suhlasim s tebou,stana je mozno dobry brankar klubovy ale v repre nejako neziari a tiez neviem naco volal satana ktory je nerozohraty.inak nemam namietkysportblog napísal:Ja by som zobral Janusa nech zbiera skúsenosti. Veď je tam Halák, ktorý sa stal prvou hviezdou NHL za celý minulý týždeň plus Budaj, ktorému sa rovnako darí. Takže brankárska trojka sa nemá šancu dostať do brány. Ale keby tam bol Janus, tak by zbieral skúsenosti aspoň v kabíne, a možno by sa naskytol aj taký zápas, ktorý by už nemohol zmeniť našu pozíciu, tak by to bola skúsenosť na nezaplatenie. A navyše sa mu dosť darí teraz, ale to je len OHL
ZOH Vancouver 2010
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
hojko
Site Admin
Vziat mladeho Janusa na olympiadu na ktorej sa ma hrat a vyhravat, tak to sa mi zda dost divne, nakolko ide o mladeho brankara bez skusenosti a tie potrebuje zbierat, no nie na turnajoch akymi je olympiada alebo majstrovstva sveta. Na to su urcene rozne pripadne zapasy a zapasy sezony. Na OH ci MS ma ist brankar s najlepsou formou a nie nie, kto je mlady a reku nech ide zbierat skusenost. Ved to tam mozeme dat celu SR20 a povedat, ze nech idu chlapci zbierat skusenosti, lebo sa im to zide v sezone.
Lenže načo zobrať Staňu, ktorý už skúsenosti nepotrebuje a bude sedieť celý čas na striedačke, keď na tej striedačke môže sedieť Janus a zbierať skúsenosti ?hojko napísal:Vziat mladeho Janusa na olympiadu na ktorej sa ma hrat a vyhravat, tak to sa mi zda dost divne, nakolko ide o mladeho brankara bez skusenosti a tie potrebuje zbierat, no nie na turnajoch akymi je olympiada alebo majstrovstva sveta. Na to su urcene rozne pripadne zapasy a zapasy sezony. Na OH ci MS ma ist brankar s najlepsou formou a nie nie, kto je mlady a reku nech ide zbierat skusenost. Ved to tam mozeme dat celu SR20 a povedat, ze nech idu chlapci zbierat skusenosti, lebo sa im to zide v sezone.
OK. Tak sa ťa po olympiáde spýtam, ake cenné rady, skúsenosti a podobne si ziskal od starších spoluhráčov, trénerov a podobne. Ide o to, aby sa učil a zvykal si. A ako som spomínal, možno sa vyskytne 1 zápas, ktorý už nebude môcť vôbec ovplyvniť naše umiestnenie, a to by bola skúsenosť na nezaplatenie...Plasmon napísal:To Janus moze aj doma spred televizora.
-
profik
Light Professional
http://sport.aktuality.sk/hokej/nhl/na- ... -spolieha/ pre tych co mu neverili 
Re:
Satan je jeden velky profesional...skuseny hrac...ved v hokeji sa uz hybe nejaky ten rok....ja osm mu veril...proste on patri medzi najskusenejsich hracov co mame v kadri...ak nie je vobec sam najskusenejsi takze ani ma to neprekvapuje
-
hojko
Site Admin
Re: ZOH Vancouver 2010
Do tejto temy pls piste prispevky, ktore sa netykaju hokeja. Pre hokej pouzite tuto temu: http://www.hojko.com/zoh-vancouver-2010 ... 36202.html
-
Soviet
Darca
Neviete ci niekde na nete bude mozne sledovat ci uz hokej, alebo cele ZOH?
Dik.
Dik.
-
Sagittarius
Guru
stv.sk, okrem Dvojky a Trojky budú cez net vysielať aj ďalšie veci len odkaz som ešte nenašiel. A ak si mimo SK, tak určite sa bude dať, aspoň z Pekingu sadali všetky športy...len neviem na akej stránke to bude 
-
Wishmaster
Medium Professional
Chudak chalanisko .. 21 rokov, prvy a posledny krat na olympiade..
-
Soviet
Darca
Tu je video..Dost krute v tej rychlosti vyletiet do betonovych stlpikov volakde.Betarik napísal:Olympiáda začína tragickou smrťou sánkara...
http://www.huffingtonpost.com/2010/02/1 ... 60474.html
neviete kde na nete nájdem program slovenských športovcov?
ak nájdete nejaký link na stream live z Vancouveru tak ho postnite pls to sa hodí.
Čo som dnes kukal tak stv by mala mať stránku originál pre olympiádu kde budú aj streamovať.
Čo som dnes kukal tak stv by mala mať stránku originál pre olympiádu kde budú aj streamovať.
http://stv.sk/vancouver/
vpravo sú nejaké streamy
vpravo sú nejaké streamy
Čo hovoríte na otvorenie? Ja som si ho práve pozrel v HD kvalite. Pri sledovaní som už síce neprežíval to detské ohromenie a nefalšovaný úžas ako pred desiatimi rokmi pri prenose zo Sydney, ale príjemný pocit zostal a to je asi hlavné. Dokonca sa vo mne prebudil aj maličký olympijský a patriotský duch trochu ľutujúci to, že tam nemôžem mávať zástavou namiesto Žiga
Aj napriek veľkolepým efektom a poriadnej šou bolo asi najkrajšie pozerať sa na odhodlanie tých maličkých 1-5 členných olympijských výprav, ktoré majú guráž na to, aby súperili z najväčšími športovými veľmocami.