Zdravím všetkých,
chcel by som Vás poprosiť, či by mi niekto nevedel poradiť s úpravou štýlu ca black pre phpbb3, chcel by som samotné telo forum stiahnuť a vedľa v pravo pridať stplec v ktorom by bolo pod sebou niekoľko častí: anketa1, tím fora s kontaktmi, anketa2, vyhladávač pre goole a yahoo.
Tiež by som chcel pridať jednu časť pod forum, kde by boli najčítanejšie prispevky, nadiskutovanejšie prispevky, najnovšie prispevky.
Ďakujem všetkým za radu.
Peter
uprava štylu ca_black - phpbb3 - prosba o radu
Re: uprava štylu ca_black - phpbb3 - prosba o radu
phpbb3.sk a phpbb.cz
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
s tými príspevkami sa pozri či na to nie je nejaký mod, lebo to nebude také jednoduché že len upraviť štýl. Budeš musieť dosť upravovať aj php
to pridanie stlpcov pokiaľ vieš html a css tak by si mal zvládnuť, neviem akú pomoc tam potrebuješ. Je toho celkom dosť v phpbb3, takže to zabere viac času kým nájdeš to čo chceš ale stále je to iba html a css takže nič zložité
to pridanie stlpcov pokiaľ vieš html a css tak by si mal zvládnuť, neviem akú pomoc tam potrebuješ. Je toho celkom dosť v phpbb3, takže to zabere viac času kým nájdeš to čo chceš ale stále je to iba html a css takže nič zložité
dakujem za odpove´d,
áno viem že to je html a css, a hladal som to, ale zatial márne..
rozloženie stárnky je urobené cez tagy div a viem že budem musieť pridať nové divy, len som zatial bezúspešne študoval kod kde ich mám pridať a tiež css, kde je definované obtekanie jednotlivých blokov.
áno viem že to je html a css, a hladal som to, ale zatial márne..
rozloženie stárnky je urobené cez tagy div a viem že budem musieť pridať nové divy, len som zatial bezúspešne študoval kod kde ich mám pridať a tiež css, kde je definované obtekanie jednotlivých blokov.