Fotografia - novinky, technika, diskusia
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
Re: Fotite?
mateq: parada
ešte vyrovnať tú prepadajúcu sa podlahu a oblúkový plafón 
a nalavo v tieni vyzerá tá stena ako špinavá
a nalavo v tieni vyzerá tá stena ako špinavá
preco chcete mat furt perfektne dokonale rovne fotky.. ved ta sudkovitost sa pri zlozeni tolkych fotiek prejavi :p "skoro" ako fisheye.. a to nie je spinave
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
jackb: to makro je fajn
škoda že polka chumačov je rozostrena
-
DeJF
Addict
Asi som divný ale vôbec sa mi to nepáči
-
adox
Light Professional
Ved ani mne sa nezdá nejaká velmi zaujímavá
ocakavam kritiku - len si nechajte ze to je tmave - o tom viem, je to tak naschval... chcem vediet ake pocity to vo vas vyvolava a co sa vam na tom paci/nepaci
z bloku "testujeme novy objektiv"
// ano a uplink da prec vsetko co som tam naschval a pracne pridaval.... tmavost,zrno, este aj vinetaciu stiahol
z bloku "testujeme novy objektiv"
// ano a uplink da prec vsetko co som tam naschval a pracne pridaval.... tmavost,zrno, este aj vinetaciu stiahol
-
chlapec10
Addict
pocity - tmaveMaki napísal:ocakavam kritiku - len si nechajte ze to je tmave - o tom viem, je to tak naschval... chcem vediet ake pocity to vo vas vyvolava a co sa vam na tom paci/nepaci
nepaci - tmave
Pre buducnost, ked uz dosiahnut efekta a nechat ju tmavu, by som mozno len prisvetlil text na krytke, aby nieco z nej ziarilo
sorry za odflaknutu pracu, v rychlosti som to zosvetlil
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
uplinkove je dobre. aj ja uz chcem ist testovat nejaky novy objektiv...
kd mam byt silne kritickuy tak ti udelujem 0/10 kedze ako sa pozeram, tak sa pozeram, podstatau nevidim nikde.Maki napísal:ocakavam kritiku - len si nechajte ze to je tmave - o tom viem, je to tak naschval... chcem vediet ake pocity to vo vas vyvolava a co sa vam na tom paci/nepaci
z bloku "testujeme novy objektiv"![]()
//autoeditácia príspevku (12 Feb 2010, 13:54)
kd mam byt silne kritickuy tak ti udelujem 0/10 kedze ako sa pozeram, tak sa pozeram, podstatau nevidim nikde.Maki napísal:ocakavam kritiku - len si nechajte ze to je tmave - o tom viem, je to tak naschval... chcem vediet ake pocity to vo vas vyvolava a co sa vam na tom paci/nepaci
z bloku "testujeme novy objektiv"![]()
super... len škoda že pri tej druhej je vpravo hore rozmazaná/zahmlená/prepalena skala 
dunlop: bud som chytil sedy,zeleny zakal a postihla ma slepota na obe oci ale ja tam nikde prepal nevidim...
// k- darca - sam si dement...
// k- darca - sam si dement...
majooo Ta prva je naozaj nadherna
Maki, tak som zakal dostal ja
každopadne, mne sa zdá ten špic pravej hory je fakt divný, no neviem či to je kôli hmle alebo to zapríčinilo slnko a bledá skala... alebo pokazeny monitor 
take ot: furt vidim tu fotku, no stale neviem, kde sa takyto raj nachadza?
grecko - zakynthos, inak polovica ostrova je spalena