LCD TV LG vs. SAMSUNG

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

LCD TV LG vs. SAMSUNG

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

Idem kupit TV k PS3 na hranie hier ... našiel som dva ktoré by mi ako tak vyhovovali , zaujíma ma či máte so značkami nejaké skúsenosti resp. ktorý by bol lepší a prečo ... vdaka

http://www.bestcena.sk/samsung-le32b350 ... -1153.html

http://www.bestcena.sk/lg-32lh2000-lcd- ... p-434.html
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: LCD TV LG vs. SAMSUNG

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Ani jeden. Medzi cenovo dostupnymi monitormi su LG a Samsung špička, no medzi TV je to len priemer.

http://www.bestcena.sk/sharp-lc32sh7e-l ... -2718.html
alebo trochu drahšie
http://www.bestcena.sk/toshiba-32av635- ... p-430.html
http://www.bestcena.sk/philips-32pfl540 ... p-725.html
Všetko lepšie ako LG, či Samsung.
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

Mne sa vidí obraz krajší na Samsungu b450 ako na spomínanom Sharpe. (350-tku neberiem za možnosť - to je vrak - nič nemá)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Sice s tebou suhlasim, ale nemôžeš porovnavať ten Sharp so Samom B450. To je vyššia kategoria. Každopadne, v tej cene ma najlepši obraz (subjektivne, a aj podľa recenzii) ma ten Philips (lepši aj ako B450), najprirodzenejšie farby, subjektivne najlepši kontrast, dobra čierna. Toshiba zas lepšiu čiernu a lepšie zvlada malo kvalitny signal (aj keď v tomto pripade je to irelevantne). Potom je ešte dobry Panasonic L32C10: http://www.bestcena.sk/panasonic-txl32c ... p-717.html. Ten ma zas najlepšie pozorovacie uhly a subjektivne najlepšiu čiernu.
eldorado08

Príspevok od používateľa eldorado08 »

Tiež si myslím, že Philips je lepší. U mňa subjektívne C10 má bledšiu čiernu a celkovo tmaší obraz ako 5404H a B450, ale najlepšie pozorovacie uhly. Ale Panasonic už by mohol zmeniť to zastarelé menu, nepáči sa mi veľmi, LG a Samsung majú krajšie menu /subjektívne/.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

no tak to menu u panasonicov je strasne, a este jedna blba vlastnost panasonicov , ze maju problemy so slabym signalom. Mame doma 2 tv od panasonicu a zatial hodnotime velmi dobre... :)
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

Nj, ten signál môže byť problém.

to Ryan: Ja viem, že je B450 vyšší model ako ten Sharp. Ale bavíme sa o rozdiely cca 30 eur, čo je zanedbateľná suma pri investícii na dosť dlhý čas. (Ten Sharp bol podľa Eisi lcd roka s najlepším pomerom cena/výkon - v nižších modeloch - cena cca 330 eur)
Ryan Giggs
VIP
VIP

V poriadku. Ale za priplatok 30 € už su aj lepšie možnosti. Napr. spominany Philips. V tej cene asi najlepšia možnosť.
TinoArts
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa TinoArts »

Nepopieram, že Phillips je lepší ako tvoje uvedené 2 modely, no ja mám skúsenosti s LG , a nebol žiadny problém, nejak si na to ale nepotrpím. :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Nikto tu ani netvrdi, že s LG či Samsungom či inou značkou je problem. Iba vravim, že Philips ponuka za podobnu cenu lepši obraz. To je všetko.
rudlus
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rudlus »

ja si osobne myslim ze naj by bolo asi lg....priskusenostiach v obchode kde som pracoval...najhorsie na tom boli panasonici...vadila im kazda kravina v signali a vsobecne malo selektivny a citlivy tuner...tak isto aj Sony...a to su tie najdrahsie....potom Philips...kvalita sa uz da...ale len pri full hd...inak slabe ako sony...a potom je dvojka samsung a lg...kvalitativne to zavisi od modelu...ale citlivostou a kvalitou su na najvyssej urovni a myslim ze to lg vyhra len vdaka cene...samozrejme ako sa vydari ten dany model..xiixxi..mylsim poruchovost a tak...ale ak sa nieco na nich pokazi tak sa to pokazi max.do mesiaca inak nic.

a este jedna pripomienka...davajte si pozor u predajcom na com maju napojene tv...je rozdiel pozerat na signal z ps3 alebo blueray prehravaca a na signal z anteny ...na 100 percentnom signali su vsetky obrazy krasne....a clovek najde rozdieli len ked dlhsie pozera...samozrejme vravim o cistom signale bez dalsich dig.uprav...najlepsie sa pozna kvalita na slabom signale....to vam doporucujem vidiet...az tam sa ukaze skutocna kvalita tv...ked predajca chce predat spravi aj z tesly lepsi tv ako samsung ci ine...a hlavne kupujte podla kvality a typu vaseho prijimaneho signalu...z duse som nenavidel ludi co prisli ze chcu len full hd...a nic ine ..ze ich nemam presviedcat na ine...a nakoniec z neho vyslo ze ma doma obycajnu antenu a stavalo sa aj ze sa potom prisli stazovat ze co to je za cerep ked je to take drahe...ale ludia su niekedy fakt tupy...
Ryan Giggs
VIP
VIP

Nie všetky modely tej istej značky maju rovnaky tuner. Takže sa neda povedať jednoznačne, že Sony ma taky a taky tuner a Lg zase hentaky. Zavisi to od konkretneho modelu.
Navyše on to chce ako monitor k PS3, takže nejaky tuner mu môže byť ukradnuty.
Tino-artS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Tino-artS »

Ryan Giggs napísal: Navyše on to chce ako monitor k PS3, takže nejaky tuner mu môže byť ukradnuty.
Tak tak, tu rozhoduje už asi len rozlíšenie, svietivosť, kontrast, farby, etc. etc.,... :)
Napísať odpoveď