3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
TUCERO_SVK
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: 3D Studio Max :) výtvory rozrobené práce komentáre :)

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

Vacsinou je problem v tom ze niektory to pozeraju na notebookoch pricom notebookove displeje sa nevyrovnaju klasickym monitorom. /su aj výnimky/
Totiz su stavane predovsetkym na setrenie energie a tak su farby tmavsie a nevyraznejsie.
Ja to vidim ked robi brat v photoshope na notebooku. Spravi auto a mysli si ze ake ma dobre farby. Posle mi to a ked ja to otvorim na LG w2242Sm 22" LCD tak bum a je to proste moc bledé a také plastové.Keby nekto pochyboval o mojich nastaveniach tak fotky a vsetky ostatne veci mam s prirodzenymi farbami a zase na jeho monitore je to take tmave a ked zvisi jas je to divne.
grafi
Novice
Novice

Príspevok od používateľa grafi »

chalani uplne s vami suhlasim a aj ked na pracu pouzivam nie moc kvalitny ale celkom dobry crt monitor na prezeranie a beznu pracu pouzivam obycajny notebook s uplne lacnym LCD displayom a vidim tam to lehatko :)
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Jeden z mojich ďalších nezmyselných a neužitočných výtvorov.... :D
Prílohy
Logo 1.6 .jpg
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Nejako sa mi nepodarilo identifikovať, že čo to je :P
Teda je to nasprejované na tej stene? Asi nie, keďže je tam tieň. To ma privádza k tomu, čo to vlastne ten tieň vrhá? :D Vyzerá to ako nejaký 3D prvok. Lenže ten kruh s tým pajkom vyzerá viac 2D ako 3D, takže to tam vôbec nepasuje. Ak je ten kruh s pajkom 3D, vôbec neviem, z akého uhlu sa na to pozerám. Chcelo by to nejaký optický stabilizačný prvok (Fuj to čo som dal? :lol:). Teda teraz to vyzerá ako lietajúci pajko v kruhu tváriaci sa ako 3D objekt nasprejovaný na stene :P
(Nie len ja som sprostý, aj iní to vidia však? :D)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ja to vidím dobre...len mi nejde do hlavy čo je to tam hore s tým textom CS...to je ako klinec? Dole sú náboje to vidím...inak pekné...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

To hore s nápisom CS ktoré to vlastne všetko drží po kope, čiže to na tom vysí je predsa nôž zabodnutý v stene. Ako rúčka toho noža je úplne jasné, len tá čepeĺ vyzerá divne. Je podľa mňa až príliž priehľadná. Ako taký dokonalý odraz? To je trošku prehnané : )
Ale inak je to fajn. Veď sprav už niečo zložitejšie :P
Napr. postavu z CS : )
BX
Addict
Addict

Ahaaaa... teraz som to pochopil :lol: No, keď už v tom vidím ten nôž, vyzerá to fajn. Ale ten, ako leko písal "dokonalý odraz" som si vôbec nevšimol, bral som to ako stenu.
No teraz už to vyzerá lepšie :D
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:To hore s nápisom CS ktoré to vlastne všetko drží po kope, čiže to na tom vysí je predsa nôž zabodnutý v stene. Ako rúčka toho noža je úplne jasné, len tá čepeĺ vyzerá divne. Je podľa mňa až príliž priehľadná. Ako taký dokonalý odraz? To je trošku prehnané : )
Ale inak je to fajn. Veď sprav už niečo zložitejšie :P
Napr. postavu z CS : )
Ked ja na dlhe prace nemam trpezlivost
Zacal som robit Lamborghini Reventon ale tak sa mi nechce to dorobit :(

Mimochodom BX nemas neco s monitorom lebo najprv lehatko teraz toto :D
BX
Addict
Addict

Nie nie... To s tym lehatkom som pisal na rychlo v zmysle, ze to je velmi svetle. Samozrejme to lehatko som tam videl, ale chcel som tym narazit na to, ze to je presvetlene, nie ze tam nic nevidim. No ponahlal som sa, tak mi nevidalo :P
(S monitorom myslim naozaj nic nemam. Len tento tvoj vytvor mi vobec nezapadol do predstavivosti :D)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...
Prílohy
klince.jpg
...myslím že toto vyzerá oveľa lepšie...Enviroment som dal iba bielu farbu, na krabicu, ktorá by bala byť z kartóna som aplikoval 2x modifikátor Wave.
...myslím že toto vyzerá oveľa lepšie...Enviroment som dal iba bielu farbu, na krabicu, ktorá by bala byť z kartóna som aplikoval 2x modifikátor Wave.
obálka.png
...kto sa vyzná, vidí fušerinu. Kto sa nevyzná, vidí kýbel...
...kto sa vyzná, vidí fušerinu. Kto sa nevyzná, vidí kýbel...
...prekonal som lenivosť a trocha som upravil rukoväť...tá predtým bola tenká a hranatá...
...prekonal som lenivosť a trocha som upravil rukoväť...tá predtým bola tenká a hranatá...
grafi
Novice
Novice

Príspevok od používateľa grafi »

tie klince v krabici si kazdy jeden modeloval resp. kopiroval a rucne nahodne ukladal alebo to bola nejaka funkcia?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...na to je funkcia Scatter. Je medzi Compound Objects...
Prílohy
koľajnice.png
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

pekné
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

tie kyble su fajn. tie kolajnice.. vyzera to divnô
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Ahojte,

Vzhľadom na nedostatok času zháňam človeka, ktorý bude ochotný pekne vymodelovať nasledujúcu scénu vhodnú pre render cez v-ray toon s 2px okrajom.

Človeku čo sa na to podujme môžem zaplatiť 100 evri v hotovosti [paypal, prevod]. Ak sa to bude jednej osobe moc páčiť až 180 evri. Bol by som rád keby sa do toho pustila osoba, ktorá má skúsenosti s modelovaním, compound objects a možno aj trochu nurbsami, avšak to nie je potrebné.

Obrázok je v prílohe...

P.S.: Nechystám sa na tom zarobiť, pôjde čisto len o ukážku jedného z návrhov do komplexného projektu.

P.S.2: Detaily na takejto úrovni poprosím:

http://www.turbosquid.com/3d-models/fre ... -07/360694

P.S.3: Priemerne modelujúci maxkár by to mal zvládnuť do 10 hodín, 10-18 eur na hodinu je myslím celkom motivujúca platba.
Prílohy
radnica.jpg
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

Uplink: nechcem na teba utocit ale pokial v jednej teme pises ako webdesigneri neberu 500€ za pracu tak ako mozes po niekom chciet hentaku scenu za 100€. Za tolko by ti mozno nejaky student vymodeloval altanok podla vykresu...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

cubix problém je že do toho projektu je vrazených niekoľko tisíc evri a toto je len jedna z možností, ktorá sa aj tak asi nepoužije. A prečítaj si čo obnáša vytvorenie webu. Ako som napísal, túto scénu by mal zvládnuť človek do menej ako 10 hodín, rátam to mojím tempom a to nie som nejaký cool v maxku. Ak sa na to človek necíti, nech nechá tak. A ak sa nepáči, nemusíš pripomienkovať. Vychádzam z toho že ľudia na fóre modelujú krajšie veci zadarmo. Tu si majú možnosť zarobiť až 180 za hobby...

P.S.: Nemýľ si pojmy s dojmami. Nie webdesignéri, ale tvorba webu. Ak nepoznáš rozdieľ, nevyjadruj sa ďalej ku problematike. Je to nebe a dudy. Webdesign je len jedna desatina celého procesu....
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

uplink: ako mozes v jednej teme kritizovat ludi ako nevedia hodnit cenu a v druhej teme , kde ty to ocividne ohodnotit nevies, ponukat smiesnu sumu. Ty si precitaj co obnasa vytvorenie modelu. Kraviny typu do tohto projektu sa vrazilo tisicky eur si nechaj. Na takuto ponuku by po tychto slovach pristupil fakt len malokto. Poznam mnoho ludi (aj negrafikov) co popri praci obcas nejaky ten model hodia free. A co?

p.s. aha ty ma tu obvinujes z neznalosti. Hlavne ,ze ty si (podla tvojho vyjadrovania) maximalne presiel v 3d grafike par tutorialov. A pripomienkovat si budem co chcem. Sme predsa na diskusnom fore...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Bože môj cubix, spravil si v živote aspoň jeden model v maxku? Ja sa tým živým, viem koľko unikátnych objektov sa nachádza v scéne a viem čo to obnáša. Ako píšem, ak máš chuť robiť zadarmo, alebo za 50 SKK na hodinu, nech sa páči, ja ponúkam 6 násobok, v lepšom prípade 10 násobok brigádnej mzdy. Ak nebude záujem netrápi ma to, je to len a len moja dobrá vôľa že chcem niekomu "darovať" peniaze, nič viac, nič menej. 180 eur je 1/3 priemernej mzdy v Bratislave, poznám tonu grafikov čo robia za 3-5 eur na hodinu oveľa ťažsiu prácu a tak isto na tomto projekte robí XY iných ľudí v inom štýle. Toto bol len pokus spraviť niečo navyše, ale opäť sa mi potvrdilo, ponúkni človeku možnosť dobre si zarobiť na zábave a dostaneš len zjebáro. Toto nie je profesionálne ohodnotená práca a preto nečakám profesionálny produkt. Ináč musíš byť fakt hrozne hlúpy keď Ti príde vytvorenie 1 stĺpu s ornamentmi, strieškou, nakopírovanie ho 8 x, jedného schodikska z pár cylindrov a vchodových dverí ako náročná práca. Nechcem to ani nasvetliť, ani omateriálovať, len vymodelovať. A už sa prosím ťa zdrž komentára, je mi z takých chu*ov ako si Ty zle.

Idem to spraviť sám, môžete sa poďakovať cubixovi karmou.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...ja by som to aspoň skúsil, je vidieť že niesom profesionál a preto by som za to ani neočakával peniaze (aj keď tie by potešili viac ako kedykoľvek v minulosti). Mám to začať robiť? A mimochodom, lákavá ponuka, navyše ak to robíš a píšeš že to nieje ťažké a že sú to ľahko zarobené peniaze, prečo si to hneď nespravil sám? Som síce mladý ale viem jedno: "Ak to znie až príliš dobre, tak to asi nebude pravda." Na druhej strane, ty by si si asi nedovolil niekoho os*ať.
profik napísal: Nechcem sa velmi do toho miesat, ale ved uplink pisal, ze nema cas-nestiha a tak niekoho poprosil, ze ci mu stym nepomoze. Kedze nestiha aj tych 10hodin je pre neho dvolezitych ak potrebuje robit nieco dvolezitejsie. Uplink uz neraz pomohol mne a aj vela ludom z fora a ked potrebuje pomoct on tak ho odsudzujete.
...aha, tak pardón, tak potom to sedí...
Napísať odpoveď