Problem s hramy
Problem s hramy
Neviem preco ale nejdu mi hry..od kedy som nainstaloval XP sp3..nejde mi par hier..napriklad saw, rogiu warion atd...vzdy to napise nieco s kompatibilitov a treba to reinstal..no to nepomaha..ovladace mam najnovsie..neviete kde moze byt problem? na win 7 som hraval bezproblemovo..pocitac mam taky ze mozem hrat zatial hocico takze v tom problem nemoze byt..
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem s hramy
Ak mas pocitac taky, ze mozes hrac hocico, tak preco tam nedas Vistu alebo 7 uz len z dovodu DirectX 10 a 11??? Preco si sa rozhodol pre navrat ku DX9 a WinXP???
A bez toho, aby si dal presny popis hardware tvojho pocitaca a uviedol presnu chybu, tak poradit nejde.
A bez toho, aby si dal presny popis hardware tvojho pocitaca a uviedol presnu chybu, tak poradit nejde.
Mas aktualizovany windows? Zda sa mi, ze do XPcka bolo treba instalovat Windows Installer 3.0 a NET Framework rucne. Mozno to nejde za to. Este dopis ten komp.
-
vikko78
Medium Professional
poprípade sem hoď screen tej chybovej hlášky...
core duo 6000+
2gb ram
ge force 8600 gb s 512 mb
navrat preto lebo som z hier nemal taky pozitok pre nedostatok ramky..proste xp mi lepsie taha hry ako win 7..xp som stiahol take nejake ze aktualizacie do januara so sp3 a slovencinou k tomu...ale niektore hry pusti..priklad..superbike 09 ide..saw nejde...carbon ide...saboteur ide..volverine ide...ale rogie warion nejde..tak nechapem..niektore idu niektore nie..
2gb ram
ge force 8600 gb s 512 mb
navrat preto lebo som z hier nemal taky pozitok pre nedostatok ramky..proste xp mi lepsie taha hry ako win 7..xp som stiahol take nejake ze aktualizacie do januara so sp3 a slovencinou k tomu...ale niektore hry pusti..priklad..superbike 09 ide..saw nejde...carbon ide...saboteur ide..volverine ide...ale rogie warion nejde..tak nechapem..niektore idu niektore nie..
-
Gadelat
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
core duo 6000+ neexistuje
-
vikko78
Medium Professional
myslel amd x2 dual core 6000+, 3,1GHz, ale to nič nemení na tom, že mu nejdú hry (niektoré). nenainstaloval si si náhodou xp sp3 64 bit?
2 jadrovy pc ....6000+ teda..3,10 *2Gadelat napísal:core duo 6000+ neexistuje
//autoeditácia príspevku (14 Feb 2010, 22:07)
sak ale COD MW 2 tu ide a nejake SAW nie?:D inac kde to na xp zistim..? ale myslim ze mam 32 bit...mozno len nieco treba doinstalovat...nejaky ovladac ku grafe..ja neviem..tazko prist na to kde to viaznevikko78 napísal:myslel amd x2 dual core 6000+, 3,1GHz, ale to nič nemení na tom, že mu nejdú hry (niektoré). nenainstaloval si si náhodou xp sp3 64 bit?
mam 32 bitove xp