iatkos 7 vmware (macosx)
iatkos 7 vmware (macosx)
Zdravim, potreboval by som pomoc ak ma niekto skusenosti s instalaciou nejakych Hackintosh verzii cez VmWare..ja mam konkretne veriu IATKOS 7.. Priebeh instalacie som zvladol, aj ked som sa zasekol pri tom ze mi to nechcelo nabootovat tak som nasiel na nete ze sa to ma spustit s prikazom busratio=10 cpus=1, az ptm sa nacitala instalacia..ale hlavny problem je vtom ze po nainstalovani mi nechce spustit samotny system..nabehne seda obrazkovku s jablkom priebeh bootovania a restartuje sa ako keby PC a ide to znovu..AK MA NIEKTO SKUSENOSTI PORADTE.
Dakujem
Dakujem
Re: iatkos 7 vmware (macosx)
Caf ja mam skusenosti ake vmware pouzivas ? ja som to nainstaloval v pohode system sa spusti ale ide to strasne spomalene ,,tak som to nainstaloval normalne na notasi je to uz sviznejsie ale ajtak su tam chyby.
Ahoj. mam ten isty problem....fakt nam tu nikto neporadi???peter68 napísal:Zdravim, potreboval by som pomoc ak ma niekto skusenosti s instalaciou nejakych Hackintosh verzii cez VmWare..ja mam konkretne veriu IATKOS 7.. Priebeh instalacie som zvladol, aj ked som sa zasekol pri tom ze mi to nechcelo nabootovat tak som nasiel na nete ze sa to ma spustit s prikazom busratio=10 cpus=1, az ptm sa nacitala instalacia..ale hlavny problem je vtom ze po nainstalovani mi nechce spustit samotny system..nabehne seda obrazkovku s jablkom priebeh bootovania a restartuje sa ako keby PC a ide to znovu..AK MA NIEKTO SKUSENOSTI PORADTE.
Dakujem
mam VMWare 7Kamik napísal:Caf ja mam skusenosti ake vmware pouzivas ? ja som to nainstaloval v pohode system sa spusti ale ide to strasne spomalene ,,tak som to nainstaloval normalne na notasi je to uz sviznejsie ale ajtak su tam chyby.
1.Vytvorime Novu virtualnu masinu
Parametre : OS=freebsd
CPU= 1
RAM= 1G
Siet= Bridge
LSI logic adapter
New disk IDE 16 GB
2.Nabootujeme stalcime F8
Napiseme -v busratio=10 to 10 je nasobic procesora zistime cez cpu-z
3.Spusti sa instalacia
Spustime disk Ulity vytvorime particiu
Partition 1 a nazov Format: Mac OS extended (journaled)'
Klikneme na options a zaskrtneme 'Master Boot Record'
Dame aplikovat a stlacime Partition
Pockame kym sa vsetko dokonci a zavrieme okno.
4.Vyskoci okno s instalaciou ale este nedame Install
dame customize potom Restore Defaults a vyberieme si :
x86patches -> kernel, add voodoo 9.7.0 only
drivers->system-> sata-ide -> intel sata/ide
ps2-> voodoo ps2
Install.
A cakeme dlho
5.Po dokonceni sa nam to restartuje nabootuje to a mi stlacime lubovolnu
klavesku okrem ENTER
napiseme -v busratio=10 cpus=1 a ENTER

Na vmware 6.5 to nefunguje
Parametre : OS=freebsd
CPU= 1
RAM= 1G
Siet= Bridge
LSI logic adapter
New disk IDE 16 GB
2.Nabootujeme stalcime F8
Napiseme -v busratio=10 to 10 je nasobic procesora zistime cez cpu-z
3.Spusti sa instalacia
Spustime disk Ulity vytvorime particiu
Partition 1 a nazov Format: Mac OS extended (journaled)'
Klikneme na options a zaskrtneme 'Master Boot Record'
Dame aplikovat a stlacime Partition
Pockame kym sa vsetko dokonci a zavrieme okno.
4.Vyskoci okno s instalaciou ale este nedame Install
dame customize potom Restore Defaults a vyberieme si :
x86patches -> kernel, add voodoo 9.7.0 only
drivers->system-> sata-ide -> intel sata/ide
ps2-> voodoo ps2
Install.
A cakeme dlho
5.Po dokonceni sa nam to restartuje nabootuje to a mi stlacime lubovolnu
klavesku okrem ENTER
napiseme -v busratio=10 cpus=1 a ENTER
Na vmware 6.5 to nefunguje
OK, skusim..aj ked som si neni isty lebo na strankach Hackintosh.org pisu ze mam dat FreeBSD 64bit a dvojjadrovy procesor
peter68 napísal:OK, skusim..aj ked som si neni isty lebo na strankach Hackintosh.org pisu ze mam dat FreeBSD 64bit a dvojjadrovy procesor
no na kazdom fore mas napisane nieco ine,,,mne toto funguje bez problemov
aku mas distribuciu? ja mam IATKOS v7 ..to je myslim upraveny Leopard
//autoeditácia príspevku (14 Feb 2010, 15:07)
uz to ide...diky moc..akurat mam problemy s drivermi lebo mi nejde ani mys ani klavesnica(mam ntb) ale idem to skusat
uz to ide...diky moc..akurat mam problemy s drivermi lebo mi nejde ani mys ani klavesnica(mam ntb) ale idem to skusat
Mam Iatkos v7 musis pred instalaciou navolit drivery ako som ti uz napisal v navodepeter68 napísal:aku mas distribuciu? ja mam IATKOS v7 ..to je myslim upraveny Leopard
jj, ved jasne...uz to instalujem tak tretikrat lebo najskor mi nesla klavesnica ani touchpad ked som zvoli PS2vodoo driver...pm som skusil ps2 voodoo with trackpad, ptm mi uz isla klavesnica aj touchpad ale mys bola invetovana...tak idem skusit este ps2 apple ovladace...
ale okrem toho vsetko ide v pohode...
ozaj este jedna blba otazka...na 32bit procesore Intel Celeron 2,4GHz(jednojadro) to asi nepojde co?
ale okrem toho vsetko ide v pohode...
ozaj este jedna blba otazka...na 32bit procesore Intel Celeron 2,4GHz(jednojadro) to asi nepojde co?
Tazko povedat pojde ale ako tak to uz neviem 
zdravim ja som sa pokusal nainstalovat MACa cez VMware 7.0.0 na Windows 7 ale ked nabootuje .iso stale mi ukazuje toto
http://www.gmage.sk/images/unregistered/Bez názvu_acb5d1120b.png
a nic sa nestane ani ked stlacim F5 a nefunguje mi pri bootovani ani F8...vedeli by ste pomoct?
dik
http://www.gmage.sk/images/unregistered/Bez názvu_acb5d1120b.png
a nic sa nestane ani ked stlacim F5 a nefunguje mi pri bootovani ani F8...vedeli by ste pomoct?
dik