Windows Mobile vs Symbian

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Sapo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Windows Mobile vs Symbian

Príspevok od používateľa Sapo »

Zdravim, neviem sa rozhodnut ktory telefon mam vziat a preto sa s mojim problemom obraciam na vas. Rozhodujem sa medzi:
Asus P320 - Windows Mobile
Nokia E52 - Symbian

Ja viem, su to uplne rozdielne telefony. Len neviem ci mam ist do Windowsu alebo do Symbianu. Momentalne mam Symbian a uz ma trosku nudi. Takze otazka: Je Windows Mobile lepsi ako Symbian? co myslite?
poi
Medium Star
Medium Star

Re: Windows Mobile vs Symbian

Príspevok od používateľa poi »

Zober si Nokiu :) Osobná rada :) Asus P320 mam a stale instalujem nový Firmware nech to nepada
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

WM je lepší ako Symbian. Musíš ale počítať s tým, že to nie je systém ktorý je pre neskúseného užívatela, prípadne niekoho kto tomu nerozumie. Pokiaľ sa s tým ale rád pohráš, tak to bude pre teba ideálne.
Vidím tiež, že rozmýšlaš nad Ečkovými Nokiami takže zrejme skôr práca ako videá a hry ---> WM.
Sapo
Addict
Addict

Aj ja som skor za tu Nokiu. Ale paci sa mi aj ten WM, ale ked pocujem ze to pada tak sa na to radsej vykaslem. Myslim ze WM mi nebude robit problemy. Ja som sa strasne obaval symbianu, ale nakoniec som sa na nom naucil robit behom doch dnoch :) Myslim ze to iste bude aj s WM. Takze keby nieco zoberem, tak zrejme tu Nokiu.
poi
Medium Star
Medium Star

Sapo napísal:Aj ja som skor za tu Nokiu. Ale paci sa mi aj ten WM, ale ked pocujem ze to pada tak sa na to radsej vykaslem. Myslim ze WM mi nebude robit problemy. Ja som sa strasne obaval symbianu, ale nakoniec som sa na nom naucil robit behom doch dnoch :) Myslim ze to iste bude aj s WM. Takze keby nieco zoberem, tak zrejme tu Nokiu.
Ono nie ze pada ale proste casom ho treba restartovavat aby neblobol. Blbne aj hlvne kvoli slabsiemu procesoru napriklad. Ono je to hlavne managersky telefon, tak som zan vyhodil 200 euro aj s 8 gigovou kartou a teraz mi lezi na stole ale uz tam mam najnovsi firmware tak uvidim ci bude a ako bude fungovat. Ale rozhodne kebyze si mam vybrat este raz teraz beriem tu nokiu alebo nejaku dotykovu nokiu :-)
Popripade skus trosku nasetrit na nejake PDA s rychlejsim procesoorm :)

Ale teraz si pozeram tu nokiu a tiez to nieje najlepsia volba, pretoze nema napriklad dotykové ovladanie :) co takto nejaku NOKIU 5800 ?
Sapo
Addict
Addict

5800XM sa mi vzhladovo nepaci, a dotykovy Symbian by som nechcel. (keby to ma dotykovy WM tak porozmyslam). Inak zacinam rozmyslat aj na d Samsungom Omnia
poi
Medium Star
Medium Star

Sapo
Addict
Addict

Preco nie Samsung? Akurat uvazujem nad Samsung Omnia vs Nokia 5800
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

vobec nič nepadá on to zle vysvetlil. Na takmer každom PDA s 64 mb ram a rom treba robiť občas reset... a najnovši firm rsp. systém je na to že vždy ten novší so sebou prináša oveľa viac ram pre používatela.(priklad = kupiš si PDA nove prvy krat ho nakopneš ma pamat 64 ram ale uživatelovi je pristupnych nejakych 24... a ked pustiš viac appz tak ti jednoducho nestiha. novy soft - pristupnych 38 mb už je to o čosi lepšie...chapeš? všetky udaje su samozrejme vymyslene :) )
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

Nokiu 5800 ti možem len odporúčiť mal som ju zhruba týždeň a bol som maximálne spokojný nemrzol, nesekal ani nič podobné, kopec dostupných aplikácií, a vždy som mal aspoň 40-50MB dostupnej RAM .
Sapo
Addict
Addict

Mne sa strasne paci Samsung Omnia. Ale pojde asi do osvedcenej Nokie. Spoluziak ju ma, tak si ju pozicam a uvidim
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

Myslím, že budeš spokojný, a keď rád počúvaš music tak neni o čom rozmýšľať :wink:
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Taka otazka pomimo, nerozmyslal nad HTC? Maju tiez podporu WM alebo Android. Ak by si mal nejake otazky, tak vlastnim HTC Hero s Androidom. Kludne napis na icq/skype :)
Space5800
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Space5800 »

Tak ja mám N5800 so symbianom a pred tým N6120c tiež so symbianom a spokojnosť :)
originali
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa originali »

ja mam symbian a spokojny som!
Sapo
Addict
Addict

Viete co, kaslem sa na to. Necham si moju Nokiu N82. Dneska som sa hral s Nokiu 5800XM. Absolutne sa mi to nepaci, to dotykove ovladanie nic moc, cely mobil je zacapkany od prstov a nie je tam asi nic nove oproti mojej N82.
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ja kebyze mam N82, tak by som tiez nemenil. Bol to velmi, velmi vydareny telefon + ten xenonovy blesk je najuzitocnejsia vec pri foteni, lebo priznajme si, ze vacsina mobilom ma v tme vacsinou len machule a nie fotky. Nemen! :) Ja by som s nou kludne vydrzal este aj rok a potom nieco kupil :)
Sapo
Addict
Addict

Ved prave, ten fotak je skvely na to ze to je mobil. Ja som ho chcel predat hlavne koli tomu, ze tam nevydrzi dlho bateria. Vypol som accelero meter, znizil som kontrast dufam ze to pomoze aspon trochu.
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Tak ked hovoris, ze problem je baterka, tak by som kupil novu, mozno nejaku silnejsiu, ked ti tam zapadne. Neviem aka tam ide. Treba popozerat. Urcite ho nepredavaj :) Kebyze mi povies o nieco skor tak by som bol ochotny ti za nu dat mozno o nieco viac ako ostatni, lebo viem aky to je telefon. Ale bohuzial som si kupil HTC Hero za velmi dobru cenu. Skoda no :)
Sapo
Addict
Addict

Praveze aj baterku som kupoval novu. Stala ma asi 2 eura s ebayu :D Vyzera presne ako original (ale bude to zrejme dokonala napodobenina) a baterie s vyssou kapacitou nechcem. Pocul som, ze velmi rychlo klesa kapacita bateria a silnejsia original uz nie je a chinu nechcem :) Mimochodom, ta stara vydrzi rovnako ako nova obydve su 1050mAh.
Napísať odpoveď