Zamknute kluce vo felicii
Zamknute kluce vo felicii
Mam hore spomenuti problem nahradny kluc neviem najst neviete niekto daky sposob ako otvorit otvorit auto
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zamknute kluce vo felicii
Vyháčkovať ako starú embéčku alebo si pozri ceny náhradných dielov a rozbi najlacnejšie sklo, nie najmenšie 
-
RATZINGER666
Darca
vyhakovat ( teraz mozes zavidiet nam s bezramovymi oknami
) alebo rozbit sklicko pri c-stlpiku, blickami sa da cez to dosiahnut az na cumplik zadnych dveri...
btw, dostanes sa do motoroveho priestoru?
// ako spravne poukazal kibo - je to to najlacnejsie, da sa zo srotoviska zohnat za 20sk a vymenis si ho aj sam...
btw, dostanes sa do motoroveho priestoru?
// ako spravne poukazal kibo - je to to najlacnejsie, da sa zo srotoviska zohnat za 20sk a vymenis si ho aj sam...
to mas autozamykanie ci ako sa ti to podarilo? tiez mam feldu, tak by som sa tomu rad vyhol 
-
RATZINGER666
Darca
kybelvody... mozno zamkol, kluce nechal dnu a zabuchol... resp. ich nechal nadrbany v kufri pri zamknutom aute a kufor zavrel - na to som ja odbornik 
-
Grim
Darca
...dá sa to aj so špagátom...ale to závisí od toho, aké máš tie cuplíky na dverách...či sa tam ten špagát dá zachytiť...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
drtiva vacsina felicii mala mechanicke okna - otazka maju nejaku poistku proti stiahnutiu zvonku ? to by mohlo byt na skill menej narocne ako "háčkovanie"
... (( takto sa dala otvorit kamaratova hundretzwanzig
))
-
Clean_Up
Professional
Normálne vyháčkuj, ako eMBu.
Nič nerozbíjaj, pre začiatok.
RATZINGER666 > Jedinú možnosť som mal obdivovať bezrámové okná na Passavcovi CC a neviem nejako sa mi to nepozdávalo velmi. Možno som to obdivoval len na blbom aute, neviem.
RATZINGER666 > Jedinú možnosť som mal obdivovať bezrámové okná na Passavcovi CC a neviem nejako sa mi to nepozdávalo velmi. Možno som to obdivoval len na blbom aute, neviem.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
bezramove su nahodou ÜberCool
sice ako bonus na starsich autach, ktore mavaju tesnenia na styri číče zatekaju, a fuci cez ne coz teda na komforte neprida, ale who cares ? ... este sa tam aj lahsie pchaju predmety ked chces otvorit svoje kluce
... inak vzdy sa bojim na aute s bezramovymi oknami, ze s tym moc majznem a sklo sa rozbije .. preto zvycajne dvere zatvorim spravne az na druhy raz
...
-
RATZINGER666
Darca
clean: pridi ich obdivovat na mojom 
inak btw, je to pekna kktina cele bezramove okna, furt tade do pi*e fuci, ked je zima tak sa nakkt zatvaraju dvere... a nedaj boh ak mas kabrio, tak sa to este nasobi...
// nord: prosim ta, co tu moralizujes, vecne mi s tymi dverami tak je*nes, ze sa mi az panenky pretacaju
inak btw, je to pekna kktina cele bezramove okna, furt tade do pi*e fuci, ked je zima tak sa nakkt zatvaraju dvere... a nedaj boh ak mas kabrio, tak sa to este nasobi...
// nord: prosim ta, co tu moralizujes, vecne mi s tymi dverami tak je*nes, ze sa mi az panenky pretacaju
-
Clean_Up
Professional
RATZINGER666 napísal:// nord: prosim ta, co tu moralizujes, vecne mi s tymi dverami tak je*nes, ze sa mi az panenky pretacaju
Vyzerá to pekne, ale ja tomu moc neverím.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
samozrejme zas nepoviem ze to obcas (ano vazeni tipujuci, spravne hadate, ze vtedy ked som naliaty
) neprezeniem
.. proste nie vzdy je odhad sily idealny

-
RATZINGER666
Darca
ja mam najradsej tych ludi, co to zatvaraju tak, ze s tym slahnu jak na tatrovke a popritom to nedrzia za dvere v okoli klucky, ale priamo za sklo... ja neviem, co ich to vsetkych napada, ja osobne som to raz skusal, aby som sa vedel vzit do ich koze a normalne som sa bal, ze to sklo zlomim...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ja sa zas bojim kluciek, tak bezramovky zo zasady zatvaram vpredu za zrkadlo a vzadu kopackou

-
RATZINGER666
Darca
nord: ... toto mi pripomen, ked budes najblizsie nastupovat do mojho auta 
... ale ked sme pri tych zadnych dverach, napada ma dalsia bohova vyhoda, ked zatvaras zadne dvere, tak sa okna pomaly ale iste otvaraju, takze ich musim furt zatvarat... minule som na to zabudol a vznikla krasna spara akurat na prst
... ale ked sme pri tych zadnych dverach, napada ma dalsia bohova vyhoda, ked zatvaras zadne dvere, tak sa okna pomaly ale iste otvaraju, takze ich musim furt zatvarat... minule som na to zabudol a vznikla krasna spara akurat na prst
-
Clean_Up
Professional
To ja zvyčajne keď niekoho veziem prvý krát, keď dotyčný vystupuje, drbne s dverami, že mám pocit, že som došiel o okno.

Známemu drbli so zadnými dverami tak, že sa mu zlomil ten jazdec na okne a celé okno spadlo v sekunde do dverí.
Ešte dobre, že sa nerozbilo. 
Známemu drbli so zadnými dverami tak, že sa mu zlomil ten jazdec na okne a celé okno spadlo v sekunde do dverí.
-
Shrekzv
Star
Clean_Up ako to chces vyhackovat ako skodovku?....somvelmi zvedavy na technicke riesenie problemu..rad sa priucim lebo mam aj skodovku aj feldu...viem ako oboje funguju..a cez ten skvely plast na zamku vo felde spravis fakt velmi vela a co sa tyka tiahla tak felda sa neodomyka kluckou.....skoda ze sa tu popri gume okna neda prepchat hrubsi drot...na konci trochu ohnuty...koniec storu zachytis o stopel..ohybom sa opries o okno a otvoris ako nic...opel astra nvma ky rok vyroby....okno nedotiahnute uplne dovrchu pomaha