriť fanda Bioshocku, keď to nehráš na najťažšej obtiažnosti :D

Mimochodom, práve inštalujem...O pár hodín napíšem dojmy :D
Ja neviem ako to hrate ale ja som mal v jednotke po nejakych dvoch urovniach (z tych siedmich) vkuse plnu penazenku a takmer vsade plne zasobniky. Casto som kupoval hociaku kravinu aku som mohol len aby som minul nejake peniaze a hned si ich aj mohol pozbierat spat, lebo vsade po urovniach po mne ostavali nepozbierane. Hral som normal obtiaznost.

Dvojku som zatial nehral.
Prisoner
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Prisoner »

No jednotka sa mi viacej pacila, ale toto tiez nie je zle hoci urcite ovela tazsie. Jednotku som hral na medium, ale dvojka ne medium sa neda porovnavat. Je to podstatne tazsie :/ som v 6.misii nejaky D. park a tam to je uz hardocore. 1,2 lekarnicky municia skoro ziadna a ani penazi. V jednotke som si v klude dovolil, ked som al postavu viacej vylepsenu ist na Big Daddyho aj s hasakom. Tu si nedovolim s Drillom ani na Spliceroch lebo vynicim vsetky lekarky na nich kym ich umlatim k smrti :D
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Chlapci, mam taky problem. Vcera som nainstaloval update GFWL. Odvtedy mi nechce prihlasit na live ani za svet. Mi pise, ze sa nezhoduje heslo s windows live id alebo mam zle pripojenie, ale ked sa pripajam cez xbox.com alebo GFWL clienta, tak to ide. Hladal som aj cez uja googla, ale nenasiel som este riesenie.
K+ ISTA.
Prisoner
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Geogomeogo napísal:Chlapci, mam taky problem. Vcera som nainstaloval update GFWL. Odvtedy mi nechce prihlasit na live ani za svet. Mi pise, ze sa nezhoduje heslo s windows live id alebo mam zle pripojenie, ale ked sa pripajam cez xbox.com alebo GFWL clienta, tak to ide. Hladal som aj cez uja googla, ale nenasiel som este riesenie.
K+ ISTA.
Hra by ti sla iba keby si mal original. Kedze pises, ze sa ti to neda spustit znamena to, ze nemas original a to je ten problem lebo hra sa ti updejtla pravdepodobne na novu verziu 1.001 a na tu zatial CRACK bohuzial nie je.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

tak prejdene aj na PC .. znova ma hra 2 donce podla toho ako sa rozhodujete ...takze cakame na 3jku :)
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Prisoner napísal:
Hra by ti sla iba keby si mal original. Kedze pises, ze sa ti to neda spustit znamena to, ze nemas original a to je ten problem lebo hra sa ti updejtla pravdepodobne na novu verziu 1.001 a na tu zatial CRACK bohuzial nie je.
Chyba, mam original :) .
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

Sphinx napísal:tak prejdene aj na PC .. znova ma hra 2 donce podla toho ako sa rozhodujete ...takze cakame na 3jku :)
Hra ma 3 konce a kazdy z nich moze byt dobry alebo zly. Cize dohromady az 6 moznosti zakoncenia.
Prisoner
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Geogomeogo napísal:Chyba, mam original :) .
Tak to je uz ine :) potom fakt netusim preco ti hra nefunguje. Lebo o tento problem zväcsa mali hraci, ktorí si hru iba stiahli. Keby som nieco nasiel na ten problem tak ti napisem este.
Napísať odpoveď