CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
e.g
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: CS 1.6 Server hojko.com

Príspevok od používateľa e.g »

Dobre ako myslis beriem ta za slovo.
krtko42
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krtko42 »

a o co ti vlastne ide??? chces e.maxa pripravit o admin prava pretoze ti dal raz slay (ci mal alebo nemal dat je jedno) ?? ved to je uplne nelogicke a aj tak tym nic nedosiahnes... tieto staznosti na adminov sa cim dalej tym viac zlepsuju a zacina z toho byt celkom zaujimava telenovela :D
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

PepoJr, ja viem ze tu to pravidlo neplati ale keby platilo tak sa tu neriesia take nezmysli ako v poslednej dobe...
KATKA-=KE=-
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa KATKA-=KE=- »

JJ aj ja si vsimam ze cim dalej tym viac idu hraci po adminoch a admin aby sa bal kicknut niekoho ,lebo hned tu ma 3stranovu slohovu pracu otom preco,zaco a naco!!Ako keby nie admin urcoval co a ako ale hrac :lol: ??
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Slipo: Ked ti da admin slay alebo slap, tak sa tu nestazuj. Ked ti da kick, tak sa tu tiez nestazuj. Prides, az ked dostanes ban. Taketo primitivne slaye a slapy riesit nema vyznam, deje sa to stale a niekomu nieco vysvetlovat je uplne zbytocne. Hraj timovo, hraj fer, slusne sa spravaj, posluchaj upozornenia adminov a nebude problem. Nabuduce tu ani s takymito malickostami nepis.

PS: Slipo = Juicy - ban za dva ucty na fore. A tymto si si Juicy, resp. Jany pochoval moznost admina o ktoru si ziadal.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

heh, to je sranda ako Jany este pred nedavnom "moralizoval" v milanovom pripade, konkretne toto:
Juicy napísal:milan bez urazky mam ta celkom rad aj som sa ta istym sposobom zastal pri probleme s bratom ale co tu riesis je uz ozaj privela. Chod von, ozer sa s kamosmi, prcisti si hlavu a pozri sa na svet "v nalade" a neries kazdu somarinu co sa ta dotkne.
Ved zivot je tak kraasny :icecream:

Boze ludia, nepustajte si to CS tak k telu, lebo vam z toho preskoci.
Hlavne ta posledna veta teraz vyznie uplne vtipne :D
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

héj. Chalani. Co si tu dokazujete? Naozaj kaslite na uplne zbytocne keci. Hrajte sa - ak sa chcete hrat. A bez tych fakt zbytocnych kecov. Namiesto toho sa radsej vzdelavajte, alebo pomahajte doma s domacimi pracami. Stracate cas. Kaslite na to. Nerieste nic dalej. Hrajte sa, Bavte sa...
Skutocny zivot - nie je ten internetovy, ten ktory hrate, ale ten, ktory prezivate, tak si ho skraslujte a nešpinte kakačkami :reporter:
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

ja sa chcem postazovat, ze ma admini pustili dnes von a zazil som trapas aky nema obdoby.. ziadam aby kazdy admin prisiel o prava!!!

zda sa vam to absurdne?? lol! taku istu hodnotu tu ma kazdy prispevok ktory sa stazuje na kick, slay alebo na nepovsimnutne obchadzanie cenzury (ako som sa stazoval aj ja :oops: )
do zenskeho pohlavneho organu!! sa uvedomte.. som zvedavy ze kolko ludi z tych co tu robia herov by robili aj tych adminov tak ako sa patri.. toto osocovanie by som nevydrzal ani minutu! MUZSKE POHLAVNE ORGANY uz sa konecne uvedomte, ze svojim plakanim akurat tak dosiahnete zamknutie tejto temy, popripade uplne ZRUSENIE cs servera na hojku.. dajte si facky a neklamte... a TIESTO CLUB LIFE 4 eva

$harky vas aj tak posulozi seckych ked chcete!! :)
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

"Could not connect to server" wtf?
slimak slavo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa slimak slavo »

chlapci hrac menom fifo beha uy 15 min na serveri a zadny admin nejde tak si pohnite je vas milion a nikto nehra..
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Je fajn, ze napises aj fakt, ze mal WH, ze ste ho na to nepriamo upozornili a aj to, ze ked som zacal natacat prepotrebne dokazove materialy, uz vypal len a LEN vdaka tomu, ze ste mu to napisali pomaly na ksicht.
s0l0
Amateur
Amateur

KATKA-=KE=-

Príspevok od používateľa s0l0 »

Katka ale nemoze admin urcovat spravodlivost podla jeho subjektivneho usudku , tym ze niekoho kikne len preto, ze sa mu nepaci akym stylom hra..... nema ziadny cheat.... sak o tom to predsa neni :D Ja mam stale nazor, ze na tomto servri maju prava niektori admini, ktori nevedia co snimi od radosti ale su tu aj kvalitni admini...;)
Salamka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Salamka »

Nechápem, prečo to stále riešiš.. Vysvetlila som Ti prečo som ťa kickla. Nebolo to ani osobné, ani zneužívanie práv a ani nijaký môj rozmar. Z práv sa teším, ale nie na toľko aby som s nimi od radosti nevedela robiť. :)
Btw. Tvoj štýl hry som vôbec nepozerala, ani som nehovorila, že sa mi nepáči.. A nebol to žiadny subjektívny úsudok admina, keby som ťa nekickla ja, kickol by ťa R@mon..
V poslednom čase tu riešite absolútne blbosti.. To admin už nemôže kickovať, slapovať, slayovať, keď niekto kempí, nejde plantnúť/defusovať, alebo čo? Budete sa tu chodievať sťažovať na fórum za každý kick,slap,slay a hovoriť o tom akí sú tu neschopní admini, o tom akí sú neskúsení a neviem čo všetko? Ako to pomôže serveru? Celé to postupne upadá.. Nepoviem, keby ste tu riešili cheaterov, alebo fakt neodôvodnené k,s,s, ale toto je už fakt dosť..
s0l0
Amateur
Amateur

Salamka

Príspevok od používateľa s0l0 »

Jasne kick,,slap,slay posluzte si , jak je libo .... Ja to uz nebudem komentovat, lebo to aj tak nikam nevedie ;)
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Fakt tu riešite samé _ _ _ _ _ _ _ _ ... tam radšej spolupracujte pri chytaní hackerov a dementov ktorí robia bordel na serveri a tvária sa milo ( mňa nekomentujte:D) vedz ukážte že je vo vás aj charakter , a nie že za PC sedí vytretý _ _ _ _ _ ktorý slince kedy dá frag alebo niekovo vyowní a podobne..je to fakt len hra...tak to tak berte, sice aj ja sa rozčulujem niekedy, keď mám väčšiu smolu ako Ježiš keď ho križovali...ale to nadávam len sebe...tuto kritizujete, pritom dobre viete že byť admin neni len dobehnúť si na server, vy_ _ _ _ _ _ť každého, pokickovať pobanovať konkurenciu a dalej sa hrajkať... tu ide aj o ten psychický nátlak jednak od hráčov + osobné starosti...čo myslíte...prečo chodím na server pod iným nickom prevažne...aby do mňa nepindali alebo neotravovali ma zmenou mapy ktorá je relatívne schopná pre hru na dosť hráčov...naozaj to prehodnoťťe, zamyslite sa a podobne... Skuste radšej new adminov podporiť ako ich podceniť :) With all love Riško:-*, Have a nice evening :))) ( emax je korupcia)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

slimak slavo: na co tu pises take hluposti, ze tam beha akysi cheater??? Pri nacitani mapy ti vzdy napise, ako sa mas spravat a co robit v priapde cheatera. Miesto toho, aby si tu pisal bezvyznamne o tom, ze tam bol cheater alebo do chatu v hre, ze ma wallhack, tak laskavo natoc demo, zapis si nick, datum a cas a potom to sem vsetko pridaj. To, ze napises, ze sa tam nieco deje, tak to nic neriesi. A uz tu hlavne neotravuj so ziadnym slayom a podobne, dostal si dovod preco to bolo, neviem o co ti este ide.
Suhaj
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Suhaj »

tu je citer, jasne wh, uz na prvom videu je to vidiet, druhe video je dlhe, ale vidiet ako kuka cez steny, o kazdom vie a beha po mape s granatom v ruke a hadze ho az ked sa k niekomu priblizi

//autoeditácia príspevku (15 Feb 2010, 12:22)
ale sakra, druhe je moc velke, sa nezmesti, tak ak to prve nestaci natocim ho este raz ... :/
Prílohy
wowko.rar
(390.04 KiB) 33 stiahnutí
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Suhaj: Druhe mozes uploadnut napr na yousendit.com, rapidshare.com a podobne...

//autoeditácia príspevku (16 Feb 2010, 15:20)
CS server pojde az vo stvrtok.
KATKA-=KE=-
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa KATKA-=KE=- »

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee co budem robit do stvrtka!!!!
satan77
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa satan77 »

hojko napísal:Nazov: hojko.com
IP: 86.110.225.249:27015
Protokol: 47 (verzia 48 sa neplanuje)
a 47 + 48 by nemohlo byť?
Zamknuté