chyba pri inštalovaní KOTOR 2
-
mamo4ever
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
chyba pri inštalovaní KOTOR 2
zdravím, vždy keď idem inštalovať túto hru tak mi vyhodí pri spúšťaní setup.exe chybu... môže to mať niečo spoločné s tým, že mám sp3 ? dá sa nejako odinštalovať sp3, bez toho aby som musel preinštalovať celý systém ? ... prikladám chyby ktoré mi pri zapínani vyhodí...
- Prílohy
-
- prvé okno
- bla.JPG (26.23 KiB) 159 zobrazení
-
- po kliknutí OK na prvom okne
- bla2.JPG (28.7 KiB) 159 zobrazení
Re: chyba pri inštalovaní KOTOR 2
K tomu druhemu oknu si skus precitat toto. http://support.microsoft.com/kb/307817
To prve netusim co je, je mozne ze ked spravis to co je v navode, tak to pojde. Vyskusaj to
To prve netusim co je, je mozne ze ked spravis to co je v navode, tak to pojde. Vyskusaj to
-
mamo4ever
Light Star
dik hned sa idem do toho pustiť ... 
//autoeditácia príspevku (14 Feb 2010, 1:36)
a je tu dalsi problém, keďže nemám MO balíček v pc tak mi ten súbor mosearch.exe vôbec neukazuje...
//autoeditácia príspevku (14 Feb 2010, 13:33)
opäť sa opýtam, dá sa downgradenúť z XP SP3 na XP SP2, bez toho aby som preinštalovával celý systém ?
//autoeditácia príspevku (14 Feb 2010, 1:36)
a je tu dalsi problém, keďže nemám MO balíček v pc tak mi ten súbor mosearch.exe vôbec neukazuje...
//autoeditácia príspevku (14 Feb 2010, 13:33)
opäť sa opýtam, dá sa downgradenúť z XP SP3 na XP SP2, bez toho aby som preinštalovával celý systém ?
Ak si dodatočne inštaloval SP3, tak ho proste len odinštaluješ preč ako každý iný program.
-
mamo4ever
Light Star
no už mám SP2 naspäť a stále tá chyba... no nič asi mi nie je súdena táto hra