Dokument o našich vojakoch.

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
skener
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Dokument o našich vojakoch.

Príspevok od používateľa skener »

Asi možno tak týždeň max 10 dni si myslím že tomu môže byť dávali pravdepodobne na ČT ale nieje vylúčená aj iná televízia taký dokument podla mňa to nemalo viac ako hodinu a rozprávali tam naši veteráni ešte za Československa o druhej svetovej vojne ako boli v našej jednotke ktorá sa chcela pridať k obrane francúzska ale že sa nemali potom ku komu lebo Francúzi len utekali tak naši bojovali sami a ustupovali ako posledný

A že potom keď kapitulovalo Francúzsko tak naši niektorý išli domov a druhý sa snažili dostať do Anglicka kde bolo nakoniec 4000 našich vojakov a že ďalší sa chceli pridať k Rusom ale Rusi si mysleli ze sme spioni a tak nas pozatvarali do gulagov a ako tam bolo a atď no celkom sa mi to páčilo neviete náhodou niekto ako sa to volalo alebo na čom to bežalo určite to nieje viac ako dva týždne čo to bolo a isto nie menej ako 3 dni strasne rad by som vedel kde to bolo alebo ako sa to volalo našiel si to niekde alebo tak

Mozno niekto z vas vie co ja viem ze take dokumenty bývajú raz za týždeň alebo tak na nejakej tv a ze tam to bolo diky moc dopredu za snahu urcite dostane odomna karmu.
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Dokument o našich vojakoch.

Príspevok od používateľa peterxxx »

Prehladal som program CT 1 aj 2 dva tyzdne dozadu ale na nic take som tam nenarazil.Mozno som to prehliadol ale nezda sa mi to.Nevies o kolkej hodine to bolo prilizne???Este by mohli mat neico v archive.
skener
Medium Star
Medium Star

No rozmýšľam akurát nad tým ale som si takmer istý že to nebolo neskor ako osem hodín večer a isto to nebolo skor ako o siedmej ráno teraz som si už nie istý či som to pozeral niekedy doobeda ked som vstal a pustil telku alebo niekedy poobede ked som trávil obed na gauči.

Ale som si takmer istý tak na 99,5% ze to bolo skor ako som siel do Ostravy a to bolo 8smeho myslim si ze to bolo niekedy v tých 10tich dňoch od 30 teho do siedmeho vrátane kedy som bol doma.

Este ten jazyk stale sa snazim spomenut s ci to bolo po česky elebo po slovensky ale teraz som si takemr istý že tam použili slovo Francie a mír takže to bolo po česky tiež na 99,5 percenta.

Takže viem približnú dobu kedy to asi bolo a jazyk aj ked ten jazyk je neistý lebo aj na našom programe to mohlo byť po česky.

kur*a take dobre to bolo toľko veci som sa dozvedel čo som nevedel a ma potešilo že to bolo o nas aj ked aj o cechoch a nemozem is na dalsie podrobnosti spomenut.
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Myslim , ze to mam.Francie s ozvenou domova -Vzájemná historická souvztažnost míst, událostí i osobností mezi Francií a Čechami od středověku do 20. století.Jeto 16 dielny cyklus.
skener
Medium Star
Medium Star

A dá sa to niekde nájsť že stiahnuť alebo aspoň pozrieť nikde na internete alebo tak ?

O to česko mi ani tak nejde aj keď možno by som si to pozrel ale za Československa to sme boli aj mi a preto ma to zaujalo.
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Nasiel som to na ich stranke
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... ou-domova/

//autoeditácia príspevku (16 Feb 2010, 19:25)
Je to ono ??
Napísať odpoveď