Čo nové by ste privítali na fóre?
-
Sagittarius
Guru
Re: Co by ste privitali nove na fore
Mohlo by sa prerobiť, aby sa odkazy (URL) otvárali v novom okne/ na novej karte, lebo je to niekedy nepraktické, keď sa to otvorí v tej istej karte.
Bolo to riešené už veľa krát a bolo to zamietnuté. Čítaj v tejto téme.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ako to bude s tymi ikonkami? Budu sa menit, alebo? Kedze na prvej stranke to ako rozpracovane nieje 
Kedze stale je na uzamknutie rozny obrazok atd..
Dik.
Kedze stale je na uzamknutie rozny obrazok atd..
Dik.
-
lekoklatik
VIP
Mimochodom kde je basa? : D
Basa uz nie je
Dava sa ban na 1-2 dni.
citam citam ale normalne vysvetlenie preco to tak je som nikde nenasielPlasmon napísal:Bolo to riešené už veľa krát a bolo to zamietnuté. Čítaj v tejto téme.
Prvý príspevok tejto témy. Prečo? Na to sa mňa nepýtaj, ja som to nezamietol. 
ja som len pisal ze by som rad aj videl neake NORMALNE vysvetlenie, lebo vsetko co tu padlo boli same somariny, napriklad ze link mam otvarat koleckom mysi, no ja nato myslim ked otvaram link. 
to nie je somarina ... to je ten najbeznejsi a najprirodzenejsi postup .. tak si zacni zvykat
praveze otvaranie linkov v ramci jednej aplikacie do noveho tabu by bola uplna blbost a osobne by som taku stranku rychlo zmazal z bookmarkov
praveze otvaranie linkov v ramci jednej aplikacie do noveho tabu by bola uplna blbost a osobne by som taku stranku rychlo zmazal z bookmarkov
nerozumiem ake to ma vyuzitie ked to iste mam jednym lavym klikom 
jasne, a prave preto si tu registrovaný a aktívny viac jak štyri roky... (narážam nato že to doteraz to presne tak fungovalo že otváralo v novom tabe).gwixt napísal:praveze otvaranie linkov v ramci jednej aplikacie do noveho tabu by bola uplna blbost a osobne by som taku stranku rychlo zmazal z bookmarkov
Osobne sa mi to tiež veľmi, ale naozaj veľmi nepáči...ešteže mám operu ktorá má tlačítko na naposledy zatvorené stránky
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...prečo by mal admin, alebo niekto, kto je za spôsob otvárania stránok zodpovedný rozhodovať za užívateľa, akým spôsobom sa okno otvorí. To si rozhodne sám užívateľ podľa toho, akým tlačidlom klikne...
nj keby sa to dalo hned by som si to premenil na myske ale netusim ako ...
ehm ehm ... teraz neviem ci sa rozumieme ... o akych linkach sa bavime? ak o URL na externe stranky tak som nic nepovedal ^_^
napriklad www.google.sk a otvori ti to v tomto okne ako je hojko 
jj je mi to jasne ... ale to nic nemeni na tom co som napisal ... na akomkolvek webe ked chce otvorit odkaz v novom tabe, tak ako to robis?
kliknem lavym tlacidlom a otvori sa v novom tabe (pc.sk,xboxzone a kopa inych)
nemyslim vo fore ... myslim akykolvek link na akejkolvek stranke
no ved ako pisem klikam lavym tlacidlom a nikde mi to neotvorilo v tom istom okne , len na google ale tam to vitam
to je co za blbost? pokial to nemas specialne ty tak nastavene v prehliadaci tak nechapem
chces mi povedat ze ked kliknes lavym mysitkom tu hore na Hladat, ze ti to otvori v novom tabe?
chces mi povedat ze ked kliknes lavym mysitkom tu hore na Hladat, ze ti to otvori v novom tabe?