Piste ponuky.
Rozhodnem sa pre najlepsiu ponuku. Pls posielajte aj foto, najlepsie so zarukou.
Len osobka v BA, PP, KK, dobierka LEN on uzivatelov z Whitelistu.
hakker dik za ponuku, ale je to telefon pre mamu, takze by to malo byt nieco jednoduchsie
malyivko dik za ponuku, evidujem ju, cakam este na dalsie ponuky
ak hladaš niečo jednoduchšie tak tento samsung je vyhodny,je to vyklapačka do boku, velke tlačitka ,atd proste taka hračka pre ženy,jediny problem vidim v tom že nema moc velky display.. fungufuje to skor ako mp3 prehravač,kedže to ma 1gb vnutornu pamať a po zaklapnuti sa hned spusti prehravač na hudbu..okej ked tak ozvi sa SSkou lebo nebudem to tu mať čas čitať asi
no v stave je takom ze je osuchany ale plne funkcny, plus ma na boku ulomeny kusok plastu ale to je cisto esteticke...bol brany z T-debilu ale odblokovany v nejakom mobilshope...teraz som tam nahral uplne najnovsi software...vecer dam foto...ved popripade ak si teraz v BA tak mozme dat stretko a pozries si ho a poriesime nejak cenu...
farba je strieborna a je plne novy ako pisem zajtra idem do ba tak ak stihnes dnes odpisat a dat mi cislo tak som ochotny ho vziat zosebou a ten blok na t-mobile je mozny asi na 90% neviem neskusal som ...