Steam - akcie
Re: Steam - akcie
pekna akcia, rozmyslam ze Empire zoberem, aj ked krabica za 15L tiez laka 
Trine: 75% zlava 19,99 EUR -> 5 EUR plati do piatku. Zvazujem ci to kupit alebo nie, oplati sa ? Skusali ste to uz niekto ?
-
lekoklatik
VIP
Trine je nuda. Zabavka tak mozno na 2dni....
No nuda to neni urcite ale kratke to je, to mas pravdu.
-
the batman
Amateur
Ja som si Trine kupil, stiahol cestinu a je to dobre, sice taka mala oddychovka pre mna, kedze hram teraz bioshock, ale urcite dobra kupa.
-
webmasterr
Medium Professional
Akcia na S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat,
ak vlastnite niektoru z predchadzajúcich časti (Clear Sky alebo Shadow of Chernobyl) mozete mat Call of pripyat za 9.99€
inak je cena 19.99€
ak vlastnite niektoru z predchadzajúcich časti (Clear Sky alebo Shadow of Chernobyl) mozete mat Call of pripyat za 9.99€
inak je cena 19.99€
Rusky tier ma cenu 10 USD bez loyality promo. Odporucam si to nechat giftovat od nejakeho Rusa 
napriklad od ? 
Ludia vo Friends liste napriklad. Ked tam ziadnych Rusov nemas, tak si nepomozes.
nepridavam si do friend listu vsetkych ludi ktorych stretnem na serveroch ... a myslim ze vacsina takisto
Tak potom musis nakupovat za drahe ceny. Ja som takto stretol vsetkych ludi, ktory mi teraz giftuju hry 
-
hudkinson
Expert
- Kontaktovať používateľa:
az do jedneho pekneho dna ked ti valve zablokuje acc...
https://support.steampowered.com/kb_art ... -WFZC-5519
Payment Fraud
Any fraudulent credit card use, credit card chargebacks, or Paypal chargebacks (regardless of when the transaction occurred).
Redeeming Fraudulent Gifts
Never accept a gift from an unknown user. Any accounts tied to a redeemed gift from a fraudulent source may be disabled.
https://support.steampowered.com/kb_art ... -WFZC-5519
Payment Fraud
Any fraudulent credit card use, credit card chargebacks, or Paypal chargebacks (regardless of when the transaction occurred).
Redeeming Fraudulent Gifts
Never accept a gift from an unknown user. Any accounts tied to a redeemed gift from a fraudulent source may be disabled.
Ak prijmes Gift od niekoho kto ho kupil za kradnute prachy ktore je mozne vratit skutocnemu majitelovy (refund na paypal napr. ak niekto platil hry z ukradnuteho paypal uctu alebo kreditky) tak gift bude revoked z tvojho uctu. Uz som sa stym stretol.
Ludia vo friends liste nie su unknown user
A urcite neplatia kradnutymi kreditkami... Zasa ste nepochopili princip, ale vsak nevadi, kludne si platte predrazne EU Tier ceny.
Ved uvidis ked ti Valve odobere proste hru zo Steam uctu
a ty sa budes cudovat preco co ako a kde 
Potom som zvedavy komu napises.
Potom som zvedavy komu napises.
Dedomil take nieco sa nikdy nestane, takze sa tym netrap.
nechapem ale ako im potom platis za tie hry? tipujem, ze ti ich negiftnu len pre tvoje pekne oci. prevod na zahranicny bankovy ucet tiez nieco stoji.icefiresr napísal:Tak potom musis nakupovat za drahe ceny. Ja som takto stretol vsetkych ludi, ktory mi teraz giftuju hry
turtlak69: staci im to poslat cez paypal
Nikdy? No nehovor. Gifty nemam velmi rad. Valve ti moze odobrat hru z uctu pri akomkolvek podozreni. Napr. nedavno odoberali ludom z uctov CoD:MW2 co bol legalne kupeny na g2play (nieje to gift priklad to nevadi). Islo oto ze tie kluce co predavaju niesu akceptovatelne pre world ale len pre urcitu cast krajin. Vacsinou hra bola odobrana ludom co boli z US. To ze ty si zanu zaplatil a kolko Valve nezaujima. Samozrejme ak to bude dotycny clovek platit priamo na Steame svojou kartou tak prosim inac neznamim ludom nedoverujem ohladom tychto veci.
cez PP sa da posielat aj len tak na bankovy ucet? skus byt konkretnejsi. som z toh otrosku mimo... takato informacia by sa mohla hodit asi aj ostatnym (dufam).Toy M@ch!n3 napísal:turtlak69: staci im to poslat cez paypal