Pangamin

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
/udev/random
Novice
Novice

Pangamin

Príspevok od používateľa /udev/random »

Ahoj. Chcem sa spytat ci Pangamin podporuje len chut do jedla alebo ci sa priamo z neho pribera.
MisguidedAngel
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Pangamin

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

piramo pribera? akoze si das tabletku a ona ti nejako naakumule v organizme 3 kilogramy?
hh priberas tym ze mas zvysenu chut do jedla :) nicim inym sa pribrat neda, len tym ze proste jes viac a cvicis.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Pangamín má ako už bolo spomenuté zvyšovať chuť do jedla, ale je to blbosť, nefunguje to. Radšej pi pivo, z toho priberieš a aj Ti chutiť jesť bude viac.
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

ale neuklada sa pivo znacne na bruchu?? myslim ze to nie je ziaduce
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ukladá tak isto ako každý iný tuk, pokiaľ necvičíš.
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

ja som vychadzal len zo skusenosti,lebo co pozorujem tak naprikald moj tato pije pivo a nema tucnu postavu len ma obrovske brucho
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

ano tzv. hajzlovy pavuk :D
a to mas nielen z piva (aj ked pivny pupok je popularny :smt003 ), ale ako spomenul uplink bez cvicenia :posilka2: je dost mozne, ze aj ked budes viac jest, tak sa ti to bude ukladat na neziaducich partiach (napr. na bruchu). a ostanu ti tenke ruky :aasmile10:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

peterxxx napísal:ale neuklada sa pivo znacne na bruchu?? myslim ze to nie je ziaduce
Nie. Energeticka odnota piva je cez 44 kcal na 100g Pivo obsahuje pivovarske kvasinky, tie rozsiruju zaludok a zvysuju chut do jedla, to iste co pangamin. Nejake priberanie len z piva neockavaj.
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

MisguidedAngel napísal:piramo pribera? akoze si das tabletku a ona ti nejako naakumule v organizme 3 kilogramy?
hh priberas tym ze mas zvysenu chut do jedla :) nicim inym sa pribrat neda, len tym ze proste jes viac a cvicis.
ja som sa snazil pribrat jeden rok, a nejde to. jedol som, ba prejedal som sa az mi zle bolo a neslo to. Takze zalezi aj od metabolizmu. To je myslim celkom dolezity faktor daneho javu. Teraz v poslednom roku sa moj zivot o dost spomalil. Povacine len nezdravo sedim doma ci v praci, jem ako vzdy, obed, vecera, vecer 2, a nejake tie desiaty a olovranty k tomu a stale nic. Zas su ludia co sa z hlboka nadychnu a maju o 2 kila viac. (obrazne povedane) drzia kade jake diety a nepomoze im to.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

uplink napísal:Ukladá tak isto ako každý iný tuk, pokiaľ necvičíš.
Tá veta znie, akoby pivo bolo tuk. :smt081
A pivo sa nikde neukladá, ukladajú sa tuky vytvorené z jedla, ktoré tak radi šrotujeme popri konzumácii piva. V spojení s vyloženými nohami pred telkou je to ideálna kombinácia pre tĺstnutie v "priamom prenose".
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Frikso napísal: Tá veta znie, akoby pivo bolo tuk. :smt081
A pivo sa nikde neukladá, ukladajú sa tuky vytvorené z jedla, ktoré tak radi šrotujeme popri konzumácii piva..
To je konina - z piva sa pribera, ani nemusis popri nom nic jest.
Frikso
Darca
Darca

mi-chau: Skus to nejako detailnejšie rozobrať. Nie je mi jasné, že z čoho sa na pive pribere.
kali520
Darca
Darca

mi-chau napísal:To je konina - z piva sa pribera, ani nemusis popri nom nic jest.
Povedz mi jak mozes pribrat z tych 180 kalorii co obsahuje jedno velke pivo? To este jeden aktivia jogurt ma pomaly viac kalorii.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

To mi chcete tvrdit, ze to je mytus? Ze z piva sa nepribera? A co "pivne brucha"? Poucte ma pani, uz sa tesim, ako dobre spravy vmetiem priatelke na Valentina priamo do tvare.. :twisted:
kali520
Darca
Darca

mi-chau napísal:To mi chcete tvrdit, ze to je mytus? Ze z piva sa nepribera? A co "pivne brucha"? Poucte ma pani, uz sa tesim, ako dobre spravy vmetiem priatelke na Valentina priamo do tvare.. :twisted:
Jednoducho, pivo obsahuje pivovarske kvasinky (robi sa z nich pangamin) ktore rozsiruju zaludok co nasledne zvysuje chut do jedla.

V praxi to vyzera tak ze ak si aj nazrany a vypijes jedno male pivo, tak po nejakej pol hodine ta chyti taky hlad ze by si zozral aj celu chladnicku.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

http://www.pivovary.info/view.php?cislo ... 2008020008

čo ja viem, tej energie je tam celkom dosť.

a

http://zabava.kamnapivo.sk/univerzita/obsah.html
Má aj výživnú hodnotu, obsahuje rozpustené a ľahko rezervovateľné extraktívne látky - sacharidy, dusíkaté látky, a alkohol, z minerálnych látok fosforečnany a CO2, ktorý pôsobí v zažívacej sústave na sekréciu žlče a trávenie, dextríny a vyššie molekulárne bielkoviny, ktoré podporujú dokonalejšiu látkovú premenu.
Z vitamínov hlavne vitamíny B-komplexu, ktorých obsah veľmi kolíše a môže kryť 10-35% potreby dospelého človeka.
Pivo je dôležitým zdrojom vitamínov, obsahuje vitamín B, niacin, pan-thothenovú kyselinu, pyridoxin, ryboflavin, kyselinu listovú, thiamin a biotin. Tieto látky sú pre zdravie veľmi prospešné, napr. pre zdravý rast kože, čistú a zdravú pleť a podporujú tiež rast vlasov. Dôležitý je tiež fakt, že pivo neobsahuje tuky a aj napriek tomu je vďaka sacharidom zdrojom energie.
kali520
Darca
Darca

uplink ale ta enrgia to je na liter co je dost malo v porovnani s inou potravinou.
Frikso
Darca
Darca

uplink: Hneď ďalšia veta po tvojej citácii z daného článku je:
Výhodou je tiež ľahká stráviteľnosť. Chmeľové látky v pive však nielenže podporujú trávenie, ale povzbudzujú tiež chuť k jedlu. Od piva, pri striedmom pití, sa netĺstne; tlstne sa od väčšieho príjmu potravín následkom povzbudenia chuti k jedlu
:lol: :psssst:
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

nechcem zakladat novu temu tak to napisem sem..
po 3 tyzdnoch choroby som stratil uplne chut do jedla nic mi nechuti a ked vidim nejake jedlo je mi z neho az "zle" tak by som potreboval nieco co by mi spravilo chut do jedla.. preto som si dnes zacal davat pangamin ale moj otazka znie ake by malo byt davkovanie? alebo kolko by som toho za den mal zjest? na nete som nasiel 2-3x denne 4 tablety po jedle.. neviem preco ale zda sa mi to dost cudne ze 4 tablety naraz.. tak preto by som chcel vediet ako je to najlepsie davkovat.. nechystam sa to brat nejako dlho len by som potreboval zvysit chut do jedla.. vopred dakujem :)
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

PsychoS napísal: ja som sa snazil pribrat jeden rok, a nejde to. jedol som, ba prejedal som sa az mi zle bolo a neslo to. Takze zalezi aj od metabolizmu. To je myslim celkom dolezity faktor daneho javu. Teraz v poslednom roku sa moj zivot o dost spomalil. Povacine len nezdravo sedim doma ci v praci, jem ako vzdy, obed, vecera, vecer 2, a nejake tie desiaty a olovranty k tomu a stale nic. Zas su ludia co sa z hlboka nadychnu a maju o 2 kila viac. (obrazne povedane) drzia kade jake diety a nepomoze im to.
viem že to možno vyznie blbo - ale buď rád :D pretože tí ľudia čo priberú aj z pohára vody z toho moc nadšení nie sú.

oné, skús radšej pravidelne cvičiť a brať pri tom nejaký megamass alebo iný proteínový sajrajt. lepšie pribrať kilo z toho do svalov ako 2 kilo tuku do brucha.

a na záver jeden výrok: pivo obsahuje málo vitamínov, preto ho musíme piť veľa :D
Napísať odpoveď